Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(maksas @ 2011 11 29, 17:57)
tai kodėl Jūs,  kinbat prie žmogaus dėl tos sutarties, nors pati pripažįstat, jog stebuklo nėra  doh.gif

nenoriu aš nieko sakyti, nes kai man kilo probemų su nuomininkų, oi kiek buvo patrėjų, kiek pas visus buvo idėjų ir minčių. kaip visiem viskas paprasta atrodė ir  kaip aš nesugebu iš buto išspirti..................iš šalies visada lengva pakalbėti realybė yra visai kita.

o visi tie teisiniai keliai gerai, kai yra galimybė iš žmogasu ką nors išsireikalauti, bet dažniausia tiek kurie ką nors turi ar iš jų galimą ką nors paimti taip nesielgia

o sutartis gerai, esi rami, susimoki mokesčius, verslo liudijumas irgi pliusų duoda, o toliau esant nemokomui tai ji mažai pasitarnauja  doh.gif
Papildyta:

o jus teko kreiptis į teismą ???

žinot kiek tokie dalykai nervų ir laiko kainuoja  doh.gif
tai gerai, jeigu bus iš ko priteisia, bet jeigu NE

Matyt neteko niekad dalyvauti teisme... pas mus dabar tokia teismų praktika, kad vis atideda teismo posėdį ir atideda.... Pati esu dirbu pas notare sekretore ir šiek tiek žinau teisinę sistemą...... su ja geriau neprasideti.
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 29, 18:01)
Taip man teko kreiptis i teisma ir laimejau. Todel ir kitiems siulau taip daryti.

Na, kiek zinau reikia surasyti ieškinini pareiškimą prieš kreipiantis į teismą.
Oi, aš nesuprantu,kai tokie nesąžiningi žmonės, kaip mano buvę nuomininkai, vaikšto ant žemės, žiūri, kad tik apgauti.Šiandien teko kalbėti su vienu policininku, tai jam toks vaizdas susidarė, kad jie pagyvena pas žmones ir pabėga.... as jau nebepirma tokia doh.gif Tegul lieka jiems ant sąžines tie pinigai...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 29, 16:01)
Taip man teko kreiptis i teisma ir laimejau. Todel ir kitiems siulau taip daryti.

o bigsmile.gif tai pasidalinkit patirtim
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 11 29, 16:13)
bigsmile.gif  tai pasidalinkit patirtim

Reikia surasyti rasta ir kreiptis i teima, dar reikes sumoketi berods zymini teismo mokesti-trisdesimt kelis litus.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 11 29, 15:57)
tai kodėl Jūs,  kinbat prie žmogaus dėl tos sutarties, nors pati pripažįstat, jog stebuklo nėra  doh.gif

Stebuklo nera, bet yra GALIMYBE. O kokia galimybe yra be sutarties issireikalaut pinigu? Jokios. Daug persekios, grasins, parasys pareiskima tie pabegeliai (jei sugebejo taip pasielgt, tai kas tokiems ir pareiskima surasyt) ir dar pacia apkaltins.

Ir neber cia ko gincytis. Klause ka daryt, bet jei neguodi, o tiesiai sviesiai sakai, kaip yr, tai jau nepatinka zmonems.
As tik zinau viena, kad be panaudos sutarties mes savo buto nenuomojam ir nenuomotume.
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 29, 16:39)
Reikia surasyti rasta ir kreiptis i teima, dar reikes sumoketi berods zymini  teismo mokesti-trisdesimt kelis litus.

drinks_cheers.gif
O jei zmogus bent kiek rastingas, tai rasta gali ir pats susirasyt, nereik jokiu advokatu.
Atsakyti

QUOTE(No Fear @ 2011 11 29, 19:39)
Stebuklo nera, bet yra GALIMYBE. O kokia galimybe yra be sutarties issireikalaut pinigu? Jokios. Daug persekios, grasins, parasys pareiskima tie pabegeliai (jei sugebejo taip pasielgt, tai kas tokiems ir pareiskima surasyt) ir dar pacia apkaltins.

