Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

Visoms atsakiusioms: galimybes aš žinau, nieko naujo nepasakėt. smile.gif aš nenoriu prabangiai gyvent, bet noriu gyventi taip, kad nebūtų gėda žmogų atsivesti į namus (nekalbu apie tvarką, kuri priklauso nuo manęs). Taip aš noriu mokėti brangiau - bent jau žinočiau už ką moku - bet proto ribose, ir tai nėra paprasta surasti tokį butą. smile.gif Niekas neperka ir neremontuoja dbr butų specialiai tam, kad išnuomotų. Bėda ta, kad nuomininkai nenori investuoti nei pusės tos sumos, kuri mokama už nuomą. "Aj pusė radiatoriaus šyla, na tai kas, aj sofa neišsiskleidžia, bet kitos nėra, o šitos išvežti nėra kur, na taip, iš šaldytuvo bėga, bet jis juk lb senas, tai ko norėt..." doh.gif Arba "tu nupirk karnizus, aš sumokėsiu ir surask kas pakabintų - nemokamai. Aš ten nesiruošiu gyvent, tai nesinori investuot." cool.gif Kyla klausimas - Tai gal laikas parduot?
Laimingi jūsų nuomininkai kad prižiūrit tai ką nuomojat. Gražių švenčių!

ps. apie nemokama gyvenima. jau mokes2iu sumokejimas yra simtu litu seimininkui sutaupymas, nes jei ne nuomininkai, turetu pats susimoket, o kai neinvestuojama visiskai i buta, manau, sazininga ir nuomos neimt, arba ji turetu buti minimali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 20 gruodžio 2011 - 18:03
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 20, 18:00)
1.Tai gal laikas parduot?

2.kai neinvestuojama visiskai i buta, manau, sazininga ir nuomos neimt, arba ji turetu buti minimali.

1. Išvada: tai gal laikas savo nusipirkt? Ir koks kieno reikalas už ką....
2. jei bus investuota, tai nuoma bus dar didesnė, o jei jum ir dabar per brangu.....
Ir dar. Nesinuomokit landynių, o jei jas nuomojatės, tai nesiskųskit, nes niekas jūsų ten neverčia gyvent. O kodėl turi minimaliai, jei yra kas normaliai moka? Ne jūs, atsiras kiti.

Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 20, 16:00)
Bėda ta, kad nuomininkai nenori investuoti nei pusės tos sumos, kuri mokama už nuomą.  Kyla klausimas - Tai gal laikas parduot?

ps. apie nemokama gyvenima. jau mokes2iu sumokejimas yra simtu litu seimininkui sutaupymas

Per pastaruosius tris metus investavau į nuomojamą butą gerokai daugiau negu pusę sumos (maždaug du trečdalius), kurią gavau už nuomą..Kol kas vos vos į pliusą išlendu-kuris yra tik rezervas, jei reiktų kažkokių didesnių investicijų...
Būtent todėl galvoju, kad perdaug tas butas reikalauja mano pastangų, laiko ir nervų ir rimtai pradėjau planuot jį parduot..

Jeigu nuomininkai sumokėtų mokesčius ir buto visai nenugyventų, tai gal ir būtų galima leist jiems nemokamai gyvent, bet deja taip niekad nebus..Todėl viską įvertinus beveik labiau apsimoka nenuomot visai ir patiems susimokėt mokesčius (žinau žmonių, kurie taip ir daro)..Ypač, jei tarkim tikiesi kainų kilimo arba planuoji butą ateity naudot savo reikmėms..Beveik gailiuosi, kad šįkart skubėjau išnuomot-mažiau kainuotų man nervų ir turėčiau laisvę veikti...
O tie mokesčiai tikrai nėra tokie dideli, palyginus su remontų kainomis ir visais vargais su nuomininkais smile.gif

Nežinau, kur žmonės gyvens, nes kiek matau įdėjus skelbimą, ieškančių nuomotis tikrai daug, o padorių butų mažoka...Ir manau sumažės dar labiau, nes kaip ir sakiau-atsibodo tas nuomos "biznis" iki gyvo kaulo ir esant pirmai progai bent jau aš iš jo planuoju trauktis...
O jums sėkmės ieškant kažko labai gero ir pigaus mirksiukas.gif

