Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

QUOTE(Idda @ 2011 08 01, 14:51)
Sveiki,
labai laukiu komentarų apie šį projektą, nes dar esu visai žalia, gal nepastebiu kažko kas negerai, bet šiaip jis man tinka  ax.gif tik dėl balkono nežinau, ar name reikalingas balkonas???  g.gif

NAMO PROJEKTAS

As tai vis galvoju, kaip atrodys 27m2 miegamasis, kuriame stoves tik lova? Arba kam vaikui reikalingas 20m2 kambarys? Pagalvojote, kaip ji apstatysite? Gal kiekvienam skirtingai, bet man dideles erdves nejaukios.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tianu @ 2011 08 16, 23:08)
Sveiki, ekspertai! Jusu komentarai projektas

Ne ekspertai, bet tokios konstrukcijos stogas bus labai brangus. Ir pirmo auksto isplanavimas, tai ka as zinau.... salionas miniatiurinis, o apie "darbo kambari" nezinau net ka pasakyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dirty Diana @ 2011 08 18, 20:21)
laba diena
Prasau pakomentuokit sita projekta, tik nesakykit, kad jis nuobodus, deze ir statomi tik pardavimui. Kadangi musu sklypas yra mazas 6a ir siauras, ieskom namo i ilgi. Sitokio tipo mums labai tiktu, tik klausimas nelabai suprantu, kaip tas antras aukstas issikises (isplanavime), nes siaip lyg nera to nuotraukose arba as kazko nesuprantu  blush2.gif ir aiksu man langu nors mazu truksta vonios kambaryje antram aukste.
http://www.namoproje...ojektai/?id=152
Aciu  4u.gif

Kazkoks neproporcingas man atrodo tas namas.... Pirmam aukste visos patalpos nedidukes, o antram begale patalpu su neaiskia paskirtim g.gif Ar jums tikrai virsuje reikalingi 2 vonios kambariai ir dar skalbykla? Nezinau kiek turite vaiku, bet ten 3 kambariai.... Vonia tamsi kaip bute. O tas atsikisimas, tai vonia ir drabuzine, kurios "kabos ore", todel reikes galvoti apie rimta grindu apsiltinima.
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 08 18, 23:04)
Kazkoks neproporcingas man atrodo tas namas.... Pirmam aukste visos patalpos nedidukes, o antram begale patalpu su neaiskia paskirtim  g.gif  Ar jums tikrai virsuje reikalingi 2 vonios kambariai ir dar skalbykla? Nezinau kiek turite vaiku, bet ten 3 kambariai.... Vonia tamsi kaip bute. O tas atsikisimas, tai vonia ir drabuzine, kurios "kabos ore", todel reikes galvoti apie rimta grindu apsiltinima.

aciu smile.gif
mums nereikia tu vonios kambariu tiek ir kambariu per daug. Mes cia kaip pavyzdi gal issirinkom, kad tokio tipo namas mums butu tinkamas. Labai sunku rasti kazka panasaus, bet eidami pas architekta jam paaiskinsim ko mes noretume ir kaip jis galetu tai padaryti. Tiesiog taikomes prie savo sklypo
Atsakyti
Sveki, laikiu jusu komentaru. Gal kas nors net jau turit toki namuka is NPS-projektu! Aciu :bigsmile: Tomas
Atsakyti
QUOTE(tianu @ 2011 08 20, 11:18)
Sveki, laikiu jusu komentaru. Gal kas nors net jau turit toki namuka is NPS-projektu! Aciu bigsmile.gif Tomas

Antras aukstas butu gal ir nieko, jei jums tinka, kad ten nera vonios, o tik dusas, bet pirmas auksta..... kazkoks keistokas... g.gif Vonia vos iejus is tamburo.... ir isvis ar ji ten reikalinga? I katiline iejimas is svetaines! doh.gif ir dar kazkoks sandeliukas prilipintas... Namo kaina labai padidins didelis balkonas ir ore "kabantis" miegamasis. Ir isvis, man atrodo jau praeina tu vienslaiciu namu mada. Pagalvokit kaip jis ziuresis po 15 metu? Cia ne is mados isejusios kelnes, kurias ismetei ir nusipirkai naujai madingas, cia visam gyvenimui namas taip atrodys. Zodziu rinktis jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 08 20, 18:20)
Ir isvis, man atrodo jau praeina tu vienslaiciu namu mada. Pagalvokit kaip jis ziuresis po 15 metu? Cia ne is mados isejusios kelnes, kurias ismetei ir nusipirkai naujai madingas, cia visam gyvenimui namas taip atrodys.

