Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

QUOTE(Ga-aP @ 2011 03 24, 12:21)
Sveiki,

pasirinkome statyti sita nama, tik vietoj garazo darysime kambari ir sandeliuka su iejimu is lauko. Gal kas patarimu ar pastebejimu kokiu  ax.gif

Malta

Vonioj padarysime papildomai langa ir terasinius planuojame plesti. Ai, i miegama nedarysime to balkonelio.

Pirmieji "karštieji"pastebėjimai:

Ia.: jei ne dujinis ar elektrinis šildymas ,o kietu kuru,tada netinkamas įėjimo į katilinę sprendimas,
-labai sukti laiptai/ nepatogūs.
-baldų išdėstymas taisytinas svetainės-virtuvės zonoje
-hole spinta tiesiai ant praėjomo...,
IIa.: baldų išdėstymas,langų vietos (laiptai-pagal pirmą a.),
-kaip tik dėl vonios lango norėjau rašyt,bet žiūriu-yra jūsų prierašas:)
Kad to balkonėlio nedarysite,tai ir gerai mirksiukas.gif
Na, fasadai-atskira tema.

Regina
Atsakyti
Sveiki,

pasirinkome statyti sita nama, tik vietoj garazo darysime kambari ir sandeliuka su iejimu is lauko. Gal kas patarimu ar pastebejimu kokiu  ax.gif

Malta

Vonioj padarysime papildomai langa ir terasinius planuojame plesti. Ai, i miegama nedarysime to balkonelio.

Jei kurensite kietu kuru, tai geriau iejimo i katiline tiesiai is namo nedaryti, Ir man tokios katilines 4 m atrodo mazokos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2011 03 24, 11:21)
Sveiki,

Malta

Paprastas ir racionalus projektelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 03 24, 22:26)
Paprastas ir racionalus projektelis smile.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------
Taip,išties mirksiukas.gif
Tik minimalius pataisymus ,apie kuriuos jau rašiau anksčiau,-padaryčiau
ir viskas . Fasadai keisis šiek tiek -dėl kambario ir sandėliuko vietoje garažo.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomre: 24 kovo 2011 - 22:41
QUOTE(jomre @ 2011 03 24, 23:38)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Taip,išties  mirksiukas.gif
Tik minimalius pataisymus ,apie kuriuos jau rašiau anksčiau,-padaryčiau
ir viskas . Fasadai keisis šiek tiek -dėl kambario ir sandėliuko vietoje garažo.
  drinks_cheers.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Langus daug kur keisim, kai kuriuose kambariuose, musu manymu, desim du, bet didesnius, o ne tris, kaip yra dabar, pvz miegamajam. Kietas kuras bus, bet tik kaip atsarginis variantas. Siaip kurensim dujom, tai, gal isinesti kelis glebelius malku, dideliu problemu nebus. Ia nedarysim to sandeliuko, kur prie WC, o praplesim ir padarysim didesne patalpa. Gal skalbimo masinai pastatyti, gal dusa pasidarysim.
Atsakyti
Sveiki,

Malta

smile.gif sveiki,na isties siek tiek pataisymu ir bus puikus vidutinio dydzio namukas...man patiko!tik fasadas nezinau ,nelabai..kazkaip jauciu palankuma,ne ypac dideles kvadraturos namams ax.gif ..del virtuves-svetaines nzn ,mes irgi pasistate nama,panasi kvadratura,nors dar negyvenamas,bet man jau dabar nepatinka virtuves-svetaines kvadratura..(panasi kaip pas jus)man atrodo vietos maza...net galvojam apie valgomajo priestata... g.gif
Atsakyti
QUOTE(megen @ 2011 03 27, 04:08)
smile.gif sveiki,na isties siek tiek pataisymu ir bus puikus vidutinio dydzio namukas...man patiko!tik fasadas nezinau ,nelabai..kazkaip jauciu palankuma,ne ypac dideles kvadraturos namams ax.gif ..del virtuves-svetaines nzn ,mes irgi pasistate nama,panasi kvadratura,nors dar negyvenamas,bet man jau dabar nepatinka virtuves-svetaines kvadratura..(panasi kaip pas jus)man atrodo vietos maza...net galvojam apie valgomajo priestata... g.gif

