Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(viktner @ 2011 11 28, 15:15)
Užpakalį spardyti man per žemas dalykas..... Įrodymu turiu daug(rašytiniu) , liudininku.Man dar siandien paskambino, kažkoks tos moters pasamdytas vyrukas, pareiškė, kad aš negąsdinčiau dėl mokėjimo už komunalines paslaugas.Taigi, kas nuomosite butą Kaune parašykit man, aš Jums parašysiu šių nesąžiningu žmonių pavardes.

Baisu, negaliu patiketi, kad tokiu zmoniu yra, gyvena ir nesusimoka uz paslaugas.
Bet jus tikrai nepalikit ju ramybeje.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 29, 12:19)
Baisu, negaliu patiketi, kad tokiu zmoniu yra, gyvena ir nesusimoka uz paslaugas.
Bet jus tikrai nepalikit ju ramybeje.

Visi sako, nepalikit jų ramybėje..... o ką kaip ištikrųjų daryti net nezinau, antra savaitė jau geriu raminamus vaistus, rytoj paskutine menesio diena moketi mokescius doh.gif vakar tą vyrą prigąsdinau antstoliais, kad daiktus atsiims tik per jį ir dar uz tai sumokes, bet ir tas neveikia.... o kieno ten daiktai gi neparašyta, tuo labiau, kad ten tokie nereiksmingi daiktai, as jų vos neišmečiau.Nes dar galvojau, kad as su zmonemis žmoniskai, bet....su manim kiauliškai... ta moteris parašė SMS, kad ji situacijos aukadoh.gif ir ji man nieko neskolinga, vat taip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 29 lapkričio 2011 - 10:52
Viktner, skaitau ir susidrao įspūdis, kad milijonas ten tų skolų palikta doh.gif

na yra antžmogių ir mes niekur nuo jų nepabėgsim verysad.gif
tu pati pagalvok, tavo situcija sulyginus su mano tai tai lašelis, džiaukis, kad išsikraustė, ir nereikėjo teismo sprendimo, norit juos iškraustyti, pasidengsi tuos nuostolius, susirasi kitus nuomininkus ir vėl viskas bus gerai.

kam tau tie nervai, pamastyk, kas tau svarbiau, ar tie keli šimtai ar tavo sveikata, šeimoje ramybė.............
bepigu kitiem kalbėti , kad tu taip visko nepalik, bet berašinėda, beieškodama jų, savęs begailėdama, savo laiką gašdama tu kelis kartus daugiau prarasi, nei išmušus iš jų tuos pinigėlius

o kaip tau elgtis šioje situacijoje tik tu pati žinai geriausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 29 lapkričio 2011 - 13:17
Gal nukentejusiajai ir nepatiks, bet mano nuomone, ji pati kalta. Nepasirase jokios sutarties, nes nuomininkai nenorejo. doh.gif Joks normalus nuomotojas nebijos sutarciu, o cia nusileido, tai dabar ir turi beda. Paskui skundziamasi, kad ala visi nuomininkai tokie, reikia juos pastoviai tikrint ir sniukstinet. Bet cia jau isileidziant tokius gyvent buvo galima numatyt ateiti vien del nenorejimo jokio rastisko isipareigojimu patvirtinimo.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 11 29, 15:16)
Viktner, skaitau ir susidrao įspūdis, kad milijonas ten tų skolų palikta  doh.gif

na yra antžmogių ir mes niekur nuo jų nepabėgsim  verysad.gif
tu pati pagalvok, tavo situcija sulyginus su mano tai tai lašelis, džiaukis, kad išsikraustė, ir nereikėjo teismo sprendimo, norit juos iškraustyti, pasidengsi tuos nuostolius, susirasi kitus nuomininkus ir vėl viskas bus gerai.

