Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

Indre, ant padalinto sklypo dazniausiai zmones stato per garaza sujungta dvibuti, sutaupytum 3m nuo kainyno tvoros smile.gif 7a yra labai mazai, nesunku pabegt nuo realaus mastelio smile.gif

QUOTE(hereja @ 2016 04 05, 12:51)
Sveiki dar karteli,
Atrodo, kad grizau prie nulinio tasko. Nerandu temos apie namo vieta sklype, tai gal nesupyksit, jei paklausiu cia.
//www.part.lt/img/d72e68b9a0c4d8f77e3a34fc043f144a650.jpg[/img][/url]

Atsakyti
Laba diena.
Nusiziurejome toki projekta blush2.gif ivaziavimas is vakaru puses.

Buciau laaabai dekinga uz komentarus ir pastebejimus aciuks.gif

user posted image

Cia nuoroda, kaip atrodo http://z500.lt/projekt/z196
Atsakyti
QUOTE(Nifertiti @ 2016 04 17, 16:34)
Nusiziurejome toki projekta 
Cia nuoroda, kaip atrodo http://z500.lt/projekt/z196

labiausiai glumina koridoriai, nenorėčiau tokio labirinto iki galinio kambario
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 18 balandžio 2016 - 08:36
na man asmeniškai irgi nepatinka tie koridoriai iki paskutinių kambarių. Nes daud prarandama erdvės. Jei reikia tiek daug kambarių, tai tada jau nuo šito nepabėgsi niekur, bet jei tiek nereikia tada svetainę darai per vidurį ir į šonus visi kambariai. Na čia kiekvieno skonio reikalas.
Atsakyti
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nifertiti @ 2016 04 17, 16:34)
Nusiziurejome toki projekta  blush2.gif  ivaziavimas is vakaru puses.

Koridorius tragedija. Pirmoko darbas. Tokį projektą uždrausčiau kažkam rodyti arba naudočiau architektūros studentams kaip itin blogo vieno aukšto namo pavyzdį. Tas koridorius ne tik ilgas, netaisyklingas, - kažkoks labirintas, bet ir neįsivaizduoju kaip jūs jį apšviesite. Natūralios šviesos jis negaus, nes langų neturi. Nebent dėti švieslangį ar stoglangį, bet tai būtų tik stogo varžos bloginimas - nevykęs sprendimas. Nepatinka ir pereinama svetainė.

Ar jūs suprantate, ką renkatės? Jūs šiuo atveju perkate svajonę, bet ne architektūrą? Prisižiūrite projekto vizualizacijų ir galvojate, kad projektas puikus. Bet jis iš tiesų tragiškas. Koridorius neatlieka jokios funkcijos. WC patalpos po namą irgi išmėtytos be idėjos, tas į namą įlindęs sandėliukas - visiškas šalčio tiltas, net kelios patalpos name be natūralaus apšvietimo, dar tas į du įvažiavimus padalintas garažas. Visiškai niekam tikęs projektas. Pirmokų darbas.
Atsakyti
na, čia skonio reikalas. Man patinka ir labai. Qyvenamieji kambariai turi būt atskirti nuo zonos kur lankosi svečiai. dėl wc ir sandėliuko pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 04 19, 20:11)
Qyvenamieji kambariai turi būt atskirti nuo zonos kur lankosi svečiai.

Yra 1000001 milijonus kartų geriau atskirtų zonų nuo svečių. Šita tikrai padaryta nevykusiai. Geriau jau dviejų aukštų namas, tai bus geriau išnaudotas funkciškai, o tai dabar kažkoks vienas labai didelis nesusipratimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 19 balandžio 2016 - 20:26
QUOTE(hereja @ 2016 04 05, 13:51)
Sveiki dar karteli,
Atrodo, kad grizau prie nulinio tasko. Nerandu temos apie namo vieta sklype, tai gal nesupyksit, jei paklausiu cia.

