Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(flight @ 2011 10 07, 22:39)
Bet tai , kokias SKYLES reikia nuomotis, kad nebūtų nei boilerio, o kranas - išpūtų blink.gif  doh.gif
Tarsi pasiūloje nebebūtų normalesnių variantų..

pasiuloje yra normaliu butu, bet kainos doh.gif didele prabanga daugeliui...pati intensyviai ieskau buto...ir teko tokiu vaizdeliu pamatyti, kad koktu daresi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agne7 @ 2011 10 10, 05:34)
pasiuloje yra normaliu butu, bet kainos  doh.gif  didele prabanga daugeliui...pati intensyviai ieskau buto...ir teko tokiu vaizdeliu pamatyti, kad koktu daresi  schmoll.gif

Teisybė. Normalesnių butų nuomos kainos kosminės. Pas mus nėra kažkokia skylė, tiesiog senos statybos namas, kuriame žmonės seniai boilerius susijungę, ir gyvena. Nėra asocialių žmonių, niekas naktim nerėkauja. Tiesiog nuo Kauno gyvenam apie 10 km, ir pigiau... Bent dvigubai, nei Kaune, kiek žiūriu mokam nuomą.
Atsakyti
QUOTE(bite.maja @ 2011 10 10, 10:07)
Teisybė. Normalesnių butų nuomos kainos kosminės. Pas mus nėra kažkokia skylė, tiesiog senos statybos namas, kuriame žmonės seniai boilerius susijungę, ir gyvena. Nėra asocialių žmonių, niekas naktim nerėkauja. Tiesiog nuo Kauno gyvenam apie 10 km, ir pigiau... Bent dvigubai, nei Kaune, kiek žiūriu mokam nuomą.

O kita didele problema "tarpininkavimo mokestis" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne7 @ 2011 10 10, 07:34)
pasiuloje yra normaliu butu, bet kainos  doh.gif  didele prabanga daugeliui...pati intensyviai ieskau buto...ir teko tokiu vaizdeliu pamatyti, kad koktu daresi  schmoll.gif

ir visai nepriklausaomai kur tas butas, 10 km iki Kauno ar Vln centre mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2011 10 10, 11:01)
ir visai nepriklausaomai kur tas butas, 10 km iki Kauno ar Vln centre  mirksiukas.gif

Na kalbant apie Vilniu skirtumas yra... Salininkuose buto kaina 350Lt, Vilniuje toki buta rasi uz 500Lt. (kalbu apie paprtasta, tvarkinga buta), na o jei dairaisi naujos statybos, ar prabangiai irengto tai jop, sutinku. P.S kaip tik del idomumo permeciau super moderniai irengtus butus smile.gif

Beje, prarandu vilti rasti jauku, paprasta buta uz "protinga" kaina.... verysad.gif
Atsakyti
Beje, prarandu vilti rasti jauku, paprasta buta uz "protinga" kaina.... verysad.gif
[/quote]
Pritariu...
Atsakyti
patarimas...radote skelbima be nuotrauku, pagooglinkite numeri, nes labai daug aferistu yra.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agne7 @ 2011 10 13, 07:44)
patarimas...radote skelbima be nuotrauku, pagooglinkite numeri, nes labai daug aferistu yra.. cool.gif

http://www.skundai.lt/?id=18939
Atsakyti
Laba diena, nuomotojos,
nesuprantu, ar siais laikais nuomoja tik agenturos? negi nebera privaciu asmenu? o su agenturomis kazkokia netvarka, arba neegzistuojantys butai, arba skambinti neaisku kam ir kada? beje, ar turim sansu issinuomoti buta (Vilniuje), jeigu turim maza vaika? aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad ne vien agentūros..Aš visada ieškau nuomininkų be tarpininkų smile.gif .....Aišku tenka pavargt-skambučių daug, bet pageidavimų irgi visokių būna-o norisi, kad būtų žmonės padorūs ir nusiteikę gyvent ilgesnį laiką..Ech, amžinas galvos skausmas tas butas..Kyla minčių parduot ir pasidėt geriau pinigus į banką-mažiau nervų kainuoja.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano kolege nuomavo buta moteriai su vaiku..tai spjaudesi ir sake durna buvau, kad neklausiau kai visi sake, kad nenuomok su vaikais....esme tame, kad tos moters taip paprastai negalejo isgyvendinti... g.gif bet cia buvo kalbos pries kokius 3m. smile.gif

Svetima, o kokie pageidavimai dar buna?? kiek teko man ieskant skambintis nekilo mintis dar kazko reikalauti smile.gif as gal "zalia" esu, nes pirma k ieskau nuomotis buto biggrin.gif sako ner skalbimo masinos na tai vadinasi ner smile.gif iejus i buta dvokia pelesiu tai nekyla mintis pageidauti ambipur kvapo...netinka man kazkas tai cia jau mano problemos smile.gif
Atsakyti
Ai, net nežinau-pastarąjį kartą labai greitai išnuomojau (prieš du metus)-per vieną dieną, bet skambučių buvo daug, tai daug kalbų ir derybų visokių...Gal todėl ir nenori žmonės tiesiogiai nuomot, nes kol su visai išsikalbi, butą išrodai, tai vargelis nemažas..
O dabar vis dar nededu skelbimo, nes remontą šiokį tokį darau-per savo durną galvą-nenoriu žmonėms siūlyt apdrengto buto..O žiema ant nosies, viskas nusitęsė šiek tiek...O dar rodos ir tą ir aną reiktų patvarkyt, tai taip betvarkydama sulauksiu šalčių, o tada jau pasipila priekaištai, kad brangus šildymas doh.gif
Atsakyti