Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(Raganaa999 @ 2011 11 06, 14:52)
Noriu paklaust. Tarkim nuomininkas pranesa kad pomenesio issikraustys.Kada ieskote nauju nuomininku? Kai jau issikrausto? Ar prasote esamu nuomininku kad ileistu aprodyti buto?  g.gif

Esu darius visaip smile.gif Tačiau patogiausia vis tik kai niekas jau nebegyvena smile.gif Pvz vienu metu gyveno neypatingai tvarkingi nuomininkai tai pas tokius užėjus apžiūrėti kažkaip visi greit pasakydavo, kad ačiū ne smile.gif laiko žinoma labai gaila prarast, bet vedžiot po gyvenamą butą mažiau patogu (bent jau man) smile.gif o ir derinimosi tada daug - reik susiderint kad visos 3pusės galėtų vienu metu, nes neidavau į butą kai nebūdavo nuomininkų namuose 4u.gif
Atsakyti
Sveiki nuomotojai!
O kaip jūs žmogui pasakot, kad jam nenuomosite buto? Na, pvz. nuomininkas sutinka su visomis jūsų sąlygomis, atrodo viskas būtų puiku, BET... vat jums tas žmogus atrodo nepatikimas g.gif (pvz aš turiu neblogą nuojautą nepatikimiems žmonėms). Juk tiesiai šviesiai žmogui į akis sakyti "aš tau nenuomosiu, man tu nepatinki". Kokį pasiteisinimą sakote, kaip išsisukinėjate tokiu atveju? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 11 06, 19:48)
Kokį pasiteisinimą sakote, kaip išsisukinėjate tokiu atveju?  mirksiukas.gif

kad turime dar keliems interesantams parodyti ir tada jau pasirinksime smile.gif

p.s dažnai tai būna neišsisukinėjimas wink.gif o tikrai būna kam parodyti, bet jei viskas tinka ir patinka abiem pusėm tai tiesiog kitiem interesantam ir neberodai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 06 lapkričio 2011 - 20:57
QUOTE(Nerutė @ 2011 11 06, 21:55)
kad turime dar keliems interesantams parodyti ir tada jau pasirinksime smile.gif

p.s dažnai tai būna neišsisukinėjimas wink.gif o tikrai būna kam parodyti, bet jei viskas tinka ir patinka abiem pusėm tai tiesiog kitiem interesantam ir neberodai smile.gif

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai jau antra karta susiduriu su tokia situacija- nuomininkas atsiuncia zinute "Sveiki, pranesam kad ryt issikraustom is buto" Argi tai normalu? Negi negalima ispeti bent pries kiek laiko doh.gif Nesuprantu tokiu zmoniu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 10, 22:25)
As tai jau antra karta susiduriu su tokia situacija- nuomininkas atsiuncia zinute "Sveiki, pranesam kad ryt issikraustom is buto" Argi tai normalu? Negi negalima ispeti bent pries kiek laiko  doh.gif Nesuprantu tokiu zmoniu  wacko.gif

Nera problemos, kai paprastai susitariama, kad pranes pries menesi, kada nutrauks nuomos sutarti. Gali kada nori issikraustyti, bet nuoma ir komunalinius dar moka menesi. O per ta laika jus galite ieskotis kitu nuomininku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 11 lapkričio 2011 - 09:59
QUOTE(bigsmile @ 2011 11 11, 10:58)
Nera problemos, kai paprastai susitariama, kad pranes pries menesi, kada nutrauks nuomos sutarti. Gali kada nori issikraustyti, bet nuoma ir komunalinius dar moka menesi. O per ta laika jus galite ieskotis kitu nuomininku.

Tai jau tikrai, kai nuomininkai sveiko proto. Siandien susitikau pasiimti raktu, tai likau abstulbinta- dar norejo, kad grazinciau 150 lt depozito doh.gif Kai atsisakiau ir paklausiau, kodel pranese kad issikrausto jau sekancia diena net ne skambuciu, o zinute, ir net ne atsiprase- tai pasake kad labai mazai laiko turi, baisiai uzimti. Nzn, po tokiu atveju tikrai dingsta noras nuomoti nepazistamiems zmonems savo buta doh.gif
Atsakyti
Dziaukites, kad skolu nepaliko smile.gif

aisku cia tas dziaugsmas per asaras, bet dazniausiai po tokiu staigiu issikrautymu siuprizu randi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 11 12, 01:57)
bet dazniausiai po tokiu staigiu issikrautymu siuprizu randi  doh.gif

Vienas is siandien rastu siurprizu- stai i tokia spalva isdazytos sienos virtuvej alc.gif frusty.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 12, 02:08)
Vienas is siandien rastu siurprizu- stai i tokia spalva isdazytos sienos virtuvej alc.gif  frusty.gif

Nemalonu, bet jeigu tik tokie, tai nebėda smile.gif

pas mane, nemokejo puse metu, nei nuomos, nei mokesciu, per vargus iskraustem, tai dar jie sugevejo, WC popieriaus laikikli nusisukti, lentynas susirinkti.............. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 11 12, 12:06)
pas mane, nemokejo puse metu, nei nuomos, nei mokesciu, per vargus iskraustem, tai dar jie sugevejo, WC popieriaus laikikli nusisukti, lentynas susirinkti..............  doh.gif

Kosmaras wacko.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete pasidalinti nuomos sutarciu formomis.
jau kuri laika gan sekmingai nuomodavome buta be rasytiniu sutarciu, bet truko kantrybe,kai jau antra karta is eiles, prisizadeje gyventi ne maziau nei metus, iseina po pusmecio ar keliu menesiu pranese vos pries kelias dienas. Ir abu sako ta pati kaip susitare - gimines pasiule gyventi tik uz mokescius ar draugai isvaziavo i uzsieni ir palieka gyventi uz komunalinius doh.gif
Atsakyti