QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 05 05, 21:35)
Buvo mum panašus atvejis. 4.30 val virtuvėj trūko vamzdis, apatiniai kaimynai plaukė beveik. Skambinau šeimininkei, pasakiau, bet toji nė nesirodė, net neapžiūrėjo nei savo vamzdžio, nei kaimynų buto, nei atsiprašė, nieko... Vamzdelį pirkom patys, kainavo apie 5 lt, vyras pats sutaisė, kaimynų atsiprašinėjau pati. O nuomotojai buvo nusišvilpt.
Dabar vėl tokia stuacija
1. Balkonas įstiklintas, bet grindys sudėtos ant juoko - pridėta statybinių atliekų, uždėtos plytelės ir suklijuotos tik klijais. Per laiką tos grindys išsivaikščiojo, plytelės išsikraipė į visas puses. Kieno tai atsakomybė?
2. Viryklė elektrinė, viršus stiklinis. Buvo jau sudaužyta, ant 2 kaitviečių uždėtas stiklas ir suklijuota. Tačiau matyt neatitiko to lopo gabaritas ir liko nedidelė skylė, kuri užklijuota lipnia juosta . Aš naudojausi tik 2 kaitvietėm. Užvirus puodui, išbėgo vanduo ir pro lipnią juostą pateko į vidų vanduo ir sugedo dar 1 kaitvietės kaitinimo elementas. Žodžiu jau 1,5 metų virti tegaliu ant 1 kaitvietės : Kas kaltas būtų šiuo atveju?
Ačiū, jei kam įdomu.
Dabar vėl tokia stuacija
1. Balkonas įstiklintas, bet grindys sudėtos ant juoko - pridėta statybinių atliekų, uždėtos plytelės ir suklijuotos tik klijais. Per laiką tos grindys išsivaikščiojo, plytelės išsikraipė į visas puses. Kieno tai atsakomybė?
2. Viryklė elektrinė, viršus stiklinis. Buvo jau sudaužyta, ant 2 kaitviečių uždėtas stiklas ir suklijuota. Tačiau matyt neatitiko to lopo gabaritas ir liko nedidelė skylė, kuri užklijuota lipnia juosta . Aš naudojausi tik 2 kaitvietėm. Užvirus puodui, išbėgo vanduo ir pro lipnią juostą pateko į vidų vanduo ir sugedo dar 1 kaitvietės kaitinimo elementas. Žodžiu jau 1,5 metų virti tegaliu ant 1 kaitvietės : Kas kaltas būtų šiuo atveju?
Ačiū, jei kam įdomu.
Su tokiais "remontais" teko ir man susidurt. Atrodo viskas sutvarkyta, padarytas remontas, et, kad viskas pradėjo lūžt po mėnesio. Prie ko neprisilieti - viskas krenta. O šeiminkai įsivaizdavo, kad superinis ten tas remontas, o mes viską laužom Taip pat buvo ir su plytelėm, lauke išklijavo ant laiptelių. Bet net neužglaistė tarpelių, tai per žiemą kas iš jų liko.... Visos išsikilnojo, susidaužė, o kalti likom mes, mat vaikščiot nemokam. Na dar kokį 20 kitų atveju papasakočiau, bet kai nebeapsikentėm - išsikraustėm.