Ir neber cia ko gincytis. Klause ka daryt, bet jei neguodi, o tiesiai sviesiai sakai, kaip yr, tai jau nepatinka zmonems.
As tik zinau viena, kad be panaudos sutarties mes savo buto nenuomojam ir nenuomotume.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
va tik ką kaimynė už 3mėnesius baigė mokėt pabėgusių nuomininkų skolas ax.gif bet pati ir supranta, kad nebuvo jokios sutarties tai pati ir susimokėjo, bet neverkia kad pabėgo, nes supranta, kad čia jos klaida. o jūs
norit pralobt iš butų nuomos - darykit sutartis, mokėkit valstybei mokesčius, ir paskui nereiks trizniot čia kad nuomininkai pabėgo nesumokėję.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 29, 21:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
<...>norit pralobt iš butų nuomos - darykit sutartis, mokėkit valstybei mokesčius, ir paskui nereiks trizniot čia kad nuomininkai pabėgo nesumokėję.

apie kokius kosmosus Jūs šnekate doh.gif
Atsakyti
As tai irgi uz tai, kad butinai reikia sutartis su nuomininkais daryti. gal labai daug naudos sutartis ir neduoda, bet man visada ramiau ir atrodo tada kai pasiraso sutarti ir nuomininkai rimciau i nuomojama turta ziuri. na bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 29, 22:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
va tik ką kaimynė už 3mėnesius baigė mokėt pabėgusių nuomininkų skolas  ax.gif  bet pati ir supranta, kad nebuvo jokios sutarties tai pati ir susimokėjo, bet neverkia kad pabėgo, nes supranta, kad čia jos klaida. o jūs
norit pralobt iš butų nuomos - darykit sutartis, mokėkit valstybei mokesčius, ir paskui nereiks trizniot čia kad nuomininkai pabėgo nesumokėję.

Tai jau Jūsų kaimynė matyt PIRMOJI MILIJIONIERĖ Lietuvoje iš buto nuomos
Galiausiai čia mes diskutuojam ne apie nesumokėtus pinigus uz nuomą, bet už komunalinius mokesčius( kur jis begyventu jis naudoja dujas, elektra ... ir t.t.) ir privalo susimoketi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 30 lapkričio 2011 - 07:21
QUOTE(rodykliuke @ 2011 11 29, 21:40)
As tai irgi uz tai, kad butinai reikia sutartis su nuomininkais daryti. gal labai daug naudos sutartis ir neduoda, bet man visada ramiau ir atrodo tada kai pasiraso sutarti ir nuomininkai rimciau i nuomojama turta ziuri. na bet cia tik mano nuomone

Man atrodo, kad tvarkingi žmonės ir be sutarties tyčia nieko negadins, o svoločių ir sutartis nesustabdys...

Papildyta:
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 29, 20:27)
o jūs norit pralobt iš butų nuomos - darykit sutartis, mokėkit valstybei mokesčius, ir paskui nereiks trizniot čia kad nuomininkai pabėgo nesumokėję.

O Jūs nuomotoja ar nuomininkė??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 29, 20:27)

norit pralobt iš butų nuomos

aha, noriu. Va, anksciau butą nuomojau už 50 Lt, dabar gaunu 100, tai jau tuoj ir milijoną susikrausiu. Tik va zala reiks atskaičiuot: subraižyti visi baldai, grindys, palangės, durys, sienos ir t.t. Kažin kur tuos pinigus dėsiu... ot galvos skausmas.

QUOTE(silainiai @ 2011 11 30, 08:48)
Man atrodo, kad tvarkingi žmonės ir be sutarties tyčia nieko negadins, o svoločių ir sutartis nesustabdys...

tas tai tiesa. Bet yra tikimybė, kad tie netvarkingieji, kai jiems bus pasiūlyta pasirašyti sutartį, nenorės to buto nuomotis, o ieškos tokio, kuriam jokių sutarčių ir užstatų niekas neprašo.
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 11 29, 19:39)

Gal galetumet siek tiek placiau paaiskinti kuo panaudos sutartis naudingesne uz nuomos sutarti? Ypac tokiu atveju, jei nuomininkai pabega nesumokeje komunaliniu, arba nemoka ir piktybiskai neissikelia is buto? g.gif
Atsakyti
Manau jau tuoj reiks kurti tinklalapį su nemokiais nuomininkais doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti