Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

QUOTE(Esha @ 2011 04 23, 16:31)
Radau siaip ir pigiau (1 lt logotipas/uzrasas+tusinio kaina), bet va su drauge kalbejau kuri daznai firmai uzsakineja reklaminius tusinius, tai sake, kad geriau visai ju nedaryti, nei pigiausias variantas, nes jie tragiskai negraziai atrodo  doh.gif
Tai dabar man beliko apsisprest ar noriu papildomu 150 lt tusinukams smile.gif

Tai tas pats ir išeina. Logotipas, užrašas ir tušinko kaina ..

Na jeigu norite padaryti prisiminimui kažką svečiams na tai po % Lt žmogui manau tikrai normali kaina.. Tik pagalvoti ar tie 5 lt tikrai tušinukams turi būti išleisti 4u.gif

Dar čia kažką įdomaus radau g.gif
http://www.reklamosi...ainiu-dezutes-g
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 04 23, 16:51)
Tai tas pats ir išeina. Logotipas, užrašas ir tušinko kaina ..

Na jeigu norite padaryti prisiminimui kažką svečiams  na tai po % Lt žmogui manau tikrai normali kaina.. Tik pagalvoti ar tie 5 lt tikrai tušinukams turi būti išleisti  4u.gif

Dar čia kažką įdomaus radau  g.gif
http://www.reklamosi...ainiu-dezutes-g

Na ju neturejau omeny kaip dovanos. Na bet jei ir tusinukas+ angeliukas prisegamas+ va saldainiu, saldumynyu dezute issinesimui (dar sirsiu medu galima priskaityt) tai daugiau tikrai nieko ir nereikia...

Beje dar klausimas del rubeliu. Ar reiktu pasiimti i svente atsarginius rubelius? Issitepimo atveju ir pan? Ar imsite?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 04 23, 17:02)
Na ju neturejau omeny kaip dovanos. Na bet jei ir tusinukas+ angeliukas prisegamas+ va saldainiu, saldumynyu dezute issinesimui (dar sirsiu medu galima priskaityt) tai daugiau tikrai nieko ir nereikia...
Beje dar klausimas del rubeliu. Ar reiktu pasiimti i svente atsarginius rubelius? Issitepimo atveju ir pan? Ar imsite?

Rubelių imsim atsargai, vaikai juk greitai susitepa biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 04 23, 17:02)

musu svente nusimayo dviem dienom, bet rubeliu atsargos jauciu bus kaip savaitei doh.gif Ar per salta, ar per karsta, ar issiteps ax.gif
Atsakyti
Nu va, o mane dar kvaila isvadino, kad du kostiumelius nusiziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 04 23, 18:20)

Na mes ieškome kostiumėlio oficialiajai daliai ir paprastesnio kostiumėlio kuriuo galės bėgioti po krikštynų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 04 23, 18:20)

Kostiumeli tai tik viena. O po to kazka patogesnio zaidimam
Atsakyti
Aš dabar suku galvą kuo aprengti savo dičkį per mažiuko Krikštynas. Galvoju gražu būtų irgi lininis, bet jau rimtesnis kostiumukas, suaugėliško modelio. Gal kas matėte tokių Kaune gatavų?
Atsakyti
Escada šiaip įdomu, galvoju gal iš ten pat kaip ir mes ax.gif
net nepagalvojau apie atsarginį kostiumėlį, o po bažnyčios bandysim patogiau apsirengt.. smile.gif
Kokius žaidimus žaisite prie stalo? Aš neturiu kolkas minčių, tik žinau, kad rodysiu filmuką, o daugiau ką g.gif g.gif visi diplomai ir pasižadėjimai man nea..gal kas mestelsit kokią mintį bigsmile.gif
O ką kalbėsit dovanodami krikštatėviams ir seneliams dovanėles? rolleyes.gif svečiams mes nedovanosim, tik vaikučiams angeliukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2011 04 25, 16:58)
Kokius žaidimus žaisite prie stalo? Aš neturiu kolkas minčių, tik žinau, kad rodysiu filmuką, o daugiau ką g.gif  g.gif  visi diplomai ir pasižadėjimai man nea..gal kas mestelsit kokią mintį  bigsmile.gif

Ka per filmuka planuojat ziuret? Apie vaikiuka ka nors? ax.gif
---
Is zaidimu tai:
Turi pasizadejimu korteles jau pasidarius.
Zadu daryt busimos profesijos spejima.
Atspeti daigtus pagal vaiko varda, ir juos padovanoti.
Vaiko "sisaliuko" (d'light), gerima is buteliuko, per tiute.
Ir nebylia istorija is gimdymo namu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 04 25, 16:12)
Ka per filmuka planuojat ziuret? Apie vaikiuka ka nors? ax.gif
---
Is zaidimu tai:
Turi pasizadejimu korteles jau pasidarius.
Zadu daryt busimos profesijos spejima.
Atspeti daigtus pagal vaiko varda, ir juos padovanoti.
Vaiko "sisaliuko" (d'light), gerima is buteliuko, per tiute.
Ir nebylia istorija is gimdymo namu. ax.gif

aha nuo gimimo iki dabar, na mums jau 3metukai, tai yra visokiu smagumynu pafilmuota smile.gif ir dar įtraukt žadu nuotraukų su krikštynų dalyviais, ko kiekvienas mano mažių mokino .. thumbup.gif
sudomino būsima profesija ir kas tai nebyli istorija iš gimdymo namų?gal galima plačiau?o daiktus kai spėlioja, kur jie būna paslėpti?nieko nereikia apibūdinti tik pasakyti, kad iš tos ir tos raidės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2011 04 25, 18:39)
kas tai nebyli istorija iš gimdymo namų?gal galima plačiau?o daiktus kai spėlioja, kur jie būna paslėpti?nieko nereikia apibūdinti tik pasakyti, kad iš tos ir tos raidės? smile.gif

