QUOTE(No Fear @ 2011 11 29, 14:34)
Tai norit pasakyt, kad kai oficialiai nieks neiforminta, tai zodziu ka pasakot, tai viska ir uzskaito(busto uzgrobima ir pan)?
O oficiali sutartis, tai sudo verta?
Niekur stebuklo ner, bet, kai viskas oficialiai, tai oficiliai ir bedas spresti galima.
Pati sakot, kad net esant sutarciai policija nieko nepadaro, o reikalingas teismo sprendimas. O sutarciai nesant, pasakot policijai, kad as ju nepazistu, jie cia patys apsigyveno kazkokiu tai budu ir policija juos ismes ir gal dar uz komunalinius pinigu isreikalaus?
tai kodėl Jūs, kinbat prie žmogaus dėl tos sutarties, nors pati pripažįstat, jog stebuklo nėra
nenoriu aš nieko sakyti, nes kai man kilo probemų su nuomininkų, oi kiek buvo patrėjų, kiek pas visus buvo idėjų ir minčių. kaip visiem viskas paprasta atrodė ir kaip aš nesugebu iš buto išspirti..................iš šalies visada lengva pakalbėti realybė yra visai kita.
o visi tie teisiniai keliai gerai, kai yra galimybė iš žmogasu ką nors išsireikalauti, bet dažniausia tiek kurie ką nors turi ar iš jų galimą ką nors paimti taip nesielgia
o sutartis gerai, esi rami, susimoki mokesčius, verslo liudijumas irgi pliusų duoda, o toliau esant nemokomui tai ji mažai pasitarnauja
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 29, 15:17)
As tai jusu vietoj kreipciausi i teisma, jei turit sutarti. O policija cia ne prie ko. Noriu pasakyti, kad teimo islaidos minimalios, jums gi advokato nereikia, pati padeti paaiskinsit.
o jus teko kreiptis į teismą ???
žinot kiek tokie dalykai nervų ir laiko kainuoja
tai gerai, jeigu bus iš ko priteisia, bet jeigu NE