o tai koki stoga rinktis kad is mados neiseitu??? g.gif
Ar komentaru del sito projekto nebuvo (kokios blogybes):
Sicilija
labai plotas spaudzia, nors ir 6 arai, bet ir tie miesto soduose. 10 m2 kambarys zinoma idomiai ziurisi, bandau isisvaizduoti kaip jame sutilpti zmogui.
Atsakyti
Kol laukiame zemes dokumentu radikaliai pasikeite nuomone nuo 1 aukscio namo i stai toki, http://www.namoproje...ojektai/?id=136 ka gi jus manote apie ji?

Mano nuomone viska apmascius yra ganetinai nebloga,benras plotas yra ganetinai protingas ir neispustas,kambariu isplanavimas atrodo irgi padoriai..kokie gi jusu pastebejimai? kaip mano ar jo statyba ner brangi pagal stoga ir issikisimus?

dekui jums uz jusu nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumsasr: 21 rugpjūčio 2011 - 16:57
[quote=Mistika...,2011 08 20, 17:20]
[QUOTE]Antras aukstas butu gal ir nieko, jei jums tinka, kad ten nera vonios, o tik dusas,[/QUOTE]
Beveik 7m2 - gai vonia tilps
[QUOTE] bet pirmas auksta..... kazkoks keistokas... g.gif Vonia vos iejus is tamburo.... ir isvis ar ji ten reikalinga?[/QUOTE]
Skalbti bus patogiai, ir vasara dziovinti lauke
[QUOTE]I katiline iejimas is svetaines! doh.gif[/QUOTE]
Bet tai nevienintilis iejimas
[QUOTE] ir dar kazkoks sandeliukas prilipintas...[/QUOTE]
Reikalingas sodo inventoriui
[QUOTE] Ir isvis, man atrodo jau praeina tu vienslaiciu namu mada. [/QUOTE]
Mada -tuscias zodis, turi but patogu ir praktiska

OOh, pavargau as nuo tu rinkimu verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
noreciau suzinoti jusu nuomone apie siuos namukus, kuri geriausia rinktis, kokie didziausi minusai? 4u.gif
1, 2, 3

Vidaus isplanavimas gal 3nr, geriausias g.gif Tik garaza vienvieti darytumem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė...: 24 rugpjūčio 2011 - 15:29
QUOTE(Nendrė... @ 2011 08 24, 15:18)
Sveiki,
noreciau suzinoti jusu nuomone apie siuos namukus, kuri geriausia rinktis, kokie didziausi minusai? 4u.gif
1, 2, 3

Vidaus isplanavimas gal 3nr, geriausias g.gif  Tik garaza vienvieti darytumem.

Taip pat dar labai patiko sis - 4 Dabar jau renkames tarp 1,2 ir 4, bet labai sunku apsispresti doh.gif
Atsakyti
Mes 4 irgi žiūrinėjom. Tik kad katilinė labai maža. Nors gal jei dujinis šildymas bus tai ir užtenka. Mes dar mąstėm, kad galima katilinę su tuo sandėliuku susjungti.
Bet ir svetainė tokia mažoka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susena: 25 rugpjūčio 2011 - 15:50
QUOTE(Nendrė... @ 2011 08 25, 13:46)
Taip pat dar labai patiko sis - 4 Dabar jau renkames tarp 1,2 ir 4, bet labai sunku apsispresti doh.gif

4 variante nera valgomojo stalo smile.gif aiku gal kazkur paskui jis ir tilptu tik geriau iskarto viska pasiplanuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 08 26, 08:41)
4 variante nera valgomojo stalo  smile.gif  aiku gal kazkur paskui jis ir tilptu tik geriau iskarto viska pasiplanuoti  smile.gif

Aciu 4u.gif

Zinoma svarbu viska suplanuoti, kad paskui kazko gailetis nereiktu (nors kazin ar taip buna biggrin.gif ) ir keisti, kai jau per velu bus doh.gif

Dabar sedziu apsikrovus lapais ir pati bandau taisymus daryti kur man atrodo ,kad reikia smile.gif

Lyg ir 1 apsisprendem dabar, jei nerasim dar panasaus mums priimtino varianto ax.gif
Tik vidaus isplanavima noreciau pakoreguoti bigsmile.gif
Atsakyti