Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(Leksa @ 2011 12 07, 23:52)
nenoriu gązdinti, bet kartais geriau nepažįstamas žmogus, nei draugas ar giminė kaip nuomininkas. Iš tokio sunku gali būti ko nors reikalaut (kad ir vėluojančios nuomos ar mokesčių). O jei kas tarp jūsų bus ne kaip, greičiausiai liksit kalta ant visos giminės.

Taip, Leksa, šią taisyklę žinau iš gyvenimo patirties.O giminaitė laaaabai tolima... thumbup.gif kaip sako, devintas lašas nuo kisieliaus
Atsakyti
Man kilo klausimas-ar nuomotojos dar nepavargot su ta nuoma vozotis, ar matot tame perspektyvų?
Aš pastaruoju metu jaučiuosi pavargus nuo vis iškylančių problemų su nuomojamu butu..Tai remontus daryk, tai nuomininkų ieškok, tai visi verkia dėl šildymo kainų..Ir nori vos ne už dyką gyvent..Tiesiog galvoju, kad nebeverta toliau nervus gadintis..
Kad ir koks brangus tas butas kažkada buvo ir mielas, pradėjom galvot apie pardavimą visai rimtai...Gal tai neįvyks rytoj, bet kai pradedi ta linkme judėt, tai kažkaip ir išsisprendžia viskas..Atsibodo tie nuomos vargai.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2011 12 08, 12:21)
Man kilo klausimas-ar nuomotojos dar nepavargot su ta nuoma vozotis, ar matot tame perspektyvų?
........Atsibodo tie nuomos vargai.. unsure.gif

Nuoma - tai is esmes - sunkus kasdienis darbas.

Kartais pikta ir juokinga klausytis pastabų, kad tipo sėdi buožės savininkai ir pinigėlius kaušais tik semia... tik semia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
svetima,
manau visi nuomotojai ir nekartą yra apie tai pagalvoja, o ypatinagai tada, kai nuomininkai netikėtai praneša apie išsikraustymą, ar eilinį kartą kaimynai paskambina ir pradeda skūsti ............

bet vėl gi, gerai jeigu turi kur tuos pinigus už parduotą NT dėti, bet pardavus ir laikyti taip niekur neinvestuojant doh.gif kai tokie nestabilumai aplinkui nežinau ar verta blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 08 gruodžio 2011 - 11:46
Aišku, kad atsibodo su tuo butu, bet ką daryti su pinigais pardavus doh.gif Aš tai dukrai laikau tą butą, todel ir tenka įsileisti gyventojus......
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 12 08, 11:59)
Aišku, kad atsibodo su tuo butu, bet ką daryti su pinigais pardavus  doh.gif Aš tai dukrai laikau tą butą, todel ir tenka įsileisti gyventojus......

o tu tikra, kad tavo dukrai jo reiks biggrin.gif

o dėl pinigų tai taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 12 08, 13:05)
o tu tikra, kad tavo dukrai jo reiks  biggrin.gif

o dėl pinigų tai taip  doh.gif

tai parsiduos ir nusipirks kokio reikia, bet gyvenime dukrai labiau reiktu brolio ar seses nei viso buto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 12 08, 14:39)
tai parsiduos ir nusipirks kokio reikia, bet gyvenime dukrai labiau reiktu brolio ar seses nei viso buto  mirksiukas.gif

Aišku, norės parduos, norės gyvens..... O apie brolį ar sesę jau lieka tik svajoti doh.gif nebetie metai....
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 12 08, 12:39)
dukrai labiau reiktu brolio ar seses nei viso buto  mirksiukas.gif

kodėl manot, jog geriau žinot, ko labiau reikia žmogui, kurio net nepažįstat?
Atsakyti
[quote=svetima,2011 12 08, 11:21]
Aš pastaruoju metu jaučiuosi pavargus nuo vis iškylančių problemų su nuomojamu butu..Tai remontus daryk, tai nuomininkų ieškok, tai visi verkia dėl šildymo kainų..Ir nori vos ne už dyką gyvent..
o tai kas liepia vargti g.gif .tai ir nenuomokit,tegul stovi tuscias,kaip paminklas doh.gif .nereikes nei nervuotis,nei galva neskaudes nuo problemu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2011 12 08, 09:39)
Nuoma - tai is esmes - sunkus kasdienis darbas.

