QUOTE(Cansado @ 2011 07 28, 20:09)
1200lt
, trys kambariai
As tokios nuomones, kad ten perdegusia lempute, isluzusi spinteles dureliu vyri ar dar kazkokia smulkme pats nuomininkas turi pasitvarkyt, bet kazkokius didesnius gedimus turetu salint nuomotojas. Pvz bus bute televizorius koks ne pirmos jaunystes, ims ir nusprogs beziurint, tai negi dabar nuomininkas nauja tures atpirkt?
Arba pas mus pvz neveikia viena dujines skyle, nu tai tikrai nesiruosiu jos remontuot, nes jau, kai apsigyvenom ji neveike, o, jei ir man besinaudojant nusprogtu, nu tai as nekalta, kad ta dujine kazkokia lieva
Nemate reikalo nuomotojas sutvarkyt tos vienos man apsigyvenant, as nematysiu reikalo tvarkyt ir tos antros, jei nusprogs.
As manau, kad nuomotojas apsispresdamas, kiek ims uz nuoma, apsiskaiciuoja, kad bute esanciu ilgalaikiu daiktu gedimu salinimas neitu jam i nuostoli. Juk buto su buitine technika nuomos kaina didesne, nei be... Vadinas susimokam zu ta daiktu devejima
Beje, pati esu ir nuomotojos ir nuomininkes kailyje. Nuomojam buta uz simbolinius 100lt, kai nera sildymo sezono, o sildymo sezono metu neimam nieko. Nu, tai tokiu atveju mes tikrai nesiruosiam ten kist pinigu i ta buta. Bet tai pries isnuomojant yra pasakoma, kad nori kazka pasitvarkyt-tvarkykis, nurasysim is to 100lt, bet patys pinigu nekisim, nes tokiu atveju mums labiau apsimoka uzkoncervuot