Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 12, 00:40)
dingsta noras nuomoti nepazistamiems zmonems savo buta  doh.gif

pažįstami dar ne tiek bėdos gali pridaryti. Juos daug sunkiau bus iškraustyti, jei už butą nemokės ir iį pažistamų gali priešais virsti.
Aš pažįstamiems tai daugiau niekad nenuomosiu schmoll.gif neįmanoma susikalbėt doh.gif

QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 12, 02:08)
Vienas is siandien rastu siurprizu- stai i tokia spalva isdazytos sienos virtuvej

kad nuo to apsisaugoti, reikia įspėti (jei turit sutartį, tai joje, jei ne - žodžiu), jog bet kokie bute pakitimai derinami su savininku, ne tik sienų spalva, bet bent mažiausias noras kur nors išgręžti skylę ir pan. Jei bent kiek savivaliaus - spirkit lauk!!!!!!!!!!

QUOTE(linastri @ 2011 11 12, 17:56)
Sveiki, gal galetumete pasidalinti nuomos sutarciu formomis.

paieškokit temos "nuomos sutartis" , ten rasit ir nuomos ir panaudos sutarčių pavyzdžių.
Atsakyti
paieškokit temos "nuomos sutartis" , ten rasit ir nuomos ir panaudos sutarčių pavyzdžių.
[/quote]

Aciu, radau sau tinkama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 13 lapkričio 2011 - 11:37
Sveikos 4u.gif
Gal nuomojate kas Kaune 1 kambario butuka nebrangiai? As su vienu vaikuciu, reikia i darbuka todel vazinet tolokai is kito miesto, tai skubiai gan ieskau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 10, 23:25)
As tai jau antra karta susiduriu su tokia situacija- nuomininkas atsiuncia zinute "Sveiki, pranesam kad ryt issikraustom is buto" Argi tai normalu? Negi negalima ispeti bent pries kiek laiko  doh.gif Nesuprantu tokiu zmoniu  wacko.gif

Ir man taip nutiko, atseit su vyru issiskyrė, vyras ten liks gyventi, skambinu vyrui, sakė, kad jau jam cia nepatogu gyventi.jei nebučiau pati paklausus, tai būtų pasakes tą pačią diena, siaubas kokie žmonės dabar.dar ir bordaką paliks. oi kaip man nusibodo tų nuomininku kaita, baisu.
Atsakyti
man tai kazkaip keistai kartais skamba tai ta padare,tai ana.jeigu ryztates nuomoti butus,tai turite ir susitaikyti su ta mintim,kad kaip pas jus pacius yra,to pas kitus nebus.nepaslaptis,kurie isnuomoja,tai mazai kas ir mokescius valstybei moka
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2011 11 21, 14:33)
man tai kazkaip keistai kartais skamba tai ta padare,tai ana.jeigu ryztates nuomoti butus,tai turite ir susitaikyti su ta mintim,kad kaip pas jus pacius yra,to pas kitus nebus.nepaslaptis,kurie isnuomoja,tai mazai kas ir mokescius valstybei moka

nu ok.

moku mokescius valstybei ir?

Tai reiskia kad visi "nesazininguoliais" ir "memes" apeis mane ratu????

Nuo rytojaus tokiu atveju, kad ir dvigubus galiu moketi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2011 11 21, 15:37)
nu ok.

moku mokescius valstybei ir?

Tai reiskia kad visi "nesazininguoliais" ir "memes" apeis mane ratu????

Nuo rytojaus tokiu atveju, kad ir dvigubus galiu moketi irnesakyk.gif

Pritariu thumbup.gif
Labai reta sąžiningu žmonių, o ypač dabar.... galiu ir nuomos kainą nuleisti, bet atėjus kartą į mėn. randu apipaišytas vaikų duris ir dar man akis "kabina" kad taip buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 21 lapkričio 2011 - 14:01
QUOTE(viktner @ 2011 11 21, 13:59)
Pritariu  thumbup.gif
Labai reta sąžiningu žmonių, o ypač dabar.... galiu ir nuomos kainą nuleisti, bet atėjus kartą į mėn. randu apipaišytas vaikų duris ir dar man akis "kabina" kad taip buvo  doh.gif

bet pries tai as sakiau,kad taip nebus koki isnuomavote buta.reikia rinktis arba butas tvarkingas stovi,arba gauti pinigeliai uz nuoma.patikekit manim kitu toks verslas yra
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2011 11 21, 16:34)
bet pries tai as sakiau,kad taip nebus koki isnuomavote buta.reikia rinktis arba butas tvarkingas stovi,arba gauti pinigeliai uz nuoma.patikekit manim kitu toks verslas yra

