QUOTE(aix2011 @ 2012 10 29, 19:45)
noreciau as pasisakyti ka mastau apie nuosava nama ir balkona ; asm as manau kad balkonai nuosavame name yra tik dekoratyvinai ty siltuose krastuose arba saltuose krastuose kaip lietuva jie isvis nereikalingi! kadangi sitam projekte balkonas uzdegtas tik palei duris tai ziema ten bus amzinas sniegas (ty ledas) ,o balkono apacioje sniegas tirps vanduo lases ir jusu balkonas pus.... na per 10 metu sitas balkonas jau reikalaus kapitalinio remonto ,ziema i lauka neiseisit su tapkem nes bus per salta ir ten juk amzinas sniegas ir ledas,o beto ka ten veikti ...o vasara i balkona neisit nes turit ir terasa ir kiema,o beto bijosit kad vaikai neiskristu be prieziuros, nes maza kas?! rasau is asm praktikos nes esu gyvenusi nuosavame name su dideliais balkonais!dabar turiu nama jokiu balkonu tik terasos. kitas dalykas dideli langai na man asm tai irgi didele nesamone,langus darykit jei taip jau norit dideliu langu i pietus, i siaurine puse daryti didelius langus isvis nesamone. LT klimato salygom namuose nebus sviesiau nuo didelio lango,nes lauke amzinai apsiniauke;lt klimato salygom didelis langas jums duos tik dideli salti ziema.
Na del dideliu langu mes dar mastome ir galvojame kelis sumazinti ,na o del balkonu tai yra mano svajone ir jie tikrai bus ,ar nauda ar ne nesvarbu ,turiu pazistamus ir jie jais dziaugiasi ir nieko ,man ziauriai grazu ,na o praktiska bus matyti ,o mazi namai man negrazu ,vieno auksto negrazu ,tai todel statome kas grazu,o praktiskai gal kaip nors pasidarysim pasitare su architektu,bet kiekviena nuomone labai gerbiu ir i kiekviena pastaba atkreipiu demesi