QUOTE(hereja @ 2016 04 05, 13:51)
Sveiki dar karteli,
Atrodo, kad grizau prie nulinio tasko. Nerandu temos apie namo vieta sklype, tai gal nesupyksit, jei paklausiu cia.
Labas,
As vienareiksmiskai uz varianta B. Turiu kazka panasaus i tavaji A, tik musu kulias is siaurines puses. Minusas man tas, kad vasara vakare tos saules nesinori jau
esu karscio megeja, bet musu vakarine terasa nuo pietu pradeda kaitinti saule, kad ant mediniu grindu atsistoti negalima, ka jau kalbet apie pasisedejima joje. Dar vakare, turi nusisukt nuo saules, nes ji dar kokia 20-21val plieskia i akis, tai kiemo nematai, nes sedi nusisukes i nama. Arba dedi uzuolaidas (ka as darau), bet per karscius tuomet buna tvankiau... Teko vakarot pas pazistamus terasoje rytineje puseje - palaima. Nereikia sleptis nuo saules, nekarsta. O ryte geri ten kava irgi dar nekarsta
Be to turesit uzdaresni kiema, ir jei saules vakarais vis tik pritruksit, galima vakarot pietinej pusej. O del vaiku, namas vakare neuzstos viso sklyto nuo saules, vaikas gales lakstyt ir saulekaitoje.
A, ir terasa antram aukste nereikalinga man. Turiu du balkonus, i kuriuos einu du kart per metus juos isplauti
Visas veiksmas vistiek vyksta ant zemes