QUOTE(rsc @ 2011 12 29, 21:53)
Nes nezinau, ar nuomininkai patenka i kategorija, kuriai mes visi turime apmoketi dali sildymo (o gal ir vandens) kainos
nuomininkai ar aš ten gyvenu, bet butas mano. Kai dirbu, tai ir aš moku mokesčius iš kurių irgi valstybė kažkam kompensuoja, tai kodėl neturi kompensuoti ir mano butui? Tik iš manęs pinigus galima surinkti, o man tai nieko? Kai mano kaimynai asocialai už butą nemoka, tai kažkodėl visiems laiptinės gyventojams jo buto šildymo sąskaitą padalija(man irgi). O jūs asmeniškai nieko negavot iš valstybės? Nepasinaudojot? Aš be tos kompensacijos visiškai nieko nesu gavus. O iš mano mokesčių valstybė pvz. žmogžudžius išlaiko, dar pas juos mokytojai ateina, nes gi jie mokytis nori! Kitus birža nemokamai į įv.kursus siunčia, man, aišku, to nereikia. Dar yra tokių, kurie sau invalidumus "susiveikia", o kitiems (mažiau gudriems) reikia patiems ir už mokslą mokėt(aukštąjį ar kursus), ir duonai užsidirbt, ir tuos gudruolius paremt. Taigi, ta kompensacija (beja, trukus 3 men.), tai yra tik lašas jūroj, ką "atsiėmiau" iš savo anksčiau sumokėtų mokesčių(o kadangi dirbu dabar, tai irgi vaslstybei moku). Taigi, nereikia verkt, kad mano nuomininkai už šildymą prieš kažkiek metų 200Lt mažiau sumokėjo
Papildyta:
QUOTE(persila @ 2011 12 29, 22:10)
Ar šiais laikais jau visi tik už komunalinius nuomoja
, be jokių papildomų pajamų? Vilniuje- nemanau
ne tik Vilniuj. Mano butas mažam miestely, kur apie 6000 gyventojų(kai kur rašo, kad 7000), bet ir čia nenuomojama tik už komunalinius
Gal kokioj N.Akmenėj
bet kitur tai nemanau. Tiesiog žmonėms trūksta gyv.ploto.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.