Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(jovy @ 2011 12 28, 09:01)

pasakysiu kaip daugelis - namo būklės gerinimas - šeimininko rūpestis smile.gif

pas mus buvo ir siūlės ir šilum, mazgas - šitas išlaidas dengėm patys - kitą komunalinių dalį mokėjo nuomininkai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2011 12 28, 18:56)
As tai jums siulau pabandyti paieskoti kitame rajone, toliau nuo centro buna pigiau. Gal uz panasia suma rasite geriau suremontuota.

Viskas jau susiradom naują butą. Karoliniškėse. Jau ir užstatą palikom. Ryt reiks pranešt šeimininkams,kad po geros savaitės išsikraustom. Kai sutarties jokios neturime tai manau nieko baisaus,kad taip greit išsikraustom.Gal ir negražu,bet jie irgi elgiasi negražiai.
Koks bebūtų šis butas,rajonas ir t,t,bet prisirišau prie jų.Ir tos močiutės gaila.Velnias žino kas po mūsų atsikraustys.Jei ne anūkas tai dar būtume gyvenę,nes ji ir patvarkyt norėjo tą butą ir t.t
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2011 12 28, 21:11)
Kompensuojat uz sildyma ir jus, kaip ir visi kiti mokesciu moketojai. O ne valstybe...

pala, pala... aš irgi buvau padarius kompensaciją savo nuomininkams. Tiesiog, kai buvau bedarbė, išsiėmiau pažymą, kad už šildymą ir karštą vandenį mažiau reikėtų mokėt. Taip, valstybė kompensavo, bet aš dėl to pasistengiau, o galėjau to ir nedaryt, juk man 0 naudos nuo to, kad nuomininkų mokesčiai bus mažesni. Manau, tuo tik džiaugsi derėtų, o ne priekaištų ieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 29 gruodžio 2011 - 14:46
QUOTE(jovy @ 2011 12 29, 02:30)
Koks bebūtų šis butas,rajonas ir t,t,bet prisirišau prie jų.Ir tos močiutės gaila.Velnias žino kas po mūsų atsikraustys.Jei ne anūkas tai dar būtume gyvenę,nes ji ir patvarkyt norėjo tą butą ir t.t

Jūs ramiai. Su tokiom mažom kainom už šilumą jie nuomininkus staigiai susiras, o jei kokį mėnesį ir nesusiras - nuostolis nedidelis, ne po 500 už šildymą moka gi wink.gif Dabar visur šilumos kainos neadekvačiai užaužtos, tai žmonės tik džiaugsis radę pigų variantą.
Atsakyti
Labukas 4u.gif prašau patarimo ax.gif Tetai 1 metams skubiai tenka išvykti užsienin ir ji pasimetus, nežino ar čia išnuomot butą legaliai, ar nelegaliai, ar išvis nenuomoti. Nenuomoti ne pats geriausias variantas, nes labai daug pinigėlių prikapsės per tą laikotarpį už mokesčius g.gif
Klausimas- kiek ji gali tikėtis gauti per mėn. už savo Žirmūnuose esantį 2 kamb. butą sename name? Butas normalus, švarus, rimtai remontuotas prieš kokius 7 metus, bet ji viena gyveno, tai nedaug gyvenimo žymių ant sienų paliko biggrin.gif Baldai aišku liktų, jų nedaug, paprasti bet ne senoviniai.
Plz, padėkit susgaudyt nes aruode pažiūrėjau nieko nesupratau, nuomos kainos nuo 300 iki 900 panašiuose namuose, o į vidų neylysi gi, nepažiūrėsi kaip įrengta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persila: 29 gruodžio 2011 - 20:38
QUOTE(persila @ 2011 12 29, 20:37)

kiek ji "uždirbs" nuomodama butą tai praktiškai nesvarbu. Svarbiau, kaip labai butas bus suniokotas. Jei man grįžtų laikas atgal, buto nenuomočiau, bet spręskit patys.
Mano patarimai tik tokie:
-turi būti žmogus, kuris kontroliuos ar mokesčiai mokami;
-išnuomoti tik 1 kambarį, o kitą su vertingesniais baldais/daiktais užrakinti;
-paimti užstatą.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 12 29, 14:45)
pala, pala... aš irgi buvau padarius kompensaciją savo nuomininkams. Tiesiog, kai buvau bedarbė, išsiėmiau pažymą, kad už šildymą ir karštą vandenį mažiau reikėtų mokėt. Taip, valstybė kompensavo, bet aš dėl to pasistengiau, o galėjau to ir nedaryt, juk man 0 naudos nuo to, kad nuomininkų mokesčiai bus mažesni. Manau, tuo tik džiaugsi derėtų, o ne priekaištų ieškoti.

