Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 16:32)

dabar gauni piniga galesi ir remonta pasidaryti veliau.

jei pas mane ateitu seimininke taip daznai ir dar ziuretu kas ir kaip, spjauciau jai i veida ir ta pati vakara nesumokejus jokiu mokesciu issikraustyciau.

va tai ir nėra ko stebėtis, kad butų savininkai į nuomininkus kaip į parazitus žiūri, kai toks požiūris. Tipo aš tau pinigus duodu, tai parazituoju į valias, viską sugadinu, kas tik pavyksta, o tu už tuos pinigus sutvarkyk bomžyną po manęs, o jei pinigų pritruks, tai kreditai gi yr, koks mano reikalas.
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 17:38)
mes esam aukso gabalas nuomotojui, taip kad patylek, jei nezinai. tokiu kaip mes ne su ziburiu nerasi - tvarkingu ir saziningu.

Ir dar mandagių nesvietiškai hihihi.gif
Jei mano tvarkingi ir sąžiningi nuomininkai taip su manim kalbėtų, nerodytų sąskaitų ir neleistų ateiti į butą, tai būtų su pelenais išluoti už slenksčio ir galėtų ten žibėt, kaip aukso gabalas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 11 21, 20:45)
Ir dar mandagių nesvietiškai  hihihi.gif
Jei mano tvarkingi ir sąžiningi nuomininkai taip su manim kalbėtų, nerodytų sąskaitų ir neleistų ateiti į butą, tai būtų su pelenais išluoti už slenksčio ir galėtų ten žibėt, kaip aukso gabalas  hihihi.gif

pritariu drinks_cheers.gif būtų kaip šunys išmesti ir užstato neatgautų ir neaiškintų kaip jie mokesčius nesumokėję patys spjovę išeitų.
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 17:38)
mes esam aukso gabalas nuomotojui, taip kad patylek, jei nezinai. tokiu kaip mes ne su ziburiu nerasi - tvarkingu ir saziningu.

Kad ir aukso gabalas, tegalit išsinuomoti laužyną kažkur šeškinėje, be baldų, be jokio remonto, rašėt gi, kad patys remontą darėt, patys santechniką keitėt, baldai irgi jūsų, plius dar mokat po 600 lt/ mėn bigsmile.gif Na, jei nuomininkas savo asmeninius baldus laužo, manau, savininkui didelio nuostolio nėra biggrin.gif
Atsakyti
pasiskaicius tema jau kazkaip ir nuomoti buto nebesinori lithuania.gif
mes galvojam palikti su visais baldais ir t.t nes statomes nama, bet dabar galvoju gal geriau palikti visiskai plika buta, kad nebutu tokiu dalyku, kad oj tas sugedo ar anas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 21, 16:36)
Va tokie yra  nuomininkai - lietuviai.. Gaila zmoniu, kurie isnuomoja tokiems butus.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 18:38)

tikrai super aukso gabalas- kai gauni uz nuomą 300Lt, o vien tik dazai kambariui kainuoja tiek, tai kiek toliau, aukso gabalas....
Oi, nezinau merginos kaip bus, vakar suskaičiavau komunalinius tai gerokai virš 350Lt, pasakė, kad pinigu neturi..... remontas kambariuose padarytas naujai, o pagyveno nuo rugpjūčio 1d., sienos baisios ir taukinos.... aukso gabalas. doh.gif
Dabar ieškau kitu nuomininku, gerai, kad išeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 22 lapkričio 2011 - 05:15
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 16:38)

Jus klystate, nes esate ne "Aukso gabalas" , o problema.
Nusipirkit savo busta, tai nereikes nuomotis ir piktintis.
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 11 21, 21:45)
Ir dar mandagių nesvietiškai  hihihi.gif
Jei mano tvarkingi ir sąžiningi nuomininkai taip su manim kalbėtų, nerodytų sąskaitų ir neleistų ateiti į butą, tai būtų su pelenais išluoti už slenksčio ir galėtų ten žibėt, kaip aukso gabalas  hihihi.gif

Ka reiskia nerodytu saskaitu??? tai yra elementarus padorumas, kai moki kiekveina menesi ir nesikisi i seimininko reikalus, o jis nelenda i mano. Tai juk nesunku, kaip buto seimininkui, paskambinti pvz i silumos tinklus ir paklaust, ar nera skolos.
O siaip mano seimininke asukos gabalas kaip ir mes jai - jei norite galite drebeti del kiekvieno centuko, del kiekvieno taukelio, del kiekvienos minutes - tai jusu problema, o ne musu, kaip nuomininku. Nori susirasti GERA nuomininka, privalai juo pasitiketi, jei ne - tai ir buk su savo linoleumu apsikabines ir be babkiu :DDDDD

Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 22, 11:26)
Jus klystate, nes esate ne "Aukso gabalas" , o problema.
Nusipirkit savo busta, tai nereikes nuomotis ir piktintis.

Oi nezinai, oi nezinai, kokie mes, tai nesakyk.... Tokiu nuomininku dar prasytumete, kad gyventume pas jus, bet mes renkames seimininka, o ne jie mus biggrin.gif nepatinka priekabios bobutes, siunciu tolyn, patinka neisikisanti seimininke, gyvenu ir del kainos nesigincyju.
Taip kad - tokiu kaip mes, nerasit gyvenime...
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2011 11 22, 06:10)
tikrai super aukso gabalas- kai gauni uz nuomą 300Lt, o vien tik dazai kambariui kainuoja tiek, tai kiek toliau, aukso gabalas....
Oi, nezinau merginos kaip bus, vakar suskaičiavau komunalinius tai gerokai virš 350Lt, pasakė, kad pinigu neturi..... remontas kambariuose padarytas naujai, o pagyveno nuo rugpjūčio 1d., sienos baisios ir taukinos.... aukso gabalas. doh.gif
Dabar ieškau kitu nuomininku, gerai, kad išeina

Tai va - priekabiavai, pasiunte tave, o dabar ateis dar blogesni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nemanykit, kad gyvendami zmones, saugos jusu turta, jei norit ji saugot, isivezkit, o sienos yra visiskai naturalu, kad nusiteplios, ar galvojat, kad zmones tik siaip nuomojasi buta, kad jame negyventu :DDDDDDDD
Beje, kads cia per barakas uz 300lt? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2011 11 21, 21:53)
pritariu  drinks_cheers.gif būtų kaip šunys išmesti ir užstato neatgautų ir neaiškintų kaip jie mokesčius nesumokėję patys spjovę išeitų.

O mes uzstato ir nedavem biggrin.gif O mokescius mokam KIEKVIENA menesi, gaila, ane? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Galiu tik vieną dalyką pasakyti - kokie šeimininkai, tokie ir nuomininkai. Taip kad - mūsų šeimininkė superinė, todėl ir mes jai nešiukšlinam. Būtų parazitė, automatiškai norėtųsi jai kenkti. Taip kad pagalvokit, ar tik ne jūs patys ir privedat prie nesąmonių? lotuliukas.gif
Tualetas sugedo, nes buvo senas, na pakalbėjom normaliai, sakom, mums gyvent juk, pasikeitėk, nuskaičiavom nuo nuomos mokesčio per pusę - normalu. Perdegė lemputės, nusiperki, susisuki ir problemos nematai. Per 2 metus linoleumas suplyšo, nna tai juk normalu, juk neskraidai oru - nupirkom, pastiesėm naują, nieko neėmėm už tai... Ir dar daug visokių niuansų, kur GERAI savininkei gali ir normaliai sutarti. O jai vienodai, KAIP mes gyvenam, nes mes ir gyvenam NORMALIAI.
Būkit normlaūs nuomotojai, be problemų surast normalių nuomininkų.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 11 21, 21:44)

jei nuomosit, išvežkit viską, mažiau bus nuostolių.

QUOTE(viktner @ 2011 11 22, 05:10)
kai gauni uz nuomą 300Lt,

o kai nei tiek negauni...

QUOTE(agarmis @ 2011 11 22, 10:39)
*Nori susirasti GERA nuomininka, privalai juo pasitiketi,
Galiu tik vieną dalyką pasakyti - kokie šeimininkai, tokie ir nuomininkai.

**Nemanykit, kad gyvendami zmones, saugos jusu turta,

***Beje, kads cia per barakas uz 300lt?  lotuliukas.gif

*aha. Tik nereikia svaigt. Įleidau pirmą nuomininką, net užstato neėmiau. Po mėn. buvau atvažiavus, kadangi gražiai gyveno, tai pasitikėjau, netikrinau, nekontroliavau. Po metų išsikraustė. O buta apgadino VISA! Ir baldus, ir sienas, va ir pasitikek doh.gif JOKIO PASITIKEJIMO BUTI NEGALI!!!!!!

**aciu uz informacija, jau zinom,kad pas nuomininkus pagarbos svetimam turtui nulis.

***gal nezinojai, bet skirtinguose miestuose skirtingos kainos, kuo mazesnis miestas, tuo pigiau. Mano mieste 1 kambario buto nuoma 100 Lt. Bet privalumas tas, kad tai as renkuosi nuomininkus.
Atsakyti
Išvis nesuprantu ką čia agarmis veikia nuomotoju temoje, jei jis nuomininkas.
Mano bute nėra europinio remonto ir visos buitinės technikos, kad aš gaučiau didesnę sumą už nuomą.Prašau tokios sumos, kuri verta.pas nuomininkus niekad nelendu, tik ateinu kartą į mėnesį paimti komunaliniu mokesčiu ir nelandžioju po visus kampus.
Tikiuosi man pavyks susirasti gerus ir tvarkingus žmones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 22, 17:02)
Išvis nesuprantu ką čia  agarmis veikia nuomotoju temoje, jei jis nuomininkas.
Mano bute nėra europinio remonto ir visos buitinės technikos, kad aš gaučiau didesnę sumą už nuomą.Prašau tokios sumos, kuri verta.pas nuomininkus niekad nelendu, tik ateinu kartą į mėnesį paimti komunaliniu mokesčiu ir nelandžioju po visus kampus.
Tikiuosi man pavyks susirasti gerus ir tvarkingus žmones thumbup.gif

Nepavyks 100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti