Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(Ariela @ 2012 03 29, 09:25)
Norėjau pasiteirauti, kaip paprastai daroma. Nuomoju butą su buitine technika. Paskambino man nuomininkė ir pasakė, kad sugedo skalbimo mašina. Kas paprastai rūpinasi sugedusiais diaktais? Nuomininkas, nes jis naudojosi ir jo naudojimosi metu sugedo (jis turetų sutaisyti ir apmoketi tas išlaidas) ar visgi nuomotojas, kadangi tai yra jo daiktas? Ačiū už atsakymus.

pas mus lygiai tokia pat beda, skalbykle sugedo ir seimininke atsisake ja taisyti. tai mes paemem ir savo nusipirkom.
siaip ta skalbykle buvo jau savo atgyvenus, seniena paskutine. kaip meistrai sake, ta firma skalbykliu isvis nebegamina. Tai man irgi idomu, kas turejo apmoketi remonta. ir koks skirtumas kokia nuomos kaina. Pvz. mes KLP uz vieno kambario buta mokam 300lt, bet jis yra be baldu ir tik skalbykle buvo vienintele is buitines technikos ir kiek supratau seimininke nori kelti kaina, gal kas gali atsakyti ar daug ar mazai mes mokam?
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 03 29, 17:33)
reliai jus galit teigti, kad tik men turko nuomos laikotarpis wink.gif
irodymu jokiu, sutartis kaip prasideda taip gali ir pasibaugti, netgi nuomininkas gali gyneti jusu bute, bet jus galit jokios nuomos negauti.........
ispejat esamus nuomininkus, kad galvojat apie buto pardavima, juk potencialius pirkejus vesit i ta buta
o ir sutarus del buto pirkimo/pardavimo yra terminai per kiek laiko jis bus atlasivintas
per diena jokie sandoriai nevyksta

Supratau, didelis dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 03 29, 23:13)
pas mus lygiai tokia pat beda, skalbykle sugedo ir seimininke atsisake ja taisyti. tai mes paemem ir savo nusipirkom.
siaip ta skalbykle buvo jau savo atgyvenus, seniena paskutine. kaip meistrai sake, ta firma skalbykliu isvis nebegamina. Tai man irgi idomu, kas turejo apmoketi remonta. ir koks skirtumas kokia nuomos kaina. Pvz. mes KLP uz vieno kambario buta mokam 300lt, bet jis yra be baldu ir tik skalbykle buvo vienintele is buitines technikos ir kiek supratau seimininke nori kelti kaina, gal kas gali atsakyti ar daug ar mazai mes mokam?

Buvo laikas, kai mes mokejom nuoma 800lt, po 3m uz ta pati buta ziema mokejom tik 100lt, o pasibaigus sildymui 300lt. Bet tokia nuoma reik uzsitarnaut tsakant cool.gif Butas 3-ju kabariu su baldais ir galima sakyt centre, o ne kazkur miesto gale.
Pazistama gretimam name uz 1-no kambariu buta su baldais moka 250 ar 300lt tiksliai nebepamenu. Butas pirmam aukste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 30 kovo 2012 - 09:56
QUOTE(Požiūris @ 2012 03 30, 10:55)
Buvo laikas, kai mes mokejom nuoma 800lt, po 3m uz ta pati buta ziema mokejom tik 100lt, o pasibaigus sildymui 300lt. Bet tokia nuoma reik uzsitarnaut tsakant cool.gif  Butas 3-ju kabariu su baldais ir galima sakyt centre, o ne kazkur miesto gale.
Pazistama gretimam name uz 1-no kambariu buta su baldais moka 250 ar 300lt tiksliai nebepamenu. Butas pirmam aukste.

nu man atrodo mes jau esam uzsitarnave, bet kiekvienas zmogus nori daugiau uzdirbti, atsimenu mes irgi mokejo 700lt. uz ta pati buta. is kazkur prisiskaite, kad nuoma brangsta tai dabar ir svaigsta.dar suprantu, kad baldai butu.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 03 31, 12:33)
nu man atrodo mes jau esam uzsitarnave, bet kiekvienas zmogus nori daugiau uzdirbti, atsimenu mes irgi mokejo 700lt. uz ta pati buta. is kazkur prisiskaite, kad nuoma brangsta tai dabar ir svaigsta.dar suprantu, kad baldai butu.

na jei randate geresniu ir pigesniu - tai kas trukdo kitur patraukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 03 31, 12:57)
na jei randate geresniu ir pigesniu - tai kas trukdo kitur patraukti?  g.gif

nieks nesako kad randam pigesniu- geresniu, tik kartais nuomotojai per gerai galvoja apie savo buta, kad nieko neinvestave nori gauti tiek kiek kiti butai su geru remontu,baldais ir buitine technika.
aisku, jai nores kelti kaina, teks kazka ziureti. bet as galvoju, kad geriau maziau gauti, bet tureti gerus, patikimus nuomininkus.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 03 31, 15:25)
nieks nesako kad randam pigesniu- geresniu, tik kartais nuomotojai per gerai galvoja apie savo buta, kad nieko neinvestave nori gauti tiek kiek kiti butai su geru remontu,baldais ir buitine technika.
aisku, jai nores kelti kaina, teks kazka ziureti. bet as galvoju, kad geriau maziau gauti, bet tureti gerus, patikimus nuomininkus.

na ne jums nuomuotojams aiskint, ka planuoti irnesakyk.gif

Jusu reikalas issirinkti tinkama varianta. Jei netinka - rasti tinkamesnis, uz tinkamesne kaina, su tinkamesniais seimininkais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 03 31, 12:25)

Vieną gražią dieną pradeda atrodyt, kad geriausia nieko negaut ir neturėt JOKIŲ nuomininkų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2012 04 02, 08:42)
Vieną gražią dieną pradeda atrodyt, kad geriausia nieko negaut ir neturėt JOKIŲ nuomininkų smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

matosi, kad ties išsekimo riba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 04 02, 09:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matosi, kad ties išsekimo riba  biggrin.gif

4u.gif kiek suprantu, svetima jau nusprende savo nuomuojama buta parduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 04 02, 09:20)
4u.gif kiek suprantu, svetima jau nusprende savo nuomuojama buta parduoti  ax.gif

pati esu nekartą tokioje būsenoje buvusi
tik kita bėda, ka toliau daryti butą pardavus smile.gif
guodžiamės tik viltim, kad dujinį sildymą sustivarkyti, o tada ir tuščia laikyti galėsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 04 02, 10:32)
pati esu nekartą tokioje būsenoje buvusi
tik kita bėda, ka toliau daryti butą pardavus smile.gif
guodžiamės tik viltim, kad dujinį sildymą sustivarkyti, o tada ir tuščia laikyti galėsim  blush2.gif

Mane tokia busena buvo apemusi tik 2 kartus. Abiem atvejais tada - kai per daug nuolaidziavau nuomininkams, nes jie man patiko kaip zmones. Viskas, daugiau nekartosiu. Druzba - druzbai, o sluzba -sluzbai wink.gif (draugyste ir tarnyba atskiri dalykai). Geriausias principas: simpatijos lieka simpatijomis, o finansiniai reikalai ir gyvenimo salygos grieztai aptariami is anksto. Ne, tai ne.
Atsakyti