QUOTE(Ijo @ 2012 01 27, 10:15)
O jūsų atveju tai taip, užuojautą belieka pareikšti. Tikriausiai nuomininkams nelabai išeitų pasiūlyti, kad jie pabandytų įsivaizduoti, jog tas butas jų - juk tada patys pasikeistų šaldytuvą, eitų aiškintis su kaimynais, o apie komunalinių brangumą tai čia išvis topas, jūs gal visgi kokioj Vilniaus energijoj dirbat, a? Prisipažinkit mikliai, aš irgi noriu protekcijos, kad reiktų mažiau už šildymą mokėt
O jei rimtai, tai kas ten per žmonės, jiems su intelektu bėdos, ar jie to mano minėto "pesimistinių pensininkų" (kategorija nuo amžiaus nepriklausanti) tipo? Jums tikriausiai nejuokinga, bet burzgiantis šaldytuvas mane prajuokino O tiesa, tas šaldytuvas bent jau jūsų, ar čia tų triukšmaujančių kaimynų šaldytuvas juos nervina?
O jei rimtai, tai kas ten per žmonės, jiems su intelektu bėdos, ar jie to mano minėto "pesimistinių pensininkų" (kategorija nuo amžiaus nepriklausanti) tipo? Jums tikriausiai nejuokinga, bet burzgiantis šaldytuvas mane prajuokino O tiesa, tas šaldytuvas bent jau jūsų, ar čia tų triukšmaujančių kaimynų šaldytuvas juos nervina?
"Dirbu" Kauno energijoj
Tai vat kas kesičiausia-visiškai jauni...Turbūt per jauni, kad įvertint viską..
Gal pajuto, kad man tas butas rūpi, tai jaučiasi tarsi galėtų dabar šokdint pagal savo dūdelę..Na, ištiesų kol nuomoji, tai ir taikaisi-nesinori tos kaitos, vėl kitų žmonių, vėl kraustynių..
Bet vieną gražią dieną aš tiesiog pagalvojau-gi tas butas kartu su nuominkais tiesiog siurbia mano energiją...Tikrai to neatperka kelių šimtų nuoma..
Jei daugiau gyvenime nebūtų reikalų, darbų ir problemų, gal ir galėtum bovytis..O dabar -staiga pagalvojau-gi aš galiu tieisiog parduoti tą butą-niekas manęs nevaržo..Nebent tai, kad buvau žadėjus, kad nuomosim ilgai, bet štai per pusę metų mane tiesiog "pribaigė"...Taip, kad situacija keičiasi ir visi ieško kaip geriau..