QUOTE(Leksa @ 2011 10 18, 18:29)
o tai kam VISIEMS butą išrodyti??? Aš iš susidomėjusių atsirenku tuos(2-3), kurie man tinka ir tik su tais susitinku bute pokalbiui. Prieš tai tel.paklausiu, kas domina (ar turi vaikų, gyvūnų, dirba, keliese gyvens, kuriam laikui ir t.t.).
Susidomėjimas telefonu dar nėra galutinis-žmonės nori pamatyt butą, o tada pagalvot..Tai po skelbimo įdėjimo ir rodai daugmaž tiem, kurie pageidauja...Vieną kartą man pavyko išnuomot pirmam iš dviejų, kurie atėjo pasižiūrėt..Prieš kelis metus parodžiau gal 8, paskui antri apsisprendė ir paskambino..O šiaip skambino gal 50 žmonių, tai su visais vis tiek tenka bent kažką pakalbėt
Viskas vykdavo greit, bet tom dienom daug pokalbių, daug susitikimų ir visokių derybų vyksta..Kažkaip mane vargina jau tie reikalai..Gal aš idealistė-man norisi sutvarkyt visus trūkumus, tai dabar įsivėliau į remontą, kuris jau ne visai ir kosmetinis gavosi
..Nemoku žiūrėt pro pirštus ir tik pinigus imt iš nuomininkų..Todėl toks čia ir biznis...
Tai vat vėl realios mintys apie pardavimą sukasi..Gal šįkart dar panuomosim, bet paskui žiūrėsim...