QUOTE(Robusita. @ 2016 01 25, 16:04)
Sveiki/os
esame dar taupymo busenoje, taciau pradejome rinktis projektus karkasinio namo statyboms. Esame nusiziureje keleta projektu, tad noreciau isgirsti jusu nuomone apie viena is ju.
http://eksploit.lt/projektas/morkus/
Jusu nuomone, ka siame projekte keistumete? Ar labai sudetingas projektas, ir stipriai kils statybu kaina? Nes mano akimis projektas nera sudetingas ir viskas atrodo tikrai gerai jame. Pasidalinkit savo nuomonemis. Is anksto dekoju!
Namo projektas tikrai gan paprastas. Tik idomus gan sprendimas kad su tamburu perskiria bendra erdve, bet nieko blogo tame neizvelgiu. ziurekit vel kaip ir visi... ar sis namas tinka jusu sklypui
O del pacio isplanavimo tai kur yra atskiras WC tai tikrai nedeciau ten dvieju duru atskirti prausykla nuo wc
sujungus i viena eitu gal kiek pamazinti sita patalpa, padidinant virtuves sandeliuka (noretusi kiek didesnio). Kur skalbykla galetu butu katiline... na ziurint kuom kurensit nama
hole tiesiai iejus i nama pavaizduotas zidinys ar kas ten?
zidiniui nemanau kad ten tinkama vieta... nes pasimegauti ugnimi nei prie stalo sedintys negales, nei svetaineje... o tik iejus pro duris
Namo plane sone pavaizduotas punktyrais garazas. jei planuosite ateityje ji statytis ar itrauksit dabar i projekta, slinkciau ji i prieki kad gautusi iki katilines/skalbyklos duru. kad butu galima is garazo ieiti i nama. zinoma katilineje nusimatyciau ne langa kaip yra pavaizduota o duris.
jei nestatysit garazo - tai virtuveje stalvirsio vietoje daryciau langa
Papildyta:
QUOTE(damjana @ 2016 01 25, 15:12)
Sklypą turime nemažą, 30 arų, tikrai pakaks
O gal galite apšviesti su tom pasaulio šalim ? Pagal slypo išdėstymą gausis kad kambariu ir svetainės langai eis i vakarus, ar tai yra gerai? Tie kambariai kur palei terasa, tai vienas yra tik vaiko kambarys, o kitas darbo, tai darbo pamazinsim, o kitas padides
vakarine saule nera blogai, tik ziema jos maziau, nes saules ratas daug mazesnis
siaip mano nuomone geriausia pietine puse, kai yra issprendziamas seseliavimas... kad vasara neperkaitintu o ziema butu pakankamai daug saules
kai pas mane name... vasara saule vidurdieni apsviecia tik koki metra ar kiek daugiau grindu... o ziema per visa bendra erdve ir dar ant priesingos sienos spinduliai krenta