Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(raiva @ 2011 06 15, 00:10)
praktika gal ir gera, bet sukoka isnuomuoti be baldu... visi praso nors lovos, o mes ir tos neturim, ir nenorim investiciju i tai daryti...

Kaip šauksi - taip ir atsilieps. Jūs nenorite daryti investicijų, o nuomininkai išsikrausto vos susiradę geriau. Pagalvokite patys kaip atrodys spinta, jei perveštumėte per kelis butus. Be normalios aplinkos ir normalaus požiūrio į nuomininkus išnuomoti ilgam laikui ir už normalią kainą - utopija.
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2011 06 15, 00:10)
praktika gal ir gera, bet sukoka isnuomuoti be baldu... visi praso nors lovos, o mes ir tos neturim, ir nenorim investiciju i tai daryti...

Aš tai sakyčiau, atvirkščiai, labai sunku rasti butą be baldų smile.gif mes pvz., faktiškai visus savo baldus turim, net ir šaldytuvą bei skalbyklę. Kol kas neužmatau vietos atžvilgiu tinkamų skelbimų, o tai reiškia, kad finale teks galvoti, kur dėti bent kai kuriuos baldus.. :/
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2011 06 16, 10:12)
Aš tai sakyčiau, atvirkščiai, labai sunku rasti butą be baldų smile.gif mes pvz., faktiškai visus savo baldus turim, net ir šaldytuvą bei skalbyklę. Kol kas neužmatau vietos atžvilgiu tinkamų skelbimų, o tai reiškia, kad finale teks galvoti, kur dėti bent kai kuriuos baldus.. :/

mes ismontuotume net ir skalbykle, turim kur sandeliuot smile.gif gaila, kad vieta netinkama cool.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas patartų, kaip elgtis tokiu atveju - nuomojamės butą, vasarą jame karšto vandens nebūna. Gyvenam ten jau gan ilgai... Ir šiemet sumąstėm statytis boilerį, nes užkinso vasarą gyventi be šilto vandens. Kas turėtų mokėti už boilerį, įrangą? Tarėmės lyg ir per pusę mokėti už viską. bet iš kitos pusės, mums išsikėlus, jiem boileris liks. Už nuomą mokam 200 lt, butas 10 km nuo Kauno, 1 kamb.. Kartais pagalvoju, kad gal ir nuomą per brangiai mokam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite.maja: 16 birželio 2011 - 11:29
QUOTE(bite.maja @ 2011 06 16, 11:24)
Sveiki, gal kas patartų, kaip elgtis tokiu atveju - nuomojamės butą, vasarą jame karšto vandens nebūna. Gyvenam ten jau gan ilgai... Ir šiemet sumąstėm statytis boilerį, nes užkinso vasarą gyventi be šilto vandens. Kas turėtų mokėti už boilerį, įrangą? Tarėmės lyg ir per pusę mokėti už viską. bet iš kitos pusės, mums išsikėlus, jiem boileris liks. Už nuomą mokam 200 lt, butas 10 km nuo Kauno, 1 kamb.. Kartais pagalvoju, kad gal ir nuomą per brangiai mokam.

As esu nuomotoja, tai parasysiu, kaip as manau. Toje situacijoje ir jei nuomininkai nezada ilgai gyventi (1-2metus) as leisciausi statytis boileri, bet jo kaina isskaiciuociau is nuomos (gi boileris liks ir praktiskai "nenudevetas")). Is kitos puses, jei nuomininkai zada gyventi kokius 5 metus ar ilgiau, tai sumokeciau tik puse sumos. Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2011 06 15, 12:48)
Kaip šauksi - taip ir atsilieps. Jūs nenorite daryti investicijų, o nuomininkai išsikrausto vos susiradę geriau. Pagalvokite patys kaip atrodys spinta, jei perveštumėte per kelis butus. Be normalios aplinkos ir normalaus požiūrio į nuomininkus išnuomoti ilgam laikui ir už normalią kainą - utopija.