kam tau tie nervai, pamastyk, kas tau svarbiau, ar tie keli šimtai ar tavo sveikata, šeimoje ramybė.............
bepigu kitiem kalbėti , kad tu taip visko nepalik, bet berašinėda, beieškodama jų, savęs begailėdama, savo laiką gašdama  tu kelis kartus daugiau prarasi, nei išmušus iš jų tuos pinigėlius

o kaip tau elgtis šioje situacijoje tik tu pati žinai geriausiai

Man tai labai dideli pinigai.Ačiū už palaikymą, tikrai jau nusprendžiau nebekariauti su jais, gaila savo sveikatos.O lazda turi du galus.....
Papildyta:
QUOTE(No Fear @ 2011 11 29, 15:20)
Gal nukentejusiajai ir nepatiks, bet mano nuomone, ji pati kalta. Nepasirase jokios sutarties, nes nuomininkai nenorejo.  doh.gif  Joks normalus nuomotojas nebijos sutarciu, o cia nusileido, tai dabar ir turi beda. Paskui skundziamasi, kad ala visi nuomininkai tokie, reikia juos pastoviai tikrint ir sniukstinet. Bet cia jau isileidziant tokius gyvent buvo galima numatyt ateiti vien del nenorejimo jokio rastisko isipareigojimu patvirtinimo.

Klausykit, Jus vis pabrėžiat, kad aš šniukštinėju ir t.t NIEKAD ŠITO NEDARIAU IR NEDARYSIU.gal bus gyvenime taip, kad ir aš tapsiu nuomininke ir tikrai nenorėsiu, kad mane nuomotojas šniukštinėtu.Rinkitės žodžius.....
Raštiškas popiergalis yra, žmonės ( moters mama pažįstama) ne visai svetimi.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 29, 13:37)
Man tai labai dideli pinigai.Ačiū už palaikymą, tikrai jau nusprendžiau nebekariauti su jais, gaila savo sveikatos.O lazda turi du galus.....
Papildyta:

Klausykit, Jus vis pabrėžiat, kad aš šniukštinėju ir t.t NIEKAD ŠITO NEDARIAU IR NEDARYSIU.gal bus gyvenime taip, kad ir aš tapsiu nuomininke ir tikrai nenorėsiu, kad mane nuomotojas šniukštinėtu.Rinkitės žodžius.....
Raštiškas popiergalis yra, žmonės ( moters mama pažįstama) ne visai svetimi.

As nepabeziu, kad sniukstinejat butent jus, o apskritai.
Tik sakau, kad pati kalta del sutarties nebuvimo. Bent taip anksciau raset, o dabar jau sakot, kad rastiskas popiergalis yra. Na jei tik popiergalis, tai matyt nieko oficialaus ir jokios galios neturi, kitaip bedu nebutu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2011 11 27, 09:16)
Mano nuomininkai gražiai pabėgo nesumokėje komunaliniu mokesčiu.Ką Jūs darytumet?Oficialios sutarties nebuvo( jie nenorėjo)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 29 lapkričio 2011 - 13:47
QUOTE(No Fear @ 2011 11 29, 13:20)
Gal nukentejusiajai ir nepatiks, bet mano nuomone, ji pati kalta. Nepasirase jokios sutarties, nes nuomininkai nenorejo.  doh.gif  Joks normalus nuomotojas nebijos sutarciu, o cia nusileido, tai dabar ir turi beda. Paskui skundziamasi, kad ala visi nuomininkai tokie, reikia juos pastoviai tikrint ir sniukstinet. Bet cia jau isileidziant tokius gyvent buvo galima numatyt ateiti vien del nenorejimo jokio rastisko isipareigojimu patvirtinimo.

Na ir ką gi ta oficiali sutartis duos g.gif

Turėjau TĄ OFICIALĘ sutartį, kur man niekuo nepadėjo
jeigu jos nebūtų būčiau galėjusi, bet jau pasakyti, kad savavališkai butą užėmė, o kai su sutartim, nuomininkas nemoka mokesčių, jau nekalbu apie nuomą ir modamas man ja po nosim policiją iškviečia, o ta atvažiavusi siūlo kreiptis į teisma, ir tik su teismo sprendimu jei gali kažką padaryti

Kalbat JŪS apie tą sutratį kaip apie kažkokį stebuklą, "stebuklinga lazele" kuria pamojusi viska susitvarko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 29 lapkričio 2011 - 14:16
QUOTE(maksas @ 2011 11 29, 14:14)
Na ir ką gi ta oficiali sutartis duos  g.gif

