sveiki, nezinau ar sioje temoje papuoliau parasyti...mes nusiziureje 15 aru sklypa, jis siek tiek pasvires desiniau, pagal kelia, nes kelias sukasi lengvai desiniau, na nera kvadratas visiskas, krastines pasuktos siek tiek...ar mums tilptu 200 kv namas , vieno auksto?
QUOTE(MEET @ 2011 07 31, 14:37)
sveiki, nezinau ar sioje temoje papuoliau parasyti...mes nusiziureje 15 aru sklypa, jis siek tiek pasvires desiniau, pagal kelia, nes kelias sukasi lengvai desiniau, na nera kvadratas visiskas, krastines pasuktos siek tiek...ar mums tilptu 200 kv namas , vieno auksto?
Na tema tikrai ne apie tai
Priklauso, koks jusu sklypo uzstatymo tankis, t.y. kiek jums galima uzstatyti is tu 15 aru. Atimkite dar po tris metrus nuo sklypo ribu arba daugiau pagal detaluji plana arba jei kaimynai pasistate medini/ rastini namuka.
Mes turime 10 aru, uzstatyti galime 250 m2, tai maksimaliai telpa 200 m2 vieno auksto namas
aciu, ziurinejausi visus kartotinius projektus, kurie man tiktu, uzstatymas 200 kazkur, tai manau, kad turetume tilpti...ech, kiek daug reikia zinoti ir ismanyti, siandien dienai dar nezinau nieko...ar pirmiau dometis projektu, kopkio tiklsiai noriu, o tik paskui ziureti sklypa, kad jame viskas tilptu
gal kas nuorodas imes temu, kuriose galeciau pacia pradzia suzinoti..sorry, jei kam atrodys kvailas mano klausimas
gal kas nuorodas imes temu, kuriose galeciau pacia pradzia suzinoti..sorry, jei kam atrodys kvailas mano klausimas
Sveiki,
labai laukiu komentarų apie šį projektą, nes dar esu visai žalia, gal nepastebiu kažko kas negerai, bet šiaip jis man tinka tik dėl balkono nežinau, ar name reikalingas balkonas???
NAMO PROJEKTAS
labai laukiu komentarų apie šį projektą, nes dar esu visai žalia, gal nepastebiu kažko kas negerai, bet šiaip jis man tinka tik dėl balkono nežinau, ar name reikalingas balkonas???
NAMO PROJEKTAS
QUOTE(Idda @ 2011 08 01, 14:51)
Sveiki,
NAMO PROJEKTAS
NAMO PROJEKTAS
man tai visada kyla klausimas kaip naudotis drabuzine kuri yra zemiausioje stogo skliauto vietoje, projektas nuobodokas, bet cia skonio reikalas
QUOTE(Idda @ 2011 08 01, 15:51)
Sveiki,
NAMO PROJEKTAS
NAMO PROJEKTAS
Kaip įdomu, toks mažas gyv.plotas, o tiek daug visko telpa, man gražus namukas. Dėl balkono, tai aš labai norėjau(tarkim, kad ir patalynę išnešti į lauką vėdintis, nereikės tampyti į pirmą aukštą, i kiemą) ir mums jį atskirai suprojektavo, nes labiau reikėjo, kad atstotų stogą virš terasos, nors ėmėm kartotinį(bet daug keitė) mokėjome, kaip už naują projektą.
QUOTE(Idda @ 2011 08 01, 15:51)
Sveiki,
NAMO PROJEKTAS
NAMO PROJEKTAS
Mes gyvenam labai panasiam name (mūsų projektas Rokas su pakeitimais) tai drabuzinę gerai paprojektavę pasidarėm super talpia (kas reiskia dar turiu vietos ) pilnai isnaudojom plota iki pat skliauto.
O siaip sakyciau sio namo toks ir privalumas- jis neatrodo dyyydelis. Visi nustemba pavaikscioje kiek daug vietos
QUOTE(tianu @ 2011 08 16, 23:08)
nu taigi vienos palepes,as nenoreciau tokio namo
QUOTE(tianu @ 2011 08 16, 23:08)
nedidukas ir visai neblogai issprestas ekonomines klases namelis
QUOTE(Idda @ 2011 08 01, 14:51)
Sveiki,
NAMO PROJEKTAS
NAMO PROJEKTAS
Kai rinkausi projektą,buvau net labai jį nusižiūrėjus.Bet kai nuėjau pirkti,įkalbėjo Avilį2.Dabar supratau kodėl- pati autorė jį norėjo iškišti. Gražiai atrodo,negaliu sakyt,bet pasidėjimo ,sandėliukų nėr.
Rūta-puiki.Tik gal pakoreguot galima būtų vidines pertvaras.Ir ten už garažo-ar reik tų pirčių ir kitų kamurkų.Gal pirtis geriau lauke atskirai.Ir virtuvę gal galima būtų daryt arčiau katilinės -dėl vamzdžių vedžiojimo,prie tos sienos,kur terasa,dešinau,išėjimas būtų iš virtuvės.Tada kairėje valgomasis,o žemyn svetainė. bet esu mačius ir kur virtuvė ten kur darbo kambarys.Pamastykit,gal ką prigalvosit.
laba diena
Prasau pakomentuokit sita projekta, tik nesakykit, kad jis nuobodus, deze ir statomi tik pardavimui. Kadangi musu sklypas yra mazas 6a ir siauras, ieskom namo i ilgi. Sitokio tipo mums labai tiktu, tik klausimas nelabai suprantu, kaip tas antras aukstas issikises (isplanavime), nes siaip lyg nera to nuotraukose arba as kazko nesuprantu ir aiksu man langu nors mazu truksta vonios kambaryje antram aukste.
http://www.namoproje...ojektai/?id=152
Aciu
Prasau pakomentuokit sita projekta, tik nesakykit, kad jis nuobodus, deze ir statomi tik pardavimui. Kadangi musu sklypas yra mazas 6a ir siauras, ieskom namo i ilgi. Sitokio tipo mums labai tiktu, tik klausimas nelabai suprantu, kaip tas antras aukstas issikises (isplanavime), nes siaip lyg nera to nuotraukose arba as kazko nesuprantu ir aiksu man langu nors mazu truksta vonios kambaryje antram aukste.
http://www.namoproje...ojektai/?id=152
Aciu