Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(mylima2007 @ 2012 01 03, 00:45)
O jei daiktus visus nufilmuoji/nufotkini, supakuoji į maišus, ir sudedi į balkoną?
Gal negalėtų apkaltint nebūtais dalykais?

Nervas ima.. Laukiu...

nepavydėtina situaciaja

o kaip elgtis jums vietoj geriau matosi, kaip jis kalbą.............

sėkmės jum
nesinervuokit, nieko kitaip nebus, reikia išlaukti console.gif

QUOTE(Vaka @ 2012 01 03, 07:40)
Neklaidinkite zmoniu. Dabar nereikia jokiu verslo liudijimu, norint nuomoti buta. Anksciau jau rasiau apie mokescius. Mokamas metinis fiksuotas mokestis arba 15 proc. nuo pajamu (ir ne metu gale, bet iki geguzes 1 d. uz praejusius metus). Detaliau aisku pakonsultuos VMI.

o kuo jis skiriasi nuo patento/verslo liudijimo g.gif , apart kito pavadinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2012 01 03, 02:45)
Susiradau rašytus Jūsų anksčiau postus.  nepavydėtina situacija.
Istorijos tęsinys:
nuėjau į butą. Likusi tik dalis daiktų. Kaimynai papasakojo, kad matė 12val nakties kraunant daiktus į taxi. Pakeičiau spyną. Parašiau jam, kad likusius daiktus keičiu į skolą. Mano nuomininkas tai grasint pradėjo, sms paaiškino, kad bus bėdų man.

Šiandien vėl pavyko susirašyti sms. Lyg ir leidžiasi į kalbas apie skolą. Tai net nežinau.. Sakiau, jei kas nutiks - eisiu į policiją pareiškimo už grasinimą rašyt. Bet geriausia, jei jis pasiimtų tuos daiktus ir pamiršt jį.. Tik va, jokio konkretaus atsakymo, kada pasiims. O laikas tiksi, tuoj ateis naujos sąskaitos už šildymą.. Juk iš jo tai kažin ar išsireikalausi mokesčius..

O jei daiktus visus nufilmuoji/nufotkini, supakuoji į maišus, ir sudedi į balkoną?
Gal negalėtų apkaltint nebūtais dalykais?
balkone jo
Nervas ima.. Laukiu...

Tik viena visko nedarykit, pasikvieskit liudininkus.As tai bute ar balkone nuomininku daiktu nelaikyciau.Išveskit kitur, isvalykit butą, jau vistiek pinigu neatiduos 100 proc. ( iš patirties sakau).Ir maziau leiskites į kalbas.... Man paliko skolas ir daiktų, jau praėjo beveik 2 mėn. ir tų daiktų jau jiems nebereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 03 sausio 2012 - 10:34
as paimciau kiek duoda, nors ir 100 lt. ir lai sprunka saais keliais, nervai brangesni. O jums geriau tuscias butas ir nauji nuomininkai.

cia mano subjektyvi nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sutinku! Nervai brangesni!!!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 01 03, 09:52)
nepavydėtina situaciaja

o kuo jis skiriasi nuo patento/verslo liudijimo  g.gif , apart kito pavadinimo  smile.gif

Na nenoriu cia issiplesti, bet skirtumas tikrai yra. Bet cia tema ne apie tai.
Esme, kad jokiu patentu/verslo liudijimu nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaka: 03 sausio 2012 - 13:06
Gerai, turiu kita klausima - kaip rasti nuomininkus?
As cia zalia naujoke sitoj srity, bet noriu artmiausiu metu isnuomoti 2k buta Vilniuje.

Bijau per visokius laikrascius tai tikrai nenormaliu dar prisikviesiu, o agenturom moket reikia doh.gif

Kaip jus ju ieskojot?
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 01 03, 14:03)
Na nenoriu cia issiplesti, bet skirtumas tikrai yra. Bet cia tema ne apie tai.
Esme, kad jokiu patentu/verslo liudijimu nereikia  smile.gif

nu tik nepasakokit. Šiandien kaiptik skambinau į VMI. Telefoninė konsultacija:
Legalus buto išnuomojimas:
- verslo liudijimas. Kaina priklauso nuo miesto. Išsiperkat sumokėdami mokestį, ir nuomojat.
- sudarot sutartį, išnuomojat. Iki sekančių metų gegužės 1d. deklaruojat gautas papildomas pajamas ir sumokat 15proc nuo jų.

Na nebent VMI konsultantas, su kuriuo kalbėjau, man pateikė neatnaujintą info...

O kalbant apie mano situaciją...
Kas gali būti liudininkais? Mano draugė tinka? Bet juk šališka gaunasi...?
Ir kur tuos daiktus dėt, jei balkone nepatariat? Juk neturiu, kur jų laikyt... Negi į namus nešies.. brr...?

