Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

Na pas mane yra voniose tie langai, siaip jeigu dar karta statyciau nama tai ju nedaryciau.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2012 12 12, 19:19)
Na pas mane yra voniose tie langai, siaip jeigu dar karta statyciau nama tai ju nedaryciau.

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 12 12, 19:06)

Na kiek patenka sviesos per ji to neustenka, jeigu pvz. man apsiskusti, zmonai pasidazyti ir t.t. reikia degti sviesa, vakare eini praustis tai nesinori, kad kaimynas ar kaimyne is savo namo per langa smalsautu ka tu ten darai, reikia zaliuzes arba roletus uztraukti, naudos menkai, o silumos nuostolis solidus, nors ir mazas tas langas yra.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2012 12 12, 20:55)
Na kiek patenka sviesos per ji to neustenka, jeigu pvz. man apsiskusti, zmonai pasidazyti ir t.t. reikia degti sviesa, vakare eini praustis tai nesinori, kad kaimynas ar kaimyne is savo namo per langa smalsautu ka tu ten darai, reikia zaliuzes arba roletus uztraukti, naudos menkai, o silumos nuostolis solidus, nors ir mazas tas langas yra.

Geros pastabos. Man irgi dabar antro aukšto vonios patalpoje įtaisė tokį miniatūrinį langiuką. Greičiausiai bus tas pats: natūralios šviesos truks, teks degti lempas, o šilumos nuostoliai jausis. Mano atveju tas langiukas dar ir fasadą gadina.

Beje, o kokio maždaug dydžio jūsų langiukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 13 gruodžio 2012 - 09:18
O tai kaip - san mazgus visai be naturalios sviesos statyt? g.gif

Dabar langelis 60x120, palubeje. Kaip ir pakanka sviesos, aisku ir lempute uzdegama prie veidrodzio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 13 gruodžio 2012 - 09:59
QUOTE(cibulis @ 2012 12 13, 08:17)
Geros pastabos. Man irgi dabar antro aukšto vonios patalpoje įtaisė tokį miniatūrinį langiuką. Greičiausiai bus tas pats: natūralios šviesos truks, teks degti lempas, o šilumos nuostoliai jausis. Mano atveju tas langiukas dar ir fasadą gadina.

Beje, o kokio maždaug dydžio jūsų langiukas?

Kazkur 80 ant 80 cm plius minus keli cm. Jeigu nubegi tik ranku nusiplauti greituoju butu tai tos sviesos uztenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 13 gruodžio 2012 - 14:01
QUOTE(Noriukas5 @ 2012 12 13, 13:59)
Kazkur 80 ant 80 cm plius minus keli cm. Jeigu nubegi tik ranku nusiplauti greituoju butu tai tos sviesos uztenka.

Noriu pasitikslinti: visai vonios patalpose nedarytum langų?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 12 14, 08:30)
Noriu pasitikslinti: visai vonios patalpose nedarytum langų?

Taip visai. Ir tai ne tik mano vieno nuomone, draugas taip pat pasistate nama, nors dar negyvena taciau tokia pati nuomone nafik. Nors kitiems "kaip cia be lango", be vitrinu 5x2.5m, kampiniai langai butinai.
Atsakyti
sakyti nafik reikia vien del to, kad kazkas negudriai suprojektavo? originalu cool.gif sakyti kaip minusa, kad uzdegus sviesa reikia uztraukti romanetes.. nu.. o kambariuose irgi nedaret langu, kad nereiketu traukioti? nieku gyvu neatsisakyciau saules patalpose, dirbtinis apsvietimas niekaip to nekompensuoja.
Atsakyti
Norejau paklausti patarimo del projekto "nedekingam" sklypui.
Musu sklypas turi ivaziavima is pietu, yra siauras ir pailgas...O blogiausia, kad siaureje - labai grazus vaizdai. Todel norisi, kad i ta puse iseitu bent vienas svetaines langas.

Gal is patirties galetumete rekomenduoti kokie neimantru paprastesnes konstrukcijos kartotini projektuka, kuris tiktu sklypui su tokia orientacija? Jau kelias savaites ieskau ir nieko labai tinkamo nesurandu sad.gif.
Atsakyti
Geriausia, kad apskritai turite gražius vaizdus, nes labai daug kas jų tiesiog neturi smile.gif Todėl nepergyvenkite, nes šiaurė ne pati blogiausia pusė. Šiaurinėje pusėje pasimato visas saulėtekio ir saulėlydžio grožis. Taip kad jei jums svarbu grožis, tai ir orientuokitės į jį, nepaisant visko.

Mūsų sklypas kaip tik panašaus tipo, su gražiausiu vaizdu į šiaurę, bet pasirinkome ind. projektą. Dėl sklypo ypatumo.
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2012 12 16, 17:47)
Norejau paklausti patarimo del projekto "nedekingam" sklypui.
Musu sklypas turi ivaziavima is pietu, yra siauras ir pailgas...O blogiausia, kad siaureje - labai grazus vaizdai. Todel norisi, kad i ta puse iseitu bent vienas svetaines langas.

Gal is patirties galetumete rekomenduoti kokie neimantru paprastesnes konstrukcijos kartotini projektuka, kuris tiktu sklypui su tokia orientacija? Jau kelias savaites ieskau ir nieko labai tinkamo nesurandu sad.gif.

Šiuo metu kaip tik eskizuoju siauram sklypui,su įvažiavimu iš pietų pusės.
Galit į a.ž. parašyti- baigusi galėsiu permesti preliminarų planelį wink.gif
Atsakyti