Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

QUOTE(cibulis @ 2012 10 29, 10:06)
O kaip namas "gulėtų" jūsų sklype, t.y. kur būtų šiaurė? Gerai, jei šiaurė išeina į akliną sieną, kurioje nėra langų (įėjimo pusė). Nematau, katilinės. Ją galima padaryti iš sandėliuko. O gal autorius galvoja, kad namą apšildys vien židiniu su ortakais. Jei taip, tai namas romantikams.

http://www.archlab.l...s-namas-d14-166
Su pusėmis viskas gerai kaip ir būtų ir jūsų pastebėjimas dėl židinio pataisomas smile.gif Tik ar neatrodo , kad salone langų trūksta g.gif jaučiu gali būti tamsoka truputį? smile.gif 4u.gif
O kaip jums šis namukas http://www.alio.lt/g...ID13961053.html Man jis ir prie širdies ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnekk: 30 spalio 2012 - 08:36
QUOTE(*** @ 2012 10 29, 19:00)
As balkona dariaus kad tureciau seseli kai spitrins liepos saule smile.gif

o likusius 11men ka tame balkone zadat veikti?
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 10 30, 11:23)
o likusius 11men ka tame balkone zadat veikti?

Pasistato zmones pvz keturslaicius ar dvislaicius stogus su staciu kampu. Mansardos neirengineja, tai ka joje zadat veikt? Nieko, tiesiog architekturos elementas, ale sniegas greiciau nuvaziuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 30 spalio 2012 - 12:25
QUOTE(*** @ 2012 10 30, 12:25)
Pasistato zmones pvz keturslaicius ar dvislaicius stogus su staciu kampu. Mansardos neirengineja, tai ka joje zadat veikt? Nieko, tiesiog architekturos elementas, ale sniegas greiciau nuvaziuos...

neirengta mansarda apart keliu eiliu plytu ar blokeliu ,jokios minuso is jos nera na jei tai architekturos elementas kazkam ir dar + praktiskas elementas ,tai kodel gi ne! bet irengtas,nefunkcionalus ir nama pudantis balkonas yra nevykusios architekturos elemnetas 4u.gif!
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 10 30, 14:53)
neirengta mansarda apart keliu eiliu plytu ar blokeliu ,jokios minuso is jos nera na jei tai architekturos elementas kazkam ir dar + praktiskas elementas ,tai kodel gi ne! bet irengtas,nefunkcionalus ir nama pudantis balkonas yra nevykusios architekturos elemnetas  4u.gif!

Bet kam jum pvz stogas medinis, slaitinis? Gi uzdedat plokstes kaip antro a perdanga ir vualia namas baigtas. Ir kaip idomu betoninis balkonas pudo nama? Ar jus cia apie medi?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 30, 18:07)
Bet kam jum pvz stogas medinis, slaitinis? Gi uzdedat plokstes kaip antro a perdanga ir vualia namas baigtas. Ir kaip idomu betoninis balkonas pudo nama? Ar jus cia apie medi?

ir vualia originalo kalba rasytusi - voila!
paziuresiu ka po 10 metu kalbesit apie savo architekturini elementa -balkona,gyvendamas siaurines europos klimato juostoje !
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 10 30, 19:30)
ir vualia originalo kalba rasytusi - voila!
paziuresiu ka po 10 metu kalbesit apie savo architekturini elementa -balkona,gyvendamas siaurines europos klimato juostoje !

Neturi ka pasakyt tai nors protingai patylek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 10 29, 19:45)
noreciau as pasisakyti ka mastau apie nuosava nama ir balkona ; asm as manau kad balkonai nuosavame name yra tik dekoratyvinai ty siltuose krastuose arba saltuose krastuose kaip lietuva jie isvis nereikalingi! kadangi sitam projekte balkonas uzdegtas tik palei duris tai ziema ten bus amzinas sniegas (ty ledas) ,o balkono apacioje sniegas tirps vanduo lases ir jusu balkonas pus.... na per 10 metu sitas balkonas jau reikalaus kapitalinio remonto ,ziema i lauka neiseisit su tapkem nes bus per salta ir ten juk amzinas sniegas ir ledas,o beto ka ten veikti ...o vasara i balkona neisit nes turit ir terasa ir kiema,o beto bijosit kad vaikai neiskristu be prieziuros, nes maza kas?! rasau is asm praktikos nes esu gyvenusi nuosavame name su dideliais balkonais!dabar turiu nama jokiu balkonu tik terasos. kitas dalykas dideli langai na man asm tai irgi didele nesamone,langus darykit jei taip jau norit dideliu langu i pietus, i siaurine puse daryti didelius langus isvis nesamone. LT klimato salygom namuose nebus sviesiau nuo didelio lango,nes lauke amzinai apsiniauke;lt klimato salygom didelis langas jums duos tik dideli salti ziema.

Na del dideliu langu mes dar mastome ir galvojame kelis sumazinti ,na o del balkonu tai yra mano svajone ir jie tikrai bus ,ar nauda ar ne nesvarbu ,turiu pazistamus ir jie jais dziaugiasi ir nieko ,man ziauriai grazu ,na o praktiska bus matyti ,o mazi namai man negrazu ,vieno auksto negrazu ,tai todel statome kas grazu,o praktiskai gal kaip nors pasidarysim pasitare su architektu,bet kiekviena nuomone labai gerbiu ir i kiekviena pastaba atkreipiu demesi smile.gif
Atsakyti
as seile warwinu i toki..ir jau uzsidegus esu, nes isplanaimas tobulas man, tik gal reiktu pamazinti , nes iki 200 kw gana butu, maziau gal net, bet siaip realiai- tai pirmas sarase

http://www.archdiviz...o/show/171.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 lapkričio 2012 - 15:36
QUOTE(knopke* @ 2012 11 04, 15:35)
as seile warwinu i toki..ir jau uzsidegus esu, nes isplanaimas tobulas man, tik gal reiktu pamazinti , nes iki 200 kw gana butu, maziau gal net, bet siaip realiai- tai pirmas sarase

http://www.archdiviz...o/show/171.html

Siame name name silpniausia vieta - kampiniai langai. Kad ir kiek girtu siuolaikines langu konstrukcijas ivairus expertai - siandien langas yra silpnoji pastato konstrukcijos dalis (tiek patvarumo atzvilgiu, silumos laidumo, plastikas po n metu buna "isivaiksciojes" ir t.t.
Atsakyti
sita beda mes keistume, tiesiog pats projektas man tinka, nebutu balkono virsuje, nebutu langu iki zemes kampe, bet esme- man tinka ir patinka
Atsakyti
QUOTE(wabalas @ 2012 11 04, 17:52)
Siame name name silpniausia vieta - kampiniai langai. Kad ir kiek girtu siuolaikines langu konstrukcijas ivairus expertai - siandien langas yra silpnoji pastato konstrukcijos dalis (tiek patvarumo atzvilgiu, silumos laidumo, plastikas po n metu buna "isivaiksciojes" ir t.t.

Namas man asmeniskai labai puikus, tik toki statant reiktu nusteikt labai smarkiai investuot. smile.gif
Atsakyti