Įkraunama...
Įkraunama...

Kartotiniai namų projektai

QUOTE(Nendrė... @ 2011 08 26, 13:13)
Aciu 4u.gif

Zinoma svarbu viska suplanuoti, kad paskui kazko gailetis nereiktu (nors kazin ar taip buna  biggrin.gif ) ir keisti, kai jau per velu bus doh.gif

Dabar sedziu apsikrovus lapais ir pati bandau taisymus daryti kur man atrodo ,kad reikia smile.gif

Lyg ir 1 apsisprendem dabar, jei nerasim dar panasaus mums priimtino varianto ax.gif
Tik vidaus isplanavima noreciau pakoreguoti bigsmile.gif

Na jeigu 1, tai parasysiu kas jame blogai:
jis man panasus i dideli buta su katiline, nera jokiu pagalbiniu patalpu, koridorius kaip kokiam biure : ilgas ir is abieju pusiu durys verysad.gif o blogiausia, kad jis bus tamsus, nes naturali sviesa gali patekti tik is svetaines, kur langas ir taip tolokai.
Sanmazgas jei tik vienas tai turet buti min 10 kv. O ar jums tikrai uzteks vieno sanmazgo? g.gif
Taip pat noretusi didesnes spintos hole, bet nera kur tokia ikisti verysad.gif
O jeigu ieskote super ekonomisko varianto, kaip sprendziant is sito issirinkto, tai statykites nama su mansarda, gausis pigiau ax.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš noriu paprašyti jūsų komentarų. kaip ir akis užkliuvo už šio planiuko user posted image
Gal galit pasakyt akas jame kliūna. man užsliuvo tas sandėliukas prie virtuvės. bent jau plane jis atrodo kaip šašas. Tika mes galvojam apie veidrodinį variantą. Miegamieji gaunasi į vakarus, o rytai ten kur veranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susena: 30 rugpjūčio 2011 - 11:06
QUOTE(Susena @ 2011 08 30, 10:59)
Na  ir aš noriu paprašyti jūsų komentarų. kaip ir akis užkliuvo už šio planiuko user posted image
Gal galit pasakyt akas jame kliūna. man užsliuvo tas sandėliukas prie virtuvės. bent jau plane jis atrodo kaip šašas. Tika mes galvojam apie veidrodinį variantą. Miegamieji gaunasi į vakarus, o rytai ten kur veranda.

labai idomus planelis tik idomu kaip turis atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 08 30, 15:34)
labai idomus planelis tik idomu kaip turis atrodys smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O kaip jums toks? Kokie komentarai?
http://www.ekspertai...ero_sprendimais
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas nors galetu pakomentuoti toki ptrojektuka:
http://www.ekspertai...s_180_kvm/ibiza

Atsakyti
QUOTE(lydere @ 2011 08 26, 15:35)
Na jeigu 1, tai parasysiu kas jame blogai:
jis man panasus i dideli buta su katiline, nera jokiu pagalbiniu patalpu, koridorius kaip kokiam biure : ilgas ir is abieju pusiu durys  verysad.gif o blogiausia, kad jis bus tamsus, nes naturali sviesa gali patekti tik is svetaines, kur langas ir taip tolokai.
Sanmazgas jei tik vienas tai turet buti min 10 kv. O ar jums tikrai uzteks vieno sanmazgo?  g.gif
Taip pat noretusi didesnes spintos hole, bet nera kur tokia ikisti  verysad.gif
O jeigu ieskote super ekonomisko varianto, kaip sprendziant is sito issirinkto, tai statykites nama su mansarda, gausis pigiau  ax.gif
Sekmes  4u.gif

Ačiū už komentarą, beveik su viskuo sutinku biggrin.gif 4u.gif Padariau pakeitimu is keliu projektu gavosi vienas smile.gif Dabar yra du san . mazgai, sulyginau sienas, kad statyboje daug kampu nebutu, kas dar labiau prailgina namą. Dabar lieka tik koridorius, del kurio turiu abejoniu, bet gal jis nebus labai tamsus, nes svetainej bus langas didelis iki zemes, tai sviesa sklis is ten ir nera labai siauras kaip buvo g.gif
Musu sklypas yra pailgas, todėl ir renkamės tokį projektą ax.gif

O dėl paskutinio sakinio, tai nesutinku... namas su mansarda tikrai brangiau, vien perdengimas, laiptai... Pas mus yra pamatai, kuriuos restauruoti reikės ir juos ilginsim tik i vidine kiemo puse, projektus rinkausi dar kad atitiktu esamu pamatu išmatavimus... todėl paieškos labai susiaurėjo ir liko tik keli priimtini variantai...

Rodau pakoreguota projektą bigsmile.gif Kas blogai kritikuokit, busiu dėkinga biggrin.gif
Gal dar taisymu padaryti reikia, ši penktadieni žadam vesti ji pas architekte ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė...: 21 rugsėjo 2011 - 13:59
Iškart prie reikalo. Patinka vienaaukščio namo projektas. Nematau jokių minusų todėl prašau jūsų pamatyt ką nors blogo. Pabandžiau jį pririšt prie sklypo (šiaurė viršuje). Prašau taip pat pakritikuot.

Projektas "Arnas"

user posted image

user posted image

http://www.namoproje...k...iki=[]=1&garages[]=2&search=Ieškoti

Namas sklype

user posted image

P.S. dar galvoju daryti vienvietį garažą, kad sotgas normaliau atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2011 09 21, 15:01)
Iškart prie reikalo. Patinka vienaaukščio namo projektas. Nematau jokių minusų todėl prašau jūsų pamatyt ką nors blogo. Pabandžiau jį pririšt prie sklypo (šiaurė viršuje). Prašau taip pat pakritikuot.

Projektas "Arnas"

user posted image

user posted image

http://www.namoproje...k...iki=[]=1&garages[]=2&search=Ieškoti

Namas sklype

user posted image

P.S. dar galvoju daryti vienvietį garažą, kad sotgas normaliau atrodytų smile.gif

------------------------------------------------------------------------------------
Kolkas tik planeliui pastabos,kurias matysite mano pakoreguotame cool.gif
Pakomentuosiu plačiau kitą kartą.Čia grubiai, reiktų dar sutvarkyti viską,bet esmė matosi,ką keisčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 09 22, 07:56)
------------------------------------------------------------------------------------
Kolkas tik planeliui pastabos,kurias matysite mano pakoreguotame  cool.gif
Pakomentuosiu plačiau kitą kartą.Čia grubiai, reiktų dar sutvarkyti viską,bet esmė matosi,ką keisčiau  mirksiukas.gif

Tikrai neblogai 4u.gif Tik as miegamajame 2 langu nedaryciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė... @ 2011 09 22, 11:15)
Tikrai neblogai 4u.gif  Tik as miegamajame 2 langu nedaryciau ax.gif

----------------------------------------------------------------------------
Aš langų dar neliečiau aplamai. Čia sekanti kalba.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 09 22, 07:56)
Kolkas tik planeliui pastabos,kurias matysite mano pakoreguotame  cool.gif
Pakomentuosiu plačiau kitą kartą.Čia grubiai, reiktų dar sutvarkyti viską,bet esmė matosi,ką keisčiau  mirksiukas.gif

Žodziu miegamaji didinam. Tas man patinka.
Bet mažinti vonią ir garažą - nepatinka smile.gif Neturėsiu kur rankandų susikraut.

Prašom kaip žadėjote - pakometuot. Ačiū.
Atsakyti