Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

QUOTE(madwifi @ 2016 01 02, 19:41)
ne 12m2 esme, o kad vaikus sukisa i deze, patys 2x2 lova ant 25m2 pasistate smile.gif mano asmenine nuomone vaiko kambarys turi but bent ne mazesnis nei tevu miegamas.

ir aš manau,kad jeigu vaikų kambarėliai tik miegamieji tai tuomet gerai paplanuot žaidimų kambarį.
Atsakyti
Laba diena,
paskaitinėjau aš jūsų komentarus apie įvairius projektus, labai gerų pastatų duodate wink.gif
Taigi prašysiu ir aš Jūsų kompetetingų komentarų šiam projektui: http://arkk.lt/proje...s-mykoliskiu-k/
Atsakyti
QUOTE(damjana @ 2016 01 25, 14:45)
Laba diena,
paskaitinėjau aš jūsų komentarus apie įvairius projektus, labai gerų pastatų duodate wink.gif
Taigi prašysiu ir aš Jūsų kompetetingų komentarų šiam projektui: http://arkk.lt/proje...s-mykoliskiu-k/

Namas sudetingas ir gan brangus.
Jo forma reikalauja nemazo sklypo.
Pati forma ir langu isdestymas manau tikrai skirtas kazkokiam individualiam sklypui su tam tinkanciom pasaulio salim. Gali buti kad sis projetkas netiks jums.
Namo islanavimas nera blogas, bet vaiku kambariai tai jau tikrai labai mazi palygint su visais kitais kambariais.
Katiline, wc, drabuzine - ta vieta pertvarkyciau kad wc turetu langa. o ir katilines namanau kad tokios dideles reiktu.
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2016 01 25, 16:03)
Namas sudetingas ir gan brangus.
Jo forma reikalauja nemazo sklypo.
Pati forma ir langu isdestymas manau tikrai skirtas kazkokiam individualiam sklypui su tam tinkanciom pasaulio salim. Gali buti kad sis projetkas netiks jums.
Namo islanavimas nera blogas, bet vaiku kambariai tai jau tikrai labai mazi palygint su visais kitais kambariais.
Katiline, wc, drabuzine - ta vieta pertvarkyciau kad wc turetu langa. o ir katilines namanau kad tokios dideles reiktu.

Sklypą turime nemažą, 30 arų, tikrai pakaks smile.gif O gal galite apšviesti su tom pasaulio šalim ? Pagal slypo išdėstymą gausis kad kambariu ir svetainės langai eis i vakarus, ar tai yra gerai? Tie kambariai kur palei terasa, tai vienas yra tik vaiko kambarys, o kitas darbo, tai darbo pamazinsim, o kitas padides smile.gif
Atsakyti
Sveiki/os 4u.gif
esame dar taupymo busenoje, taciau pradejome rinktis projektus karkasinio namo statyboms. Esame nusiziureje keleta projektu, tad noreciau isgirsti jusu nuomone apie viena is ju.
http://eksploit.lt/projektas/morkus/
Jusu nuomone, ka siame projekte keistumete? Ar labai sudetingas projektas, ir stipriai kils statybu kaina? Nes mano akimis projektas nera sudetingas ir viskas atrodo tikrai gerai jame. Pasidalinkit savo nuomonemis. Is anksto dekoju! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robusita. @ 2016 01 25, 16:04)
Sveiki/os  4u.gif
esame dar taupymo busenoje, taciau pradejome rinktis projektus karkasinio namo statyboms. Esame nusiziureje keleta projektu, tad noreciau isgirsti jusu nuomone apie viena is ju.
http://eksploit.lt/projektas/morkus/
Jusu nuomone, ka siame projekte keistumete? Ar labai sudetingas projektas, ir stipriai kils statybu kaina? Nes mano akimis projektas nera sudetingas ir viskas atrodo tikrai gerai jame. Pasidalinkit savo nuomonemis. Is anksto dekoju!  4u.gif  bigsmile.gif

