QUOTE(Leksa @ 2011 06 19, 14:45)
del to reikia tartis pries issinuomojant. gal savininkui tas boileris nereikalingas? Gal zada buta parduoti? O negi, kad kazkas istatys boileri, tai jis uz nuoma iskart gaus 100Lt daugiau? Abejoju Menka investicija, jei nezada pats grizti gyventi.
Va mano bute vonia. O jei nuomininkai pasakys, kad jiems duso kabina geriau butu. Negi as turiu moketi uz ja visa arba puse kainos? Ne. As visai nesutiksiu, nebent patys uz savo pinigus nusipirks, nes ir taip ten jau negyvensiu. O jei bus duso kabina, tai kiti nuomininkai man uz tai tikrai neprimokes.
(cia ta duso kabina tik pavyzdys toks)
Va mano bute vonia. O jei nuomininkai pasakys, kad jiems duso kabina geriau butu. Negi as turiu moketi uz ja visa arba puse kainos? Ne. As visai nesutiksiu, nebent patys uz savo pinigus nusipirks, nes ir taip ten jau negyvensiu. O jei bus duso kabina, tai kiti nuomininkai man uz tai tikrai neprimokes.
(cia ta duso kabina tik pavyzdys toks)
Esmė to boilerio yra ta, kad vasarą apskritai vandens nebūna, tik šildymo sezonu. ir pavasarį, buvo tokia situacija - vandens tiekėjas visiems šios gyvenvietės gyventojams (bent mūsų namo ir aplinkinių kitų namų) duoda pasirinkimą - arba galima pasirinkti fiksuotą karšto vandens kubo kainą (kartšą vandenį tiektų kaip ir anksčiau - tik šildymo sezonu) plius abonentinį mokestį (kas mėnesį, visus metus, nepriklausomai nuo to, gauni ar ne karštą vandenį) arba visiškai atsisakyti tiekiamo karšto vandens. Visi mūsų namo gyventojai (o kiek žinom, ir kokia 95 proc kitų) atsisako, nes turi boilerius jau seniai susistatę. Mūsų šeimininkai žino tą situaciją, nes patys gyvena tam pačiam name, tik kitoj laiptinėj. tai net jie patys atsisako, nes turi boilerį. Na, mes nenorim mokėti to abonentinio mokesčio, kad ten ir per mėn sudaro apie 6 lt., bet vistiek - ne šildymo sezonu nenorim mokėti už kažką. be to, visi žmonės ne be reikalo susistatę boilerius, nes šildytis taip tikrai pigiau išeina.