Turėjau TĄ OFICIALĘ sutartį, kur man niekuo nepadėjo
jeigu jos nebūtų būčiau galėjusi, bet jau pasakyti, kad savavališkai butą užėmė, o kai su sutartim, nuomininkas nemoka mokesčių, jau nekalbu apie nuomą ir modamas man ja po nosim policiją iškviečia, o ta atvažiavusi siūlo kreiptis į teisma, ir tik su teismo sprendimu jei gali kažką padaryti
Kalbat JŪS apie tą sutratį kaip apie kažkokį stebuklą, "stebuklinga lazele" kuria pamojusi viska susitvarko  doh.gif

Tai norit pasakyt, kad kai oficialiai nieks neiforminta, tai zodziu ka pasakot, tai viska ir uzskaito(busto uzgrobima ir pan)? doh.gif O oficiali sutartis, tai sudo verta? g.gif
Niekur stebuklo ner, bet, kai viskas oficialiai, tai oficiliai ir bedas spresti galima.
Pati sakot, kad net esant sutarciai policija nieko nepadaro, o reikalingas teismo sprendimas. O sutarciai nesant, pasakot policijai, kad as ju nepazistu, jie cia patys apsigyveno kazkokiu tai budu ir policija juos ismes ir gal dar uz komunalinius pinigu isreikalaus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 11 29, 16:34)
Tai norit pasakyt, kad kai oficialiai nieks neiforminta, tai zodziu ka pasakot, tai viska ir uzskaito(busto uzgrobima ir pan)? doh.gif  O oficiali sutartis, tai sudo verta? g.gif
Niekur stebuklo ner, bet, kai viskas oficialiai, tai oficiliai ir bedas spresti galima.
Pati sakot, kad net esant sutarciai policija nieko nepadaro, o reikalingas teismo sprendimas. O sutarciai nesant, pasakot policijai, kad as ju nepazistu, jie cia patys apsigyveno kazkokiu tai budu ir policija juos ismes ir gal dar uz komunalinius pinigu isreikalaus? bigsmile.gif

Iš oficialumo jokio tolko.... ir aš galiu pasakyti iš patirties.Su oficialia tik per teismą, o tam reikia turėti daugggg pinigu ir laiko.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 29, 14:45)
Iš oficialumo jokio tolko.... ir aš galiu pasakyti iš patirties.Su oficialia tik per teismą, o tam reikia turėti daugggg pinigu ir laiko.

As tai jusu vietoj kreipciausi i teisma, jei turit sutarti. O policija cia ne prie ko. Noriu pasakyti, kad teimo islaidos minimalios, jums gi advokato nereikia, pati padeti paaiskinsit.
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 11 29, 14:34)
Tai norit pasakyt, kad kai oficialiai nieks neiforminta, tai zodziu ka pasakot, tai viska ir uzskaito(busto uzgrobima ir pan)? doh.gif  O oficiali sutartis, tai sudo verta? g.gif

tai kodėl Jūs, kinbat prie žmogaus dėl tos sutarties, nors pati pripažįstat, jog stebuklo nėra doh.gif

nenoriu aš nieko sakyti, nes kai man kilo probemų su nuomininkų, oi kiek buvo patrėjų, kiek pas visus buvo idėjų ir minčių. kaip visiem viskas paprasta atrodė ir kaip aš nesugebu iš buto išspirti..................iš šalies visada lengva pakalbėti realybė yra visai kita.

o visi tie teisiniai keliai gerai, kai yra galimybė iš žmogasu ką nors išsireikalauti, bet dažniausia tiek kurie ką nors turi ar iš jų galimą ką nors paimti taip nesielgia

o sutartis gerai, esi rami, susimoki mokesčius, verslo liudijumas irgi pliusų duoda, o toliau esant nemokomui tai ji mažai pasitarnauja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 29, 15:17)
As tai jusu vietoj kreipciausi i teisma, jei turit  sutarti. O  policija cia ne prie ko. Noriu pasakyti, kad teimo islaidos minimalios, jums gi advokato nereikia, pati padeti paaiskinsit.

o jus teko kreiptis į teismą ???

žinot kiek tokie dalykai nervų ir laiko kainuoja doh.gif
tai gerai, jeigu bus iš ko priteisia, bet jeigu NE
Atsakyti
Taip man teko kreiptis i teisma ir laimejau. Todel ir kitiems siulau taip daryti.
Atsakyti