O jei ne verslas..... jei tokie visi verslininkai būtų, tai aš tada popiežius ...
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 21, 14:59)
Pritariu  thumbup.gif
Labai reta sąžiningu žmonių, o ypač dabar.... galiu ir nuomos kainą nuleisti, bet atėjus kartą į mėn. randu apipaišytas vaikų duris ir dar man akis "kabina" kad taip buvo  doh.gif

Mea tai auksiniai esam nuomininkai, bet va del duru poniutei galiu apasakyti, nesnekekit nesamoniu Mes per 5 metus ir tapetus sutepem, kai kur suplyso, ir grindys issivaiskciojo, ir sienos issitepe, ir plytele apdege ir dar visokiu kitokiu NORMALIU dalyku atsitiko, kai GYVENI. Taip kad - nesiskusk arba gyvenk pati tame bute ir melskis i ji, o dabar gauni piniga galesi ir remonta pasidaryti veliau.
Beje, jei pas mane ateitu seimininke taip daznai ir dar ziuretu kas ir kaip, spjauciau jai i veida ir ta pati vakara nesumokejus jokiu mokesciu issikraustyciau.
Papildyta:
QUOTE(mamymamy @ 2011 10 28, 14:14)
Na čia truputį negerai parašėt arba nesuprantu kažko. Komunalines privalu sumokėt iki einamojo mėn. pabaigos. Kitaip delspinigiai bus priskaitomi už tai. Nebent Jūs pati sumokate už nuomojamo buto komunalkes, o paskui paimat tą sumą iš nuomininko sekančio mėn. pradžioj?

Pas mane tai sutartyje parašyta, kad visi mokesčiai ir nuoma sumokama man iki 27 dienos. Nuomininkas pateikia man buto rodmenis, aš užpildau buto knygelę, paskaičiuoju jam išlaidas, pridedu visus paskaičiavimus į emeilą, gaunu visas šaibas, pati užmoku už nuomojamą butą komunalines.

O dieve kaip viskas sudetinga ir kvaila lotuliukas.gif
Toks vaizdas, kad patys nuomininkai negali uzpildyt knygutes ir sumoket biggrin.gif Juk pvz si men neturiu pinigu, nesumokejau, arba maziau sumokejau, o kita men islyginau, o cia padaret kaip vaiku darzeli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nesistebiu, kodel is tokiu nuomotoju bega zmones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agarmis: 21 lapkričio 2011 - 16:28
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 16:32)
Mea tai auksiniai esam nuomininkai, bet va del duru poniutei galiu apasakyti, nesnekekit nesamoniu Mes per 5 metus ir tapetus sutepem, kai kur suplyso, ir grindys issivaiskciojo, ir sienos issitepe, ir plytele apdege ir dar visokiu kitokiu NORMALIU dalyku atsitiko, kai GYVENI. Taip kad - nesiskusk arba gyvenk pati tame bute ir melskis i ji, o dabar gauni piniga galesi ir remonta pasidaryti veliau.
Beje, jei pas mane ateitu seimininke taip daznai ir dar ziuretu kas ir kaip, spjauciau jai i veida ir ta pati vakara nesumokejus jokiu mokesciu issikraustyciau.
Papildyta:
O dieve kaip viskas sudetinga ir kvaila  lotuliukas.gif
Toks vaizdas, kad patys nuomininkai negali uzpildyt knygutes ir sumoket biggrin.gif Juk pvz si men neturiu pinigu, nesumokejau, arba maziau sumokejau, o kita men islyginau, o cia padaret kaip vaiku darzeli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nesistebiu, kodel is tokiu nuomotoju bega zmones biggrin.gif

Va tokie yra nuomininkai - lietuviai.. Gaila zmoniu, kurie isnuomoja tokiems butus.
Atsakyti
[QUOTE][quote=AJIRA,2011 11 21, 17:36]
Va tokie yra nuomininkai - lietuviai.. Gaila zmoniu, kurie isnuomoja tokiems butus.
[/quote]

mes esam aukso gabalas nuomotojui, taip kad patylek, jei nezinai. tokiu kaip mes ne su ziburiu nerasi - tvarkingu ir saziningu.
Atsakyti