O valstybe surenka is visu musu. Taip, kad tavo nuomininkams kompensavo visi dirbantys ir mokantys mokescius. Tad as, kaip juos mokanti, nematau kuo dziaugtis. Nes nezinau, ar nuomininkai patenka i kategorija, kuriai mes visi turime apmoketi dali sildymo (o gal ir vandens) kainos
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 12 29, 22:42)
kiek ji "uždirbs" nuomodama butą tai praktiškai nesvarbu. Svarbiau, kaip labai butas bus suniokotas. Jei man grįžtų laikas atgal, buto nenuomočiau, bet spręskit patys.
Mano patarimai tik tokie:
-turi būti žmogus, kuris kontroliuos ar mokesčiai mokami;
-išnuomoti tik 1 kambarį, o kitą su vertingesniais baldais/daiktais užrakinti;
-paimti užstatą.

Ačiū už patarimus 4u.gif
Tai supranta, kad visko gali būt su tuo butu. Bet todėl ir rūpi kokios tos kainytės- ar bent iš dalies remontui užteks uždirbtųjų biggrin.gif jei nepasisektų su nuomotojais... Ar šiais laikais jau visi tik už komunalinius nuomoja unsure.gif , be jokių papildomų pajamų? Vilniuje- nemanau g.gif Kas žinot susidūrėt, papasakokit maždauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2011 12 29, 21:53)
Nes nezinau, ar nuomininkai patenka i kategorija, kuriai mes visi turime apmoketi dali sildymo (o gal ir vandens) kainos

nuomininkai ar aš ten gyvenu, bet butas mano. Kai dirbu, tai ir aš moku mokesčius iš kurių irgi valstybė kažkam kompensuoja, tai kodėl neturi kompensuoti ir mano butui? Tik iš manęs pinigus galima surinkti, o man tai nieko? Kai mano kaimynai asocialai už butą nemoka, tai kažkodėl visiems laiptinės gyventojams jo buto šildymo sąskaitą padalija(man irgi). O jūs asmeniškai nieko negavot iš valstybės? Nepasinaudojot? Aš be tos kompensacijos visiškai nieko nesu gavus. O iš mano mokesčių valstybė pvz. žmogžudžius išlaiko, dar pas juos mokytojai ateina, nes gi jie mokytis nori! Kitus birža nemokamai į įv.kursus siunčia, man, aišku, to nereikia. Dar yra tokių, kurie sau invalidumus "susiveikia", o kitiems (mažiau gudriems) reikia patiems ir už mokslą mokėt(aukštąjį ar kursus), ir duonai užsidirbt, ir tuos gudruolius paremt. Taigi, ta kompensacija (beja, trukus 3 men.), tai yra tik lašas jūroj, ką "atsiėmiau" iš savo anksčiau sumokėtų mokesčių(o kadangi dirbu dabar, tai irgi vaslstybei moku). Taigi, nereikia verkt, kad mano nuomininkai už šildymą prieš kažkiek metų 200Lt mažiau sumokėjo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(persila @ 2011 12 29, 22:10)
Ar šiais laikais jau visi tik už komunalinius nuomoja  unsure.gif , be jokių papildomų pajamų? Vilniuje- nemanau 

ne tik Vilniuj. Mano butas mažam miestely, kur apie 6000 gyventojų(kai kur rašo, kad 7000), bet ir čia nenuomojama tik už komunalinius schmoll.gif Gal kokioj N.Akmenėj g.gif bet kitur tai nemanau. Tiesiog žmonėms trūksta gyv.ploto.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 12 29, 22:16)
... tai kodėl neturi kompensuoti ir mano butui?
...Taigi, nereikia verkt, kad mano nuomininkai už šildymą prieš kažkiek metų 200Lt mažiau sumokėjo  mirksiukas.gif

Vandeni naudoja ne butas, o zmones.
Niekas ir neverkia. O nuomone pasidalint galima.

Taika bigsmile.gif
Atsakyti
Na,nežinau kokios bus dabar mano šildymo kainos ,bet žiaurų lapkritį ( nes kai kam atėjo už 2k. ir po 800lt sąskaitos) naujame bute buvo 200lt už šildymą. O mes mokėjom 140.Va buto palikt dėl šildymo nesinori.Ir gal dėl to,kad aš prieraiši tai db kaip kvailelė sėdžiu ir liūdžiu..Na,bet naujo buto pliusų tikrai yra tai tikiuos,kad viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persila @ 2011 12 29, 20:37)
Labukas 4u.gif prašau patarimo ax.gif Tetai 1 metams skubiai tenka išvykti užsienin ir ji pasimetus, nežino ar čia išnuomot butą

na prikausomai ko ji tikisis
jeigu Ji galvoja apie remontą, baldų keitimą tad gali išnuomoto drąsiai,
bet jeigu jos buto sąlygos ją tenkina, tad tegu palaiko tuos metus tuščia 4u.gif

QUOTE(jovy @ 2011 12 30, 04:35)

na ir sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti