QUOTE(viktner @ 2011 11 21, 14:59)
Pritariu
Labai reta sąžiningu žmonių, o ypač dabar.... galiu ir nuomos kainą nuleisti, bet atėjus kartą į mėn. randu apipaišytas vaikų duris ir dar man akis "kabina" kad taip buvo
Mea tai auksiniai esam nuomininkai, bet va del duru poniutei galiu apasakyti, nesnekekit nesamoniu Mes per 5 metus ir tapetus sutepem, kai kur suplyso, ir grindys issivaiskciojo, ir sienos issitepe, ir plytele apdege ir dar visokiu kitokiu NORMALIU dalyku atsitiko, kai GYVENI. Taip kad - nesiskusk arba gyvenk pati tame bute ir melskis i ji, o dabar gauni piniga galesi ir remonta pasidaryti veliau.
Beje, jei pas mane ateitu seimininke taip daznai ir dar ziuretu kas ir kaip, spjauciau jai i veida ir ta pati vakara nesumokejus jokiu mokesciu issikraustyciau.
Papildyta:
QUOTE(mamymamy @ 2011 10 28, 14:14)
Na čia truputį negerai parašėt arba nesuprantu kažko. Komunalines privalu sumokėt iki einamojo mėn. pabaigos. Kitaip delspinigiai bus priskaitomi už tai. Nebent Jūs pati sumokate už nuomojamo buto komunalkes, o paskui paimat tą sumą iš nuomininko sekančio mėn. pradžioj?
Pas mane tai sutartyje parašyta, kad visi mokesčiai ir nuoma sumokama man iki 27 dienos. Nuomininkas pateikia man buto rodmenis, aš užpildau buto knygelę, paskaičiuoju jam išlaidas, pridedu visus paskaičiavimus į emeilą, gaunu visas šaibas, pati užmoku už nuomojamą butą komunalines.
O dieve kaip viskas sudetinga ir kvaila
Toks vaizdas, kad patys nuomininkai negali uzpildyt knygutes ir sumoket
Juk pvz si men neturiu pinigu, nesumokejau, arba maziau sumokejau, o kita men islyginau, o cia padaret kaip vaiku darzeli
Nesistebiu, kodel is tokiu nuomotoju bega zmones