Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(agarmis @ 2011 11 22, 18:13)
Nepavyks 100 proc  drinks_cheers.gif

o kodėl?
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 22, 16:40)

Ieskokit ir surasit, bet tai turetu buti padorus zmogus, kuris saugo ne tik savo,bet ir svetima turta. Yra tokiu zmoniu, gaila tik, kad ne visi tokie nuomininkai.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 22, 16:40)

Pavyks. Man pavyko. Pagaliau. Geriausia nuomininke, tai: dirbanti moteris, be vaiku, gyvunu. Paimtas nemazas uzstatas. Zino, jog kaimynai turi mano tel.Nr.ir del triuksmo butinai pranes, tai baliu nedaro. Pasirasyta panaudos sutartis (tik 1 egz., kopijos neturi), tai be problemu ismesciau. Zino, jog kai ateisiu mokesciu, paziuresiu kokia tvarka kambary, virtuvej ir vonioj. O svarbiausia - ji nori gyventi mano bute, todel ir tausoja mano turta. Mainais uz jos patikimuma, niekad neinu pries tai neispejus, nors rakta ir turiu, o jei alga veluoja, palaukiu savaite. Pagarba vieni kitiems labai svarbu, bet va pasitikejimo tai jokio neturi buti!
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 11 22, 18:55)
Pavyks. Man pavyko. Pagaliau. Geriausia nuomininke, tai: dirbanti moteris, be vaiku, gyvunu. Paimtas nemazas uzstatas. Zino, jog kaimynai turi mano tel.Nr.ir del triuksmo butinai pranes, tai baliu nedaro. Pasirasyta panaudos sutartis (tik 1 egz., kopijos neturi), tai be problemu ismesciau. Zino, jog kai ateisiu mokesciu, paziuresiu kokia tvarka kambary, virtuvej ir vonioj. O svarbiausia - ji nori gyventi mano bute, todel ir tausoja mano turta. Mainais uz jos patikimuma, niekad neinu pries tai neispejus, nors rakta ir turiu, o jei alga veluoja, palaukiu savaite. Pagarba vieni kitiems labai svarbu, bet va pasitikejimo tai jokio neturi buti!

Ačiū už palaikymą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 11 22, 17:55)

Suradot tokia pacia pereksle biggrin.gif sveikinu biggrin.gif yra ir tokiu vistakuniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 22, 16:02)
Išvis nesuprantu ką čia  agarmis veikia nuomotoju temoje, jei jis nuomininkas.
Mano bute nėra europinio remonto ir visos buitinės technikos, kad aš gaučiau didesnę sumą už nuomą.Prašau tokios sumos, kuri verta.pas nuomininkus niekad nelendu, tik ateinu kartą į mėnesį paimti komunaliniu mokesčiu ir nelandžioju po visus kampus.
Tikiuosi man pavyks susirasti gerus ir tvarkingus žmones thumbup.gif

saunus zmogus esat thumbup.gif .as tai nesuprantu kaip galima pas zmogu nueiti (nuomininka) ir landzioti po visa buta.koks kieno reikalas,kaip jis gyvena ar turi rupeti.tegul tik dziaugiasi,kad mokescius sumoka.kai kuriu pasisakymu tai niekas negali nei i svecius uzeiti,nei galu gale,kad ir koki savaitgali pasvesti.juk ne vienuolyne apsigyveno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2011 11 22, 20:24)
Suradot tokia pacia pereksle biggrin.gif sveikinu biggrin.gif yra ir tokiu vistakuniu biggrin.gif

Gal uzteks įžeidinėti, ar nereiks kreiptis į moderatorius doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 23, 06:35)
Gal uzteks įžeidinėti, ar nereiks kreiptis į moderatorius doh.gif  rolleyes.gif

Seniai laikas tą klimaksuotą šizofrenikę užblokuoti... bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 23 lapkričio 2011 - 07:53
QUOTE(vilma37 @ 2011 11 22, 18:29)
saunus zmogus esat  thumbup.gif .as tai nesuprantu kaip galima pas zmogu nueiti (nuomininka) ir landzioti po visa buta.koks kieno reikalas,kaip jis gyvena ar turi rupeti.tegul tik dziaugiasi,kad mokescius sumoka.kai kuriu pasisakymu tai niekas negali nei i svecius uzeiti,nei galu gale,kad ir koki savaitgali pasvesti.juk ne vienuolyne apsigyveno  doh.gif

Visi keliai atviri įsigykite savo būstą mirksiukas.gif
Pasiimsit paskolą, palūkanų suma bus didesnė nei nuomos kaina tongue.gif
prieš įsikraustant "šiek tiek" investuosit ir tad niekas pas jus neeis ir netikrins, gyvensit kaip norėsit ir su kuo norėsit , orgijas kelkit iki paryčių, kaimynai skambis ir priekaištaus BUTO SAVININKUI...................., niekam apart banko nerūpės, jis tik džiaugsis , kad laiku įmokas mokat.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 11 23, 09:26)
Visi keliai atviri įsigykite savo būstą  mirksiukas.gif
Pasiimsit paskolą, palūkanų suma bus didesnė nei nuomos kaina  tongue.gif
prieš įsikraustant "šiek tiek" investuosit ir tad niekas pas jus neeis ir netikrins, gyvensit kaip norėsit ir su kuo norėsit , orgijas kelkit iki paryčių, kaimynai skambis ir priekaištaus BUTO SAVININKUI...................., niekam apart banko nerūpės, jis tik džiaugsis , kad laiku įmokas mokat.

tik nereikia gasdinti su tom paskolom doh.gif ,ka ir esame padare doh.gif .jau nemazai metu mokam uz SAVO busta,o ne uz kazkokio kito savininko.tarp kitko ir daug metu nuomavomes,bet tokiu nuomotoju nebuvom sutikia,kad landziotu po musu buiti ir santykiai buvo labai geri,kad ir dabar rysius palaikom thumbup.gif .reikia apsispresti pirmiausia ar papildomu pinigu nori,ar kaip paminkla buta islaikyti.tokia mintis persasi,kad pas nuomininkus nei draugu yra,nei sveciu negali ateiti,tarsi kazkokie antzmogiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2011 11 23, 12:36)
tik nereikia gasdinti su tom paskolom  doh.gif ,ka ir esame padare  doh.gif .jau nemazai metu mokam uz SAVO busta,o ne uz kazkokio kito savininko.tarp kitko ir daug metu nuomavomes,bet tokiu nuomotoju nebuvom sutikia,kad landziotu  po musu buiti ir santykiai buvo labai geri,kad ir dabar rysius palaikom  thumbup.gif .reikia apsispresti pirmiausia ar papildomu pinigu nori,ar kaip paminkla buta islaikyti.tokia mintis persasi,kad pas nuomininkus nei draugu yra,nei sveciu negali ateiti,tarsi kazkokie antzmogiai doh.gif

*niekas nieko negąsdina paskolomis, taip kaip niekas neverčia nuomotis butų

**tai kam tada rašinėti, apie tai, kad nuomotojai nuomininkams asmeninio gyvenimo neleidžia turėti doh.gif , draugų vestis, nemačiau dar nė vieno buto savininko, kad kaip cerberis prie durų stovėtų ir žiūrėtų , kada grižti ir su kuo.....................

Atsakyti
O gal kam teko nuomoti per agentūrą, kokie pliusai ir minusai?
Atsakyti