Kartais pikta ir juokinga klausytis pastabų, kad tipo sėdi buožės savininkai ir pinigėlius kaušais tik semia... tik semia...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(maksas @ 2011 12 08, 09:44)
svetima,
manau visi nuomotojai ir nekartą yra apie tai pagalvoja, o ypatinagai tada, kai nuomininkai netikėtai praneša apie išsikraustymą, ar eilinį kartą kaimynai paskambina ir pradeda skūsti ............

bet vėl gi, gerai jeigu turi kur tuos pinigus už parduotą NT dėti, bet pardavus ir laikyti taip niekur neinvestuojant  doh.gif  kai tokie nestabilumai aplinkui nežinau ar verta  blush2.gif

Aš tik dabar pirmą kart pradėjau apie tai labai rimtai galvot, gal tiesiog ateina riba, kai pagaliau prikapsi, pavargsti nuo visko..
Prieš tai turėjau ilgą laiką gerus nuomininkus, bet jiems išėjus irgi ne viskas liko idealu..Norėjosi patvarkyt butą, tai tas patvarkymas, remontas išėjo į nemažas sumas ir laiko sąnaudas..Paskui įdėjau skelbimą, bet labai turėjau mažai laiko -išnuomojau praktiškai antriems žmonėms, kuriems parodžiau-tiesiog turėjom išvykt į kelionę..Tai vat norinčių buvo nemažai, ir vieni tiesiog patys labai prašė, įrodinėjo, kad jiems reiks to buto..Tai juos ir įleidau..Gyvena kol kas, bet jau dabar girdžiu klausimų, kodėl čia už tą mokesčiai, kodėl už aną, nors aiškiai buvau įvardijus, kad mokesčiai nėra maži-net perklausiau kelis kartus ar nebus problema žiemą su viskuom susimokėt tas sumas-įvardinau ir kokio dydžio..Ir vis tiek jaučiu, kad susilauksiu žiemą spaudimo, kad padaryt nuolaidų..

Kitas dalykas, kuris mane žiauriai sunervino, kad šią savaitę tame bute kaimynai užliejo mūsų lubas doh.gif Kol kas net nesibaigė visi aiškinimaisi..Jau buvau pagalvojus, kad reikia apdraust, bet apdraust su nuomininkais pasirodo nėra taip paprasta-kažkoks uždaras ratas doh.gif
Todėl ir sakau, kad nervų ląstelės negrįžtamai senka...

QUOTE(viktner @ 2011 12 08, 09:59)
Aišku, kad atsibodo su tuo butu, bet ką daryti su pinigais pardavus  doh.gif Aš tai dukrai laikau tą butą, todel ir tenka įsileisti gyventojus......

Taip-man tai irgi aktualiausias klausimas..Bet net galvočiau apie indėlį blogiausiu atveju..Iki vyresnėlės mokslų liko maždaug šeši metai, gal per tą laiką labai nenuvertėtų tie pinigai..
Kitas variantas sukasi galvoj-paieškot naujom akim kokio sklypo-nors patys vargiai ar jame statytumėmės kada, bet kaip investicija...Gal ką žvalgėtės pastaruoju metu ar bent galvojot apie tokį variantą..Būtų labai įdomu visų nuomotojų nuomonės-kaip alternatyvi investicija?
Pradėjau galvot, kad žemė valgyt neprašo, ir galvos neskauda, o jei išsirinktum gerą vietą, tai gal ir kaina nenukristų...Aišku už tokią sumą, kurią gautum, vargiai ar išeitų sklypas labai geroj vietoj, bet jei kažkur priemiesčiuose, tai visai gal ir surastum kažką..Bent jau iš pirmo žvilgsnio mačiau variantų..

Papildyta:
QUOTE(vilma37 @ 2011 12 08, 11:57)
o tai kas liepia vargti  g.gif .tai ir nenuomokit,tegul stovi tuscias,kaip paminklas  doh.gif .nereikes nei nervuotis,nei galva neskaudes nuo problemu  doh.gif

Žinokit ir apie tai galvoju-tikrai laikyčiau tuščią, jei ne mokesčiai..Kita vertus, žiūriu, jei bus spaudimas toliau mažint nuomos kainą, tai ko gero laikysiu kurį laiką tuščią, nes nuomininkų gyvenimas už labai mažą nuomą neatperka vėlesnio buto remonto..
Tiesiog dabar galvoju, kad išėjus eilniams nuomininkams, bandysiu pardavinėt ir kurį laiką aišku butas būtų tuščias..Galiu kokį pusmetį taip laikyt, jei prireiktų...

Štai tokie mano pamąstymai-desperatiški, nes jau sakiau-ATSIBODO vargt! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 08 gruodžio 2011 - 14:36
QUOTE(Leksa @ 2011 12 08, 14:31)
kodėl manot, jog geriau žinot, ko labiau reikia žmogui, kurio net nepažįstat?

as nerasiau, kad geriau zinau smile.gif as tik manau, ir ant saves zinau, kad gerai, kai turi, o kai netenki, tai dar labiau supranti, ka turejai...
Atsakyti