Geras pastebejimas del ploto g.gif man irgi atrodo per maza vietos. Musu projektuojame name svetaine + virtuve su valgomuoju 50 kv. m. (30 +20). Ir taip architektas sako, kad butu geriau didesne svetaine daryt smile.gif
Bet jeigu jus pasirinkote si projektuka ir bendra svetaine su virtuve del ploto taupymo, tai tada gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2011 03 20, 22:28)
Sveiki statytojai ar komentuotojai  4u.gif , norėčiau jūsų nuomonės apie šį projektą. Man tinka viskas  blush2.gif , tik vietoj pirties zonos darytume darbo/svečių kambarį.

http://www.namuplana...projektai/Laura

Sveiki,

Na mano nuomone geriausiai daryti individualu projekta. Tik darant individualu projekta galima geriausiai isnaudoti sklypo ir vietoves privalumus ir sumazinti trukumus. Taip pat darant individualu projekta galima parinkti tinkamiausias ir ekonomiskiausias konstrukcines medziagas. Individualaus projekto kaina apie 10 000 - 15 000, o viso namo statybos nuo 300 000. Skaiciuojama, kad darant individualu projekta galima sutaupyti iki 20-30% statybos kainos.

Mes projektavom savo namuka sitoje kompanijoje http://www.projektai...chitektura.html
Ju konstruktorius konstrukcini projekta daro 3D erdveje. Duoda elektronini varianta ir kompiuteryje galima pasiziureti visus statybinius mazgus. Kadangi konstrukcinis projektas 3D, jie uz nedideli papildoma mokesti paskaiciuoja medziagu kiekius. Tai kaip suprata leidzia kontroliuoti statybininkus, kad nevogtu. Ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(quis @ 2011 04 05, 23:14)
Sveiki,

Na mano nuomone geriausiai daryti individualu projekta. Tik darant individualu projekta galima geriausiai isnaudoti sklypo ir vietoves privalumus ir sumazinti trukumus. Taip pat darant individualu projekta galima parinkti tinkamiausias ir ekonomiskiausias konstrukcines medziagas. Individualaus projekto kaina apie 10 000 - 15 000, o viso namo statybos nuo 300 000. Skaiciuojama, kad darant individualu projekta galima sutaupyti iki 20-30% statybos kainos.

Mes projektavom savo namuka sitoje kompanijoje http://www.projektai...chitektura.html
Ju konstruktorius konstrukcini projekta daro 3D erdveje. Duoda elektronini varianta ir kompiuteryje galima pasiziureti visus statybinius mazgus. Kadangi konstrukcinis projektas 3D, jie uz nedideli papildoma mokesti paskaiciuoja medziagu kiekius. Tai kaip suprata leidzia kontroliuoti statybininkus, kad nevogtu. Ir t.t.

Na šiandieninėje rinkoje reikia tikrai pareklamuoti jei 10-15t. ten................ biggrin.gif plius už papildomą mokesti............ duoda. 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
o ka galit pasakyti apie si namo projekta :
http://www.archipela...zu/?AreaMax=120
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 06, 14:23)

Man sis projektas nepatinka del labai mazu kambariu verysad.gif svetaine su virtuve tik 30 m g.gif zmones gyvena ir 8 m kambariuose, bet statant nama mazesniu kambariu nei 13-14 m nereiketu daryti, nes nama gi statote ax.gif
Net neturiu uz ka pagirti si projekta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 06, 14:23)

Alytnamis.. Maziukas.. Su tokiu namu vel i komunizmo laikus grysit visom prasmem. Sorry.
Atsakyti