QUOTE(Idda @ 2011 08 01, 14:51)
Sveiki,
labai laukiu komentarų apie šį projektą, nes dar esu visai žalia, gal nepastebiu kažko kas negerai, bet šiaip jis man tinka tik dėl balkono nežinau, ar name reikalingas balkonas???
NAMO PROJEKTAS
labai laukiu komentarų apie šį projektą, nes dar esu visai žalia, gal nepastebiu kažko kas negerai, bet šiaip jis man tinka tik dėl balkono nežinau, ar name reikalingas balkonas???
NAMO PROJEKTAS
As tai vis galvoju, kaip atrodys 27m2 miegamasis, kuriame stoves tik lova? Arba kam vaikui reikalingas 20m2 kambarys? Pagalvojote, kaip ji apstatysite? Gal kiekvienam skirtingai, bet man dideles erdves nejaukios....
Papildyta:
QUOTE(tianu @ 2011 08 16, 23:08)
Ne ekspertai, bet tokios konstrukcijos stogas bus labai brangus. Ir pirmo auksto isplanavimas, tai ka as zinau.... salionas miniatiurinis, o apie "darbo kambari" nezinau net ka pasakyti
Papildyta:
QUOTE(Dirty Diana @ 2011 08 18, 20:21)
laba diena
Prasau pakomentuokit sita projekta, tik nesakykit, kad jis nuobodus, deze ir statomi tik pardavimui. Kadangi musu sklypas yra mazas 6a ir siauras, ieskom namo i ilgi. Sitokio tipo mums labai tiktu, tik klausimas nelabai suprantu, kaip tas antras aukstas issikises (isplanavime), nes siaip lyg nera to nuotraukose arba as kazko nesuprantu ir aiksu man langu nors mazu truksta vonios kambaryje antram aukste.
http://www.namoproje...ojektai/?id=152
Aciu
Prasau pakomentuokit sita projekta, tik nesakykit, kad jis nuobodus, deze ir statomi tik pardavimui. Kadangi musu sklypas yra mazas 6a ir siauras, ieskom namo i ilgi. Sitokio tipo mums labai tiktu, tik klausimas nelabai suprantu, kaip tas antras aukstas issikises (isplanavime), nes siaip lyg nera to nuotraukose arba as kazko nesuprantu ir aiksu man langu nors mazu truksta vonios kambaryje antram aukste.
http://www.namoproje...ojektai/?id=152
Aciu
Kazkoks neproporcingas man atrodo tas namas.... Pirmam aukste visos patalpos nedidukes, o antram begale patalpu su neaiskia paskirtim Ar jums tikrai virsuje reikalingi 2 vonios kambariai ir dar skalbykla? Nezinau kiek turite vaiku, bet ten 3 kambariai.... Vonia tamsi kaip bute. O tas atsikisimas, tai vonia ir drabuzine, kurios "kabos ore", todel reikes galvoti apie rimta grindu apsiltinima.