Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

QUOTE(Agnekk @ 2012 09 14, 10:02)
Tema visiškai numirus verysad.gif  nejau man niekas nieko nepapasakos verysad.gif
Gal vis dėlto atsiras kas nors  g.gif Lauksiu pastebėjimų  4u.gif

Man patinka 4u.gif Neprikibsiu prie nieko. Nebent daryciau valgomaji mazesni, o svetaine didesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukas44 @ 2012 09 19, 23:52)
Man patinka  4u.gif  Neprikibsiu prie nieko. Nebent daryciau valgomaji mazesni, o svetaine didesne  4u.gif

Dekoju uz nuomone man sis projektas ir labai patinka. Gal dar kas kokiu pastebejimu turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2012 09 20, 12:51)
Gal dar kas kokiu pastebejimu turi  ax.gif

-------------------------------------------------------------------------------------
Pastabos patalpų suplanavimui tokios:
1- tambūro kvadratūra gera,bet jis visiškai nefunkcionalus: nelieka vietos drabužių spintai ,jei tokią šioje patalpoje planuojate;o jei be spintos ,tuomet galima ir pamažinti šią patalpėlę,bet būtina surasti vietą viršut.rūbų nusirengimui ,iškart įėjus į gyvenamas patalpas,
2-jeigu šildymas numatomas kietu kuru-katilinė PER MAŽA,
3-gal būtų logiška valgomojo stalą jungti prie svetainės? Ir šiek tiek padidinti svetainę(arba virtuvės sąskaita,arba papildomai..);
4- apie durų,langų išdėstymą nepramąstyta tikrai...(automatiškai ir apie baldų išdėstymą,židinio vietą ,įrangą ir pan.).
Fasadų kolkas nėra prasmės aptarinėti-dar reikia padirbėti "viduje" .. 4u.gif
Sėkmės jums cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2012 09 21, 08:28)
-------------------------------------------------------------------------------------
Pastabos patalpų suplanavimui tokios:
1- tambūro kvadratūra gera,bet jis visiškai  nefunkcionalus: nelieka vietos drabužių spintai ,jei tokią šioje patalpoje planuojate;o jei be spintos ,tuomet galima ir pamažinti šią patalpėlę,bet būtina surasti vietą viršut.rūbų nusirengimui ,iškart įėjus į gyvenamas patalpas,
2-jeigu šildymas numatomas kietu kuru-katilinė PER MAŽA,
3-gal būtų logiška valgomojo stalą jungti prie svetainės? Ir šiek tiek padidinti svetainę(arba virtuvės sąskaita,arba papildomai..);
4- apie durų,langų išdėstymą nepramąstyta tikrai...(automatiškai ir apie baldų išdėstymą,židinio vietą ,įrangą ir pan.).
Fasadų kolkas nėra prasmės aptarinėti-dar reikia padirbėti "viduje" .. 4u.gif
Sėkmės jums  cool.gif

Dėkoju už pastabas smile.gif visiškai sutinku su jūsų nuomone thumbup.gif Mes negalvojame daryti židinio tai svetainė automatiškai susijungs su valgomuoju ir tuo pačiu padidės smile.gif o dėl katilinės ir tambūro reikia daryti sprendimus g.gif Gal galite savo nuomonę apie langų ir baldų išdėstymą pasakyti. Būtų labai įdomu išgirsti , o tuo labiau jei jūs tame nusimanote daugiau nei aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2012 09 21, 09:50)
Mes negalvojame daryti židinio tai svetainė automatiškai susijungs su valgomuoju ir tuo pačiu padidės  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2012 09 21, 09:50)
Dėkoju už pastabas  smile.gif visiškai sutinku su jūsų nuomone  thumbup.gif Mes negalvojame daryti židinio tai svetainė automatiškai susijungs su valgomuoju ir tuo pačiu padidės  smile.gif o dėl katilinės ir tambūro reikia daryti sprendimus  g.gif Gal galite savo nuomonę apie langų ir baldų išdėstymą  pasakyti. Būtų labai įdomu išgirsti , o tuo labiau jei jūs tame nusimanote daugiau nei aš  4u.gif

--------------------------------------------------------------------------------------

Sudėtinga čia taip nupasakoti smile.gif Tiesiog reikia imti planą ir "dėlioti" baldus,įrangą iš naujo.. (pagalvojant ir apie terasą).Architektas kartu su jumis viską turi aptarti(juk reikia žinoti ir jūsų pageidavimus-jūs ten gyvensite.. )
Na, trumpai tariant- negalvota rimtai čia nei apie suplanavimą,nei apie kitką: automatiškai sumesta ir tiek..,deja taip...
O langai su durimis neatsiejama nuo baldų,įrangos ir pan.- turi būti visuma..
Atvirai pasakius- nykoki ir fasadai.
Paprašykite, kad arch.vizualizaciją parodytų ir vidaus -bus jums aiškiau...
Tiesiog reikia dar rimtai padirbėti su jūsų šitu projektėliu ax.gif
Atsakyti
Gal dar kas turi daugiau nuomoniu apie si projekta
http://www.haus.lt/k...rojektai/varena
Gal kas toki statesi ir tokiame gyvena?