O tai gal jie ir nuomoja už normalią, t.y. adekvačią kainą kaip butui be baldų? Beje, nuomininkai su savo baldais pastovesni -gi nesikraustysi kas kelis mėn iš buto į butą su visa savo manta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 06 16, 18:30)
As esu nuomotoja, tai parasysiu, kaip as manau. Toje situacijoje ir jei nuomininkai nezada ilgai gyventi (1-2metus) as leisciausi statytis boileri, bet jo kaina isskaiciuociau is nuomos (gi boileris liks ir praktiskai "nenudevetas")). Is kitos puses, jei nuomininkai zada gyventi kokius 5 metus ar ilgiau, tai sumokeciau tik puse sumos. Bet cia tik mano nuomone.

aš tai nelabai orentuojuosi, mokama nuomos kaina didelė ar maža g.gif

realiai, jeigu nuomotojas pasistengs, jog tam būste ištisus metus būtų šiltas vanduo tai turimo būsto patrauklumas padidės, kad ir be ieškant kitų nuomininkų

manau į tokius dalykus turi investuoti NUOMOTOJAS.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 06 17, 07:44)

Jei boilerį privalo pirkti NUOMOTOJAS - tai iš karto, pastatęs boilerį, jis privalo pakelti nuomos kainą, juk ženkliai pagerino gyvenimo sąlygas smile.gif
Priešingu atveju, o kodėl nuomininkams dar neužsiprašius ir naujesnių baldų, ir Miele buitinės technikos, šviežias remontas turbūt nepamaišytų, plačiaekranis telikas..Ir viskas - už tuos pačius 200lt/mėn nuomos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 06 17, 21:16)
Jei boilerį privalo pirkti  NUOMOTOJAS - tai iš karto, pastatęs boilerį, jis  privalo pakelti nuomos kainą, juk ženkliai pagerino gyvenimo sąlygas smile.gif
Priešingu atveju, o kodėl nuomininkams dar neužsiprašius ir naujesnių baldų, ir Miele buitinės technikos, šviežias remontas turbūt nepamaišytų, plačiaekranis telikas..Ir viskas - už tuos pačius 200lt/mėn nuomos wink.gif

Tai va, kad iš tikrųjų, tie mūsų šeimininkai tokie įdomūs - nelabai nori patys mokėti visą sumą,o jei sumokėtų, mes nelabai norėtume mokėti didesnę nuomą ax.gif tai mes ir pasiūlėm per pusę. Tikriausiai čia geriausias variantas smile.gif Truputį ne į temą, bet gal kas žinot butą Kaune, 2 kamb arba 1 kamb? Gyventų du dirbantys tvarkingi vaikinai, jei 2 kamb., jei 1 kamb., tai tada pora.
Atsakyti
QUOTE(bite.maja @ 2011 06 18, 07:35)
<...>Truputį ne į temą, bet gal kas žinot butą Kaune, 2 kamb arba 1 kamb? Gyventų du dirbantys tvarkingi vaikinai, jei 2 kamb., jei 1 kamb., tai tada pora.

pilnas skelbiu.lt tu skelbimu irnesakyk.gif

kuo netinka? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karra: 18 birželio 2011 - 09:29
QUOTE(karra @ 2011 06 18, 07:28)
pilnas skelbiu.lt tu skelbimu  irnesakyk.gif

kuo netinka?  blink.gif

Tinka tinka, tik nežinau, ar tik man čia taip beieškant, ar iš tikrųjų, kiek skambinau, tiek visi išnuomuoti buvo... Skambinau bent 10 skelbimų, kurie butai tiktų pagal vietą, tikrai visi išnuomuoti jau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 06 17, 06:44)

del to reikia tartis pries issinuomojant. gal savininkui tas boileris nereikalingas? Gal zada buta parduoti? O negi, kad kazkas istatys boileri, tai jis uz nuoma iskart gaus 100Lt daugiau? Abejoju g.gif Menka investicija, jei nezada pats grizti gyventi.
Va mano bute vonia. O jei nuomininkai pasakys, kad jiems duso kabina geriau butu. Negi as turiu moketi uz ja visa arba puse kainos? Ne. As visai nesutiksiu, nebent patys uz savo pinigus nusipirks, nes ir taip ten jau negyvensiu. O jei bus duso kabina, tai kiti nuomininkai man uz tai tikrai neprimokes.
(cia ta duso kabina tik pavyzdys toks)
Atsakyti