Beje, NUOMININKAS-tas kuris gyvena išsinuomotam bute, o NUOMOTOJAS-tai to buto šeimininkas... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti patirusiu nuomotoju - ar po nuomininku issikraustimo keiciate spynas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2011 12 21, 20:15)
Sveiki, norejau paklausti patirusiu nuomotoju - ar po nuomininku issikraustimo keiciate spynas? g.gif

Priklausomai kokie nuomininkai buvo mirksiukas.gif

Pas mane vieni išsikraustė, o veitoj jų atėjo, Jų draugai, tarpusavyje perėmė, vieni iš kitų butą, raktus ir mokesčius thumbup.gif

Vieną vargais negalasi vos iš buto iškraučiau, bet tas tai man spynas buvo pekeitęs, kad aš nepatekčiau biggrin.gif (po tokio abejonių nekilo nekeisti)

o realiai, tai galit pasiūlyti busimiems nuoninikams pasikeisti spynas, bent vieną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 21 gruodžio 2011 - 20:49
Ačukas!
Atsakyti
Matau, kad rytai niekad nesupras, kad vakaruose saule leidziasi o ne kyla. Tiek jau to, sekmes tiems kurie daro bizni jei norit, kad mokesciai butu sumoketi, o uz nuoma butu butas suremontuotas ir dar pliuso liktu.
ps. ne apie landynes cia buvo kalba.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 22, 01:43)
ps. ne apie landynes cia buvo kalba.

jeigu nepaslaptis kuriam mieste tas jūsų būstas ir kokia kaina mokat g.gif
norit nuomos minimumą mokėti, o būsto sutvrakyto,
tai tada gerai tarkitės su nuomotoju, kad jūs savo lėšomis pasidarot, kad ir kosmetinį remontą, pateikiat visas sąskaitas va tad gal suprasit kas ir kaip yra.
Nes naują butą paremontuoti finansiškai ne taip skausminga, sienos islygintos, elektos instalecija, santechnika nauja.............., o į seną, tai reikšia jį vos ne naujai perstatyti, nes kai pajudinsi vieną subyres kitas ir taip grandidninė reakcija........

realiai iš nuomos šiuo metu iš gyenamosios nuomos biznio nepadarysi verysad.gif
Atsakyti
Laba diena,
žodžiu turime butą Fabijoniškėse ir mano bendramokslė norėtų ~pusę metų pagyventi pas mus, nes sakė, kad nieko doro neranda. Butas 2 kambarių, ji sutinka gyventi tam bendram kambarį (kur su virtuve). Kaip manot kiek ji turėtų kas mėnesį mokėti? Namas naujos statybos, butas tvarkingas, komunaliniai už lapkritį buvo ~300lt. (gyvenant dviese).
Būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę. smile.gif
Atsakyti
Turejau panasia situacija, tai kaip is draugu imti pinigus nelabai norejau, tai sutarem , kad apmokes visas komunalines paslaugas ir viskas, o ziema jos nemazos buvo.
Atsakyti
QUOTE(*Zizu* @ 2011 12 22, 14:56)
Laba diena,
žodžiu turime butą Fabijoniškėse ir mano bendramokslė norėtų ~pusę metų pagyventi pas mus, nes sakė, kad nieko doro neranda. Butas 2 kambarių, ji sutinka gyventi tam bendram kambarį (kur su virtuve). Kaip manot kiek ji turėtų kas mėnesį mokėti? Namas naujos statybos, butas tvarkingas, komunaliniai už lapkritį buvo ~300lt. (gyvenant dviese).
Būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę.  smile.gif

aš išviso neįsileičiau, juo labiau, kad bendram kambaryje gyventų
diena dvi dar gali bet neilgiau, paskui pati nevuosieisi, kam sutikai

na nebet su pinigėliais labai jau striuka
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 12 22, 10:43)
norit nuomos minimumą mokėti, o būsto sutvrakyto,

Ne apie tai kalbėjau ir to nenoriu. Išsikraipė mintys, buvo suprasta lengviausiu keliu. Na galvoju kiekvienam pagal poreikius tas būstas. Va pvz aš nebenoriu ant taburetės kavos gert tai man atrodo kad išvis tokių butų nereikia. Norėčiau kad visi būtų bent paprastai tvarkingi ir funkcionalūs. Bet juk kažkam reikia, kaip ir pigiausių antros rūšies dešrelių, taip ir pigaus būsto.
Atsakyti