Namo projektas tikrai gan paprastas. Tik idomus gan sprendimas kad su tamburu perskiria bendra erdve, bet nieko blogo tame neizvelgiu. ziurekit vel kaip ir visi... ar sis namas tinka jusu sklypui smile.gif
O del pacio isplanavimo tai kur yra atskiras WC tai tikrai nedeciau ten dvieju duru atskirti prausykla nuo wc smile.gif sujungus i viena eitu gal kiek pamazinti sita patalpa, padidinant virtuves sandeliuka (noretusi kiek didesnio). Kur skalbykla galetu butu katiline... na ziurint kuom kurensit nama smile.gif hole tiesiai iejus i nama pavaizduotas zidinys ar kas ten? smile.gif zidiniui nemanau kad ten tinkama vieta... nes pasimegauti ugnimi nei prie stalo sedintys negales, nei svetaineje... o tik iejus pro duris smile.gif
Namo plane sone pavaizduotas punktyrais garazas. jei planuosite ateityje ji statytis ar itrauksit dabar i projekta, slinkciau ji i prieki kad gautusi iki katilines/skalbyklos duru. kad butu galima is garazo ieiti i nama. zinoma katilineje nusimatyciau ne langa kaip yra pavaizduota o duris.
jei nestatysit garazo - tai virtuveje stalvirsio vietoje daryciau langa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(damjana @ 2016 01 25, 15:12)
Sklypą turime nemažą, 30 arų, tikrai pakaks smile.gif O gal galite apšviesti su tom pasaulio šalim ? Pagal slypo išdėstymą gausis kad kambariu ir svetainės langai eis i vakarus, ar tai yra gerai? Tie kambariai kur palei terasa, tai vienas yra tik vaiko kambarys, o kitas darbo, tai darbo pamazinsim, o kitas padides smile.gif

vakarine saule nera blogai, tik ziema jos maziau, nes saules ratas daug mazesnis smile.gif
siaip mano nuomone geriausia pietine puse, kai yra issprendziamas seseliavimas... kad vasara neperkaitintu o ziema butu pakankamai daug saules smile.gif kai pas mane name... vasara saule vidurdieni apsviecia tik koki metra ar kiek daugiau grindu... o ziema per visa bendra erdve ir dar ant priesingos sienos spinduliai krenta smile.gif
Atsakyti
[quote=robertuxas,2016 01 25, 16:29]
Namo projektas tikrai gan paprastas. Tik idomus gan sprendimas kad su tamburu perskiria bendra erdve, bet nieko blogo tame neizvelgiu. ziurekit vel kaip ir visi... ar sis namas tinka jusu sklypui smile.gif
O del pacio isplanavimo tai kur yra atskiras WC tai tikrai nedeciau ten dvieju duru atskirti prausykla nuo wc smile.gif sujungus i viena eitu gal kiek pamazinti sita patalpa, padidinant virtuves sandeliuka (noretusi kiek didesnio). Kur skalbykla galetu butu katiline... na ziurint kuom kurensit nama smile.gif hole tiesiai iejus i nama pavaizduotas zidinys ar kas ten? smile.gif zidiniui nemanau kad ten tinkama vieta... nes pasimegauti ugnimi nei prie stalo sedintys negales, nei svetaineje... o tik iejus pro duris smile.gif
Namo plane sone pavaizduotas punktyrais garazas. jei planuosite ateityje ji statytis ar itrauksit dabar i projekta, slinkciau ji i prieki kad gautusi iki katilines/skalbyklos duru. kad butu galima is garazo ieiti i nama. zinoma katilineje nusimatyciau ne langa kaip yra pavaizduota o duris.
jei nestatysit garazo - tai virtuveje stalvirsio vietoje daryciau langa smile.gif
Papildyta:

Na mes ir stengiamės pasirinkti tokį gan ekonomišką variantą, apie 120kv.m, rūmų statytis nenorime smile.gif kas dėl mažojo san mazgo, tai taip, jis bus tikrai sujungtas, prasmės dėti dvi duris ir aš nematau. Dėl židinio ir mes svarstėme, kad jam vieta lyg ir gera, bet niekas negalės pasigerėti, bet o kur jį būtų geriausia perkelti? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Robusita.,2016 01 25, 20:41]
[quote=robertuxas,2016 01 25, 16:29]

