Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

QUOTE(balamūtas @ 2016 01 26, 13:21)
O kodel toks didelis noras imt kartotini? Gal geriau butu su savo mintimis apsilankyt pas architekta ir neprisirist prie kartotiniu projektu?

Nes negalim daug moketi uz projekta unsure.gif
Atsakyti
šito perdarymas irgi kainuos, jeigu adaptuotis ji sau mirksiukas.gif

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2016 01 26, 13:08)
Nes negalim daug moketi uz projekta  unsure.gif

Atsakyti
Na pagal pasirinkta projekta nepanasu, kad labai jau taupytumet.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2016 01 26, 15:08)
Nes negalim daug moketi uz projekta  unsure.gif

Jaučiu, disonuojat truputį.
Skaičiujam. Individualaus namo projektavimas už kvadratą - nuo 8 eurų. Iš čia: 240 * 8 = 1920.
Norint apsigyventi jūsų rodyto projekto name, jums reikės kokių 280 000 eurų su teritorijos sutvarkymu. Individualiam projektui išleisti pinigai - myzeris, palyginus su tuo, kas jūsų dar laukia. Taupyti aš nematau prasmės šioje vietoje.
Atsakyti
280T uz toki nama - jau stipriai sukelta kaina smile.gif))

ekonomiskai statant - 180-200t

QUOTE(Žiuljenas @ 2016 01 26, 14:07)
Skaičiujam. Individualaus namo projektavimas už kvadratą - nuo 8 eurų. Iš čia: 240 * 8 = 1920.
Norint apsigyventi jūsų rodyto projekto name, jums reikės kokių 280 000 eurų su teritorijos sutvarkymu. Individualiam projektui išleisti pinigai - myzeris, palyginus su tuo, kas jūsų dar laukia. Taupyti aš nematau prasmės šioje vietoje.

Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2016 01 26, 12:55)
Didelis didelis aciukas uz komentara aciuks.gif

As visiskai zalia ...... atsiprasau, bet del sienu nieko nesupratau  blush2.gif
Bendra erdve noriu atskirti nuo miegamuju, nes labai jautri triuksmui, galvojau gal bus imanoma dar kokias durys padaryti...  ax.gif kad galeciau ramiai miegoti smile.gif
3ju san mazgu tikrai per daug, vietoje vieno ( 3m2)  bus sandeliukas  mirksiukas.gif

Gal galite patarti koki projekta pagal Jusu rekomendacijas  blush2.gif  arba kur tokio ieskoti.... nes man su lenkiskais geriausiai sekasi thumbup.gif  labai patogi " paieska" pas juos smile.gif

Supaprastinau projekta:
user posted image
Del sienu suprasit kada statysit nama... lengviausia statyti kai storosios sienos (KAPITALINES, LAIKANCIOSIOS) yra istisos per didziaja dali namo, o ne lauzytais kampais, taip ir pamatus lengviau projektuoti ir statyti taip ir perdanga ar stoga daryti smile.gif
Bendra erdve atskyriau kiek toliau, sumazindamas labirintus ir klaidzius koridorius, sumazinau sienu, erdve prasiplete... pagalvociau ir apie namo mazinima, nes bendra erdve manau galetu buti ir kuklesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2016 01 26, 15:07)

Kiek kieeeek? biggrin.gif mes norim į 120 t. tilpt jau su sklypu, įrengimu, na ir bent tujom biggrin.gif bet ir kvadratų norim iki 160. Būdos tipo namukas su garažu pašonėj.
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2016 01 26, 14:31)
Na pagal pasirinkta projekta nepanasu, kad labai jau taupytumet.. g.gif

Lenku puslapyje buvo parasyta
Szacunkowe koszty budowy 346 tys. zł
Skaiciuokle konvertavo i 77748.76 Eur

Suprantu, kad viskas brangsta, bet sis skaicius tikrai neisdasdino smile.gif

Gal profesianalams viskas aisku, bet man projektai , statybos - tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 01 26, 18:32)
Kiek kieeeek? biggrin.gif mes norim į 120 t. tilpt jau su sklypu, įrengimu, na ir bent tujom biggrin.gif bet ir kvadratų norim iki 160. Būdos tipo namukas su garažu pašonėj.

Bet jūsų ir namas ne 240 kv.m. O tą namą, žiūrint į projektą, norėtųsi moderniai įrengti. Ir čia prasideda vidinis konfliktas, kai norisi visko, kokybiško ir gražaus, su skoniu ir dizainu, o pinigų kiekis ribotas, ir tada galiausiai kažkam nelieka.
O tas kažkas dažnai būna nesutvarkyta sklypo teritorija, fasadas ir dar kai kurie nereikšmingi namo galai. Nebekalbu apie tai, kad daug kur trūksta šviestuvų, baldų, ir svarbiausia, grindjuosčių, kurioms atsirasti namuose nešviečia dar daug metų biggrin.gif Ką mes matome iš jūsų anksčiau įdėto namo skelbimo.

Jei aš būčiau jūsų vietoje, 160 K skirčiau tik namui. Plius sklypas. Žiūrėkit, anie iš skelbimo namo už 122 K galutinai neįsirengė (na, tarkime už 110K statėsi, o likutį užsimetė), ta kodėl manote, kad jums bus kitaip? g.gif

Aš tikrai ne prieš, tik už jūsų statybas. Tik labai nesinori, kad paskui vidur statybvietės gyventumėte.
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2016 01 26, 15:31)
Supaprastinau projekta:

Aciu Jums labai 4u.gif bet mums reikia ir sandeliuko.

Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2016 01 26, 17:55)
Aciu Jums labai  4u.gif bet mums reikia ir sandeliuko.

Sandeliukas liko, tik gal kiek mazesnis, bet katiline koki 3kart padidejo tai dali jos galite skirti sandeliavimui. Tuo labiau ir virtuves sandeliukas yra. Ir garazas. Nemanau kad pritruks vietoa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2016 01 26, 15:07)

Tik tiek? Tada tikrai neapsimoka kartotiniai, nes jie ~1000 kainuoja schmoll.gif
O kur ieškot įrengtų kartotinių jau pastatytų pavyzdžių?
Atsakyti