Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

Sveiki,
Renkamės projektą, kol kas apsistojau ties šiuo [URL= http://www.namoproje...ojektai/?id=104]projektas[/URL] tik prisibijau stoglangių g.gif gal kokių pastebėjimų būtų, ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2013 07 12, 17:30)
Sveiki,

Kaip jums šis projektas?  g.gif

http://www.archipela...ai.html?Part=11

Bendras plotas 278.02m², o hole vietos spinai nera. Tamburas 5m², o is garazo vaikstoma per katiline. Man, toks, patalpu kratinys be funkcijos... Ir fasadai atitinkami.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas atsakys man kaip yra su tais kartoniniais projektais, kai ji nusiperki ar galima keisti kazka, pavyzdziuj lauko apdaila sienu? jei man nepatinka medis lauke o as noriu tik aptinkuoto ir pan. Tiesig nelabai ismanome nuo ko pradeti ir ko butent ieskoti kas pigiau ir geriau ir greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 08 16, 20:40)
Sveiki,
Gal kas atsakys man kaip yra su tais kartoniniais projektais, kai ji nusiperki ar galima keisti kazka, pavyzdziuj lauko apdaila sienu? jei man nepatinka medis lauke o as noriu tik aptinkuoto ir pan. Tiesig nelabai ismanome nuo ko pradeti ir ko butent ieskoti kas pigiau ir geriau ir greiciau smile.gif

Visada projektus galima koreguoti smile.gif realiai jei Jūs susiradote internete kokį tai patinkanti projektą tai paprasčiausiai atsišviečiant, nueinat pas architektą ir pasakot ką norit keist smile.gif o architektas jau viska susižiūrės ką galim koreguot, ką negalim. Įvertins Jūsų turimą sklypą ir kokie galimi architektūriniai sprendimai smile.gif Gausit projektą ir tuo paičiu sutvarkys visus popierius statybos leidimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulle121 @ 2013 08 16, 22:40)
Visada projektus galima koreguoti smile.gif realiai jei Jūs susiradote internete kokį tai patinkanti projektą tai paprasčiausiai atsišviečiant, nueinat pas architektą ir pasakot ką norit keist smile.gif o architektas jau viska susižiūrės ką galim koreguot, ką negalim. Įvertins Jūsų turimą sklypą ir kokie galimi architektūriniai sprendimai smile.gif Gausit projektą ir tuo paičiu sutvarkys visus popierius statybos leidimui smile.gif

Dekui, o reikia nueiti pas ta pati architekta kurio projektas ir yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 08 17, 10:24)
Dekui, o reikia nueiti pas ta pati architekta kurio projektas ir yra? smile.gif

pas bet kurį architektą galima taisyti projektą smile.gif
Atsakyti
Jeigu patinka tinkas apdaila darai tinku, pofik, kad projekte medis, prie tokiu nesamoniu niekas nesikabineja, priduodant nama. Nebukit tokie smulkmeniski, pas mus Lietuveleje tokie smulkmeniski esame.
Atsakyti
Aisku zinosim, aciu, o kaip del langu jei kampinius keisti kitokiais tai jau rimtesnis keitimas gaunasi kaip suprantu
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 08 17, 22:03)
Aisku zinosim, aciu, o kaip del langu jei kampinius keisti kitokiais tai jau rimtesnis keitimas gaunasi kaip suprantu

Na rimtesnis šiuo atveju būtu jeigu norėsit sienas stumdyt ir pasikeis laikančių sienų padetis tuo pačiu ir perdangų ilgiai ir tt... O dėl langų ar durų keitimo tai čia smulkūs pataisymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 08 17, 20:03)

Galit isvis uzmuryt lotuliukas.gif, niekas nesikabines.
Atsakyti
QUOTE(Rulle121 @ 2013 08 17, 22:30)
Na rimtesnis šiuo atveju būtu jeigu norėsit sienas stumdyt ir pasikeis laikančių sienų padetis tuo pačiu ir perdangų ilgiai ir tt... O dėl langų ar durų keitimo tai čia smulkūs pataisymai smile.gif

Aciu zinosim smile.gif Bet kaip kazkas rase atsispausdint is interneto ir nueiti pas architekta tai cia gal nelabai cia gerai juk nebus pirktas projektas tai gal reikia nueiti su pirktu projektu jau pas architekta ir taisyti arba bandyti taisyti kai perki bet jei perki Kartonini projekta tai jau gal jie standartiskai parduodami netaisomi. Nu zodziu pas mane klausimu milijonas ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 08 21, 10:57)
Aciu zinosim smile.gif Bet kaip kazkas rase atsispausdint is interneto ir nueiti pas architekta tai cia gal nelabai cia gerai juk nebus pirktas projektas tai gal reikia nueiti su pirktu projektu jau pas architekta ir taisyti arba bandyti taisyti kai perki bet jei perki Kartonini projekta tai jau gal jie standartiskai parduodami netaisomi. Nu zodziu pas mane klausimu milijonas ... biggrin.gif

Nu galimi keli variantai:
1. Perkat ir koreguojat projektą iš tos firmos kuri ir pardavinėja internete tuos projektus; su jais derinat ką norit pakeist ir geriausia būtu kad jie ir viska sutvarkytų dėl statybos leidimo.
2. Atsispausdinat tuos namo planiukus ir fasadus ką internete radot (čia tik eskizai jokiu būdu ne visas projektas) ir tuomet einat pas architektą ir sakot kad norit ką nors panašaus su tam tikrais pakeitimais ir architektas Jums pateiks pakoreguotą variantą. Jam tereikia elementarių eskizų kad įsivaizduotu ko Jūs norit ir tuomet jis savo nuožiūrą viska sudėlios kaip reikia.
3. Nusiperkat projektą iš interneto ir koreguojat pas kitą architektą (ne iš tos firmos kur pirkot projektą). Tik šiuo atveju neaišku ar Jums pigiau gausis... Siūlyčiau rinktis arba 1 arba 2 variantą.
Ir jeigu pirksit projektą internetu pasidomėkit kas tame projekte bus ar tik architektūrinė dalis, ar šiek tiek detalesnis su primesta konstrukcine dalimi:)
Atsakyti