Dėl židinio ir mes svarstėme, kad jam vieta lyg ir gera, bet niekas negalės pasigerėti, bet o kur jį būtų geriausia perkelti? 4u.gif
[/quote]

galima kiek pamazint svetaines langa ir ten det zidini su dviem indeklais, tada turetumet zidini viduje ir terasoje.
Atsakyti
Laba diena.
Pradejome rinkti vieno auksto namo projekta.. ir pasirodo, kad tiek niuansu doh.gif o as nieko neismanau sad.gif mums labai reikia 5 kambariu ( 1 bendras, 3 miegamieji, 1 darbo ) ir garazas ( nesvarbu 1-2 auto , bet butinai reikalingas )

Sklypas 28*35 m, ivaziavimas is vakaru puses

Nusiziurejau toki projekta blush2.gif busiu labai labai dekinga uz komentarus 4u.gif ir koks variantas geriau? kai pietineje puseje miegamieji ar bendras kambarys?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2016 01 26, 10:13)
Laba diena.
Pradejome rinkti vieno auksto namo projekta.. ir pasirodo, kad tiek niuansu  doh.gif o as nieko neismanau sad.gif mums labai reikia 5 kambariu ( 1 bendras, 3 miegamieji, 1 darbo ) ir garazas ( nesvarbu 1-2 auto , bet butinai reikalingas )

Sklypas 28*35 m, ivaziavimas is vakaru puses

Nusiziurejau toki projekta  blush2.gif  busiu labai labai dekinga uz komentarus  4u.gif ir koks variantas geriau?  kai pietineje puseje miegamieji ar bendras kambarys?

user posted image
user posted image

del saules... mano toks supratimas kad miegamaji geriausia daryti rytuose kad keltis butu smagiau wink.gif bendra erdve pietus arba pietvakariai... vistiek daugiausiai po pietu ten bunate smile.gif o vaiku kambarius i vakarus kad saule butu namu darbams ruosti smile.gif

pats projektas nera paprastas, daugiau nesutampanciu sienu i viena linija (daug lengviau planuoti pamatus, kapitalines sienas, atramas ir t.t.)

kam reikalinga ta nisele virtuvej prie kriaukles? manau niekam... nesamoningas sprendimas
virtuves sandeliuka butu galima i virtuves puse patraukti tad tas kampas pasinaudotu o ir pamatai sutaptu su namo isoriniu kampu prie iejimo duru.

nedaryciaus pertvaros tarp koridoriaus ir svetaines... nebent jus tikrai norite atskirti ta bendra erdve nuo miegamuju... bet nemanau kad to reikia, susiskaldo erdves, pasidaro daug tamsiu uzkampiu, koridorius prie miegamuju visai negaus sviesos....
tuo labiau atskyrus atsiranda trecias san mazgas... trys san mazgai vieno auksto name...??
manau pakanka vieno sveciams, bendrai erdvei ir vaikams... o tevu miegamajam darykit atskira. susitaupytu m2 arba prasiplestu erdves.

o bendrai paemus... matos kad projektas lenku gamybos lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Didelis didelis aciukas uz komentara aciuks.gif

QUOTE(robertuxas @ 2016 01 26, 12:17)
...

pats projektas nera paprastas, daugiau nesutampanciu sienu i viena linija (daug lengviau planuoti pamatus, kapitalines sienas, atramas ir t.t.)

.....

nedaryciaus pertvaros tarp koridoriaus ir svetaines... nebent jus tikrai norite atskirti ta bendra erdve nuo miegamuju...

trys san mazgai vieno auksto name...??

o bendrai paemus... matos kad projektas lenku gamybos  lotuliukas.gif  thumbup.gif

As visiskai zalia ...... atsiprasau, bet del sienu nieko nesupratau blush2.gif
Bendra erdve noriu atskirti nuo miegamuju, nes labai jautri triuksmui, galvojau gal bus imanoma dar kokias durys padaryti... ax.gif kad galeciau ramiai miegoti smile.gif
3ju san mazgu tikrai per daug, vietoje vieno ( 3m2) bus sandeliukas mirksiukas.gif

Gal galite patarti koki projekta pagal Jusu rekomendacijas blush2.gif arba kur tokio ieskoti.... nes man su lenkiskais geriausiai sekasi thumbup.gif labai patogi " paieska" pas juos smile.gif
Atsakyti
O kodel toks didelis noras imt kartotini? Gal geriau butu su savo mintimis apsilankyt pas architekta ir neprisirist prie kartotiniu projektu?
Atsakyti