QUOTE(Radmile @ 2012 08 18, 09:06)
Man labiausiai patiko Varena. Tik uzkliuvo virtuve, aiskiai per mazai virtuves spinteliu, stala traukciau labiau i kambari,tada isnaudotumete visa ilgi virtuves spintelems. Langa prie stalo gal mazinciau  ir daryciau pailga    g.gif  Zidini tuomet reiketu kelti i kampa, o langa ten naikinti, manau kad langu ir taip pakankamai. Arba kitas variantas, jeigu deti kampine sofa, atsukta i langa, galima zidini daryti desiniame kampe prie vitrininio lango. Man kazkaip labiau patinka kai zidinys ir televizorius nera vienoje linijoje  ax.gif Dar keisciau iejima i katiline, manau patogiau jeigu jis butu kaireje puseje. Dar manau reiketu keisti iejimo i garaza duru atidarymo krypti. Atrodo smilkmena, bet jeigu durys atsidarytu i kita puse, tuomet prie sieneles galesite pasideti suoliuka ar kazka panasaus. nesu profesionale, nezinau ar mano patarimai teisingi, cia  bendri pastebejimai, nes siuo metu statomes nama, tai pastebiu tai ko anksciau nepastebejau smile.gif

Atsakyti
sveiki
gal galite pateikti kokiu pastebejimu apie si projektuka?
http://www.namoproje...rojektai/?id=66
Atsakyti
Sveiki ,na prisiskaiciau as cia ir man patiko ,labai saunu ,kad yra visokiu nuomoniu ,na ir mes jau turime sklypa ir dairomes proekto tai noreciau isgirsti jusu nuomone apie si namuka..
http://www.archdiviz...o/show/158.html
Labai lauksiu ,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunelek @ 2012 10 17, 14:44)
Sveiki ,na prisiskaiciau as cia ir man patiko ,labai saunu ,kad yra visokiu nuomoniu ,na ir mes jau turime sklypa ir dairomes proekto tai noreciau isgirsti jusu nuomone apie si namuka..
http://www.archdiviz...o/show/158.html
Labai lauksiu ,aciu  smile.gif

Milijonierių namas: labai didelis namo plotas, daug langų (dar jie ir kampiniai), statybas papildomai brangins keli balkonai, atraminės kolonos. Be to, dar liks nemaža dalis neišnaudotos palėpės. Pats stogas irgi didelis.

Jei name holas 18 kv., tai dar vienas faktas, kad namas nepigus. O šalia dar 8,6 kv. laiptinė, kurios didžioji dalis skirta gėlėms ir dulkėms. Tokiu atveju vien pirmame aukšte susisiekimui turime vos 30 kv. plotą (holas ir laiptinė kartu).

Be to, nematau, kad būtų teisingai išspręsti šalčio tiltai. Pvz., per garažą gausite daug šalčio (arba daug šilumos iš namo išeis į garažą).

Žodžiu, visiškai neoptimalus harharas, kuriuos sau gali leisti tik milijonieriai. Aš ieškočiau mažesnio, kompaktiškesnio namo, kurį statyčiau kaip itin šiltą (pasyvų). Tokia investicija ilguoju laikotarpiu tikrai atsipirks.

O kam reikės biudžetinio namo harharo, kuris šildomas malkomis ir kurio šildymas per metus suryja daug malkų.

Be to, visi archdivizijos namai turi problemą: jie gražus, šiuolaikiški, tačiau neergonomiški ir energetiškai neefektyvūs. Žodžiu, ne kiekvienam, o tik tikrai turtingiems žmonėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 17 spalio 2012 - 16:34
Sakyciau toks ekonomine - vidutines klases namukas, taciau ypac brangus. Turbut kokie 400k be grindu vien uz deze. 8 metalines kolonas biggrin.gif paise kikendamas turbut.. Kitaip tariant uz tokia suma galima pasistatyt kurkas stilingesn, protingesni ir siltesni nama.
Atsakyti
Sveiki ,na aciu uz nuomone ,bet ir musu seima didele.tai mums ir namo didelio reikia,o ka apie isdestima plano vidaus?
Atsakyti