user posted image

Labas,

As vienareiksmiskai uz varianta B. Turiu kazka panasaus i tavaji A, tik musu kulias is siaurines puses. Minusas man tas, kad vasara vakare tos saules nesinori jau doh.gif esu karscio megeja, bet musu vakarine terasa nuo pietu pradeda kaitinti saule, kad ant mediniu grindu atsistoti negalima, ka jau kalbet apie pasisedejima joje. Dar vakare, turi nusisukt nuo saules, nes ji dar kokia 20-21val plieskia i akis, tai kiemo nematai, nes sedi nusisukes i nama. Arba dedi uzuolaidas (ka as darau), bet per karscius tuomet buna tvankiau... Teko vakarot pas pazistamus terasoje rytineje puseje - palaima. Nereikia sleptis nuo saules, nekarsta. O ryte geri ten kava irgi dar nekarsta smile.gif
Be to turesit uzdaresni kiema, ir jei saules vakarais vis tik pritruksit, galima vakarot pietinej pusej. O del vaiku, namas vakare neuzstos viso sklyto nuo saules, vaikas gales lakstyt ir saulekaitoje.

A, ir terasa antram aukste nereikalinga man. Turiu du balkonus, i kuriuos einu du kart per metus juos isplauti doh.gif
Visas veiksmas vistiek vyksta ant zemes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 20 balandžio 2016 - 07:44
QUOTE(cibulis @ 2016 04 19, 20:55)
Koridorius tragedija. Pirmoko darbas. Tokį projektą uždrausčiau kažkam rodyti ...

Dekoju uz toki issamu paaiskinima. 4u.gif Ieskosime kito varianto mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jus galejot nama pasistatyt pietvakariu kampe ir megautis siaures amzinu pavesiu biggrin.gif..

Zinokit nesamone totali, saule yra netik idegis bet ir siluma, visi A klases siuolaikiniai namai projektuojami su max langu i pietus. As butent pabreziu i pietus, nes vasara pietine saule aukstai ja imanoma seseliuot, tuo tarpu ziema zemai ir ji apsviecia visa kambari, vakarines saules seseliuot neimanoma nes saule zemai ir kambarys bus perkaites.

Galima isirengt ir kelias terasas jai jau tokie opus tropiniams karsciams biggrin.gif

Pas mane terasa i pietus, vakare pevesio uztektinai..

QUOTE(sazininga @ 2016 04 20, 07:42)
Labas,

As vienareiksmiskai uz varianta B. Turiu kazka panasaus i tavaji A, tik musu kulias is siaurines puses. Minusas man tas, kad vasara vakare tos saules nesinori jau  doh.gif  esu karscio megeja, bet musu vakarine terasa nuo pietu pradeda kaitinti saule, kad ant mediniu grindu atsistoti negalima, ka jau kalbet apie pasisedejima joje. Dar vakare, turi nusisukt nuo saules, nes ji dar kokia 20-21val plieskia i akis, tai kiemo nematai, nes sedi nusisukes i nama. Arba dedi uzuolaidas (ka as darau), bet per karscius tuomet buna tvankiau... Teko vakarot pas pazistamus terasoje rytineje puseje - palaima. Nereikia sleptis nuo saules, nekarsta. O ryte geri ten kava irgi dar nekarsta smile.gif
Be to turesit uzdaresni kiema, ir jei saules vakarais vis tik pritruksit, galima vakarot pietinej pusej. O del vaiku, namas vakare neuzstos viso sklyto nuo saules, vaikas gales lakstyt ir saulekaitoje.

A, ir terasa antram aukste nereikalinga man. Turiu du balkonus, i kuriuos einu du kart per metus juos isplauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 20 balandžio 2016 - 08:36
QUOTE(sazininga @ 2016 04 20, 07:42)
Labas,

As vienareiksmiskai uz varianta B. Turiu kazka panasaus i tavaji A, tik musu kulias is siaurines puses. Minusas man tas, kad vasara vakare tos saules nesinori jau  doh.gif  esu karscio megeja, bet musu vakarine terasa nuo pietu pradeda kaitinti saule, kad ant mediniu grindu atsistoti negalima, ka jau kalbet apie pasisedejima joje. Dar vakare, turi nusisukt nuo saules, nes ji dar kokia 20-21val plieskia i akis, tai kiemo nematai, nes sedi nusisukes i nama. Arba dedi uzuolaidas (ka as darau), bet per karscius tuomet buna tvankiau... Teko vakarot pas pazistamus terasoje rytineje puseje - palaima. Nereikia sleptis nuo saules, nekarsta. O ryte geri ten kava irgi dar nekarsta smile.gif

Užsodinkit tujomis vakarinę sklypo kraštinę ir turėsit pavėsį prie "žemos" vakarinės saulės.
Atsakyti