Dėl skolos.. na tegul jis ir 100Lt sumokėtų.. Bet jei aš jam pradėsiu siūlyt, tai jis supras, kad nusileidžiu, tai dar ir grasint vėl pradės.. arba toliau temps gumą.. na pasijaus situacijos karalium.. Kaip išsireikalaut, kad dingtų, neparodant silpnumo?
Papildyta:
QUOTE(mexica @ 2012 01 03, 17:18)
As cia zalia naujoke sitoj srity, bet noriu artmiausiu metu isnuomoti 2k buta Vilniuje.

Bijau per visokius laikrascius tai tikrai nenormaliu dar prisikviesiu, o agenturom moket reikia doh.gif

Kaip jus ju ieskojot?

Aš laikraštyje įdėjau skelbimą... Bet suradau tikrai nekokius...

O šiaip, yra internetas, laikraščiai, prekybos centrų skelbimo lentos, agentūros ir.. pažįstamų rekomendacijos.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2012 01 03, 17:59)
Ir kur tuos daiktus dėt, jei balkone nepatariat? Juk neturiu, kur jų laikyt... Negi į namus nešies.. brr...?

Kaip išsireikalaut, kad dingtų, neparodant silpnumo?

Isneskit tuos daiktus i rusi, jei rakto nuo rusio nuomininkams nedavete.

Ieskokit kitu nuomininku, o situs pamirskite. Po kokiu poros savaiciu pasiulyciau dar karta kad ir uz puse skolos daiktus atiduoti. Jei nenores, tai atia.
Mane tik stebina kas cia per zmones tokie. Ar aferistai, kurie nuolat taip daro? Ar zmones nemoka apskaiciuoti savo islaidu pries issinuomodami butus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2012 01 03, 20:31)
Isneskit tuos daiktus i rusi, jei rakto nuo rusio nuomininkams nedavete.

Ieskokit kitu nuomininku, o situs pamirskite. Po kokiu poros savaiciu pasiulyciau dar karta kad ir uz puse skolos daiktus atiduoti. Jei nenores, tai atia.
Mane tik stebina kas cia per zmones tokie. Ar aferistai, kurie nuolat taip daro? Ar zmones nemoka apskaiciuoti savo islaidu pries issinuomodami butus?  g.gif

Manau labiau aferistas.. Gal jei būčiau sutikusi tempti gumą ir laukti betkiek laiko.. Tai gal ir būtų mokėję.. Matyt gauna nestabiliu laiku pajamas, ir kai turi - sumoka, kai neturi - nemoka, kol anksčiau ar vėliau vistiek dingsta...

Bet kai pradėjau spaust, kad nevėluotų, tai ir dingo.

Atsakyti
http://verslas.delfi...e.d?id=53707843

gun_bandana.gif tokius nuomininkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 04 sausio 2012 - 09:07
QUOTE(Aronia @ 2012 01 03, 20:31)
Mane tik stebina kas cia per zmones tokie. Ar aferistai, kurie nuolat taip daro? Ar zmones nemoka apskaiciuoti savo islaidu pries issinuomodami butus?  g.gif

Jiems atrodo, kad nuomotojas pinigų neturi kur dėti. Kad butas jam nukrito iš daungaus, o jis, užuot jį kilniaširdiškai padovanojęs, nuomoja, bjaurybė. Kad beširdis, jei negali palaukti kelių mėnesių, kol nuomininkas apsipirks, pakeliaus ir pripramogaus, o tada jau - GAL - teiksis susimokėt už nuomą. Jie neima paskolų ir neperka savo būsto, nes žino, kad su banku šitaip nepaišsidirbinės, ir kad ten iš tiesų reikis SUSIMOKĖTI. Jie geriau nomojasi, nes taip gali: šantažuot, pabėgt nesumokėję, nusiaubt butą, kuris yra ne savas, numušinėt žemyn kainas ir t.t. ir t.t., ir puikiai žino, kad daugeliu atvejų išsisuks be jokios teisinės atsakomybės ar bausmės. O nuomotjas - neišsisuks, net jei sugalvos iškraustyt nemokaus nuomninko daiktus. .Taigi...

Mylima2007, bent Supoermamose paviešinkit to jūsų "nuostabaus"nuomininko inicialus, m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 sausio 2012 - 10:46
QUOTE(mexica @ 2012 01 03, 16:18)

Mes dedam i neta, is 4 atveju 2 buvo neblogi, vieni tokie nelabai (nuolat veluodavo) bet nepiktybiniai, o vienam teko antstoliais grasinti. Veiksmas irgi Vilniuje. Kaina kadangi neuzkelta, tai skambina daug zmoniu, stengiames atsirinkti, t.y. vertinam pagal taip koki ispudi zmogus padare, koki darba dirba, etc.

QUOTE(flight @ 2012 01 04, 10:44)
Mylima2007, bent Supoermamose paviešinkit to jūsų "nuostabaus"nuomininko inicialus, m?

drinks_cheers.gif Nes bet kas po to gali uzsirauti ant tu paciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 04 sausio 2012 - 12:20