Nebyli istorija is gimdymo namu
Išrenkamos 3 poros. Vaikinai vaidina tėvus, merginos – mamas. Nupasakoju žaidimo situaciją: tėčiai stovi lauke, o tik ką pagimdžiusios mamos už lango palatose. Tėvai užduoda mamoms klausimus, o mamos turi pavaizduoti atsakymus (nes jų atsakymų tėvai per triukšmą negirdi).
Tėvams duodamos kortelės su klausimais:
• Kas gimė?
• Kokiu vardu krikštysim?
• Koks kūdikio svoris?
• Ką tau atnešti kitą kartą?
Mamoms duodamos kortelės su atsakymais, pvz:
• Mergaitė. Birutė. 6000 g. Bananų, veido kaukę, maitinimo liemenuką.
• Berniukas. Jonas. 4,180 kg. Pampersų, šlepetes, cukiniją.
• Dvynukai. Adomas ir Ieva. 2300 g. ir 2600 g. Vokų, chalatą, plaukų balzamą.
Apdovanojame visas poras čiulpinukais

Atspek
Tureme 5 dovanu maiselius. Ant kiekvieno is ju parasyta po viena Liepos vardo raide. Kiekviename maiselyje buvo daiktas prasidedantis is tos raides. Turejo atspeti kas maiselyje. Kas atspejo, tam ji ir padovanojome.
L-lankelis plaukams, I-imbieras, E-elementai, P-pleistras, A-akvarelė

Dar vienas (gal ka sudomins)
paprastas zaidimukas. Reikejo gerti musu vaiko "sysiuka" zaidime dalyvavo poros kurios dar neturi vaiku,ir turejo merginos girdyti vaikinus. Kas greiciau isgers idomiausia buvo kai dlight pradejo putoti o prizas tai dovana- sertifikatas "Savaitgalis su Marku"

is sitos operos
DOVANA - SERTIFIKATAS

SVEIKINAME, JŪS LAIMĖJOTE "SAVAITGALIS SU XXX PROGRAMĄ!!!

JŪSŲ LAUKIA :
- 7.30 VAL- NUOSTABUSIS RYTAS, PROGRAMOJE - košės
paruošimas per 5 min, jei nespėjate, nemokamas XXX koncertas, pačių naujausių, jos sukurtų dainų.
- 8-12 VAL- XXX LINKSMINIMAS PAVADINIMU „ŠOKIM
GROKIM- NESUSTOKIM", jei pasirodymas stringa, naujausios XXX dainos kuriamos tą pačią akimirką.
- 12 VAL- PIETŪS - programos laimėtojas, turi pagaminti
tokį patiekalą, kurio, XXX , pavydėtų net Prezidentai.
- 13 VAL- PIETŲ MIEGAS
- 16 VAL- EKSKURSIJA PAS KARVES, mergaitė mėgsta tik
šviežią pieną- laimėtojui MELŽIMO KURSAI PRIVALOMI!
- IKI 21 VAL CIRKO PASIRODYMAS, klouno, žonglieriaus, liūtų
dresuotojo vaidmenys - laimėtojas turi atlikti nepriekaištingai.
NUO 22 VAL- NAKTINIS BUDĖJIMAS, pasiruošti daug kavos

Ir zaidimukas susipazinimui
Susipažinimui sugalvojom toki linksmą žaidimuką, kuris vadinasi "Aš myliu savo kaimyną". Pradžioj jums kiekvienam reikia žinoti savo kaimyno iš kairės vardą. Kas nežinote, prašom greitai pasiklausti Taigi, kiekvienas turės atsistoti, pasiimti taurę ir pradėti sakinį taip: Aš myliu savo kaimyną (vardas), nes (vardas) labai (savybė iš pirmos vardo raidės), todėl išgersiu į (vardas) sveikatą ir palinkėsiu (vardas) (ko nors iš pirmos jo vardo raidės). Kaip matote, vardas sakinyje pavartotas net 4 kartus, todėl tikrai turėtumėt jį prisiminti. Pvz.: Aš labai myliu savo kaimyną Liutaurą, nes Liutauras labai linksmas, todėl išgersiu į jo sveikatą ir palinkėsiu Liutaurui lietaus
Kad sveciai nepamirstu to ilgo sakinio, buvau paruosi 3 didelius plakatus su tuo sakiniu ir pakabinus visose sales pusese, jog kiekvienas galetu perskaityti iterpdamas po jam reikalinga varda ir t.t.

---
Visi zaidimukai rasti interneto platybese ax.gif
Atsakyti