Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

as ir uz fotografa, o ypac jei norite kad butu pats krikstas nufotografuotas. o fotografas zino is kur geriau prieiti, kada ka nufotkinti, ir jis gaudo kadrus. o is sveciu jei kas fotkins, tai kol susiruos tai ir momentas praeis, tai bus nedrasu eiti prie kunigo ir vaiko ir t.t. o patys tai nefotkinsit, juk prie vaikelio reiks stoveti.

bet beda su tais fotografais, nes visi vestuviu laukia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 04 17, 10:53)
O man vyras nepritaria samdyti fotografą  doh.gif Sako pasiimsim iš draugų gerą fotoaparatą  su keliais objektyvais ir pafotografuosim. Bet man atrodo, kad vis tiek taip gražiai nesigaus sudėlioti visko, papozuoti.
Kaip jūs galvojat?

As per pirmo vaiko krikstynas jau pasimokiau su megejais fotografais ... Nuotraukos guli giliai stalciuj doh.gif Jau kam kam, bet sikart fotografui turbut bus didziausia islaidu dalis musu mazosios krikstynose, nes is tokios isimintinos dienos noriu tureti grazias foto rolleyes.gif

QUOTE(gravkyte @ 2011 04 17, 16:15)

bet beda su tais fotografais, nes visi vestuviu laukia sad.gif

Uz tai dar taip rimtai ir neieskau, musu krikstynos rugpjucio 20 d. Tai likus porai menesiu pradesiu fotografo paieskas, jau iki to laiko bus aisku, kas uzimtas vestuvemis, o kas laisvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 04 17, 17:33)
As per pirmo vaiko krikstynas jau pasimokiau su megejais fotografais ... Nuotraukos guli giliai stalciuj  doh.gif

Na mums pasisekė per pirmojo sūnaus Krikštynas. Buvo geras dėlė, besidomintis fotografija, tai pafotografavo ir padovanojo mums nuotraukas. Gražios išėjo, tikrai smile.gif
Šiose Krikštynos irgi bus kitas dėdė labai gerai valdantis šitą daiktą, tai dar ne visiškai žlugęs reikalas. Reikia pradėti su juo šnekėtis, manau, nes vyras nepalaimins -300Lt iš biudžeto fotografui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 04 17, 08:53)
O man vyras nepritaria samdyti fotografą  doh.gif Sako pasiimsim iš draugų gerą fotoaparatą  su keliais objektyvais ir pafotografuosim. Bet man atrodo, kad vis tiek taip gražiai nesigaus sudėlioti visko, papozuoti.
Kaip jūs galvojat?

ne tas pats kas profesionalaus fotografo darbas. as tokiai sventei samdyciau jei yra is ko ir norisi seimos superiniu fotkiu 4u.gif

tikrai zinau geras fotografas is kuklios sventes padarys grazias foto, o prastas is didelio grazaus baliaus padarys shnipshta, turiu patirties, vestuvems turejom didele grazia svente su visais pribumbasais, deja, maza dalis ju teasispindi nuotraukose nes fotografas nebuvo profesionalas, o tarp sveciu buvo megejas su geru fotiku ir besidomintis fotografija jauna vaikinas-jo nuotraukos vertos demesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 17 balandžio 2011 - 18:19
QUOTE(estetė @ 2011 04 17, 09:53)
Kaip jūs galvojat?

Daugelis klaidingai galvoja, kad nuotraukas daro geras aparatas...
Nuotraukas daro galva ir net prasčiausiu foto aparatu galima "išlaužti" gražias nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Tik už fotografą, arba draugą kuris tame "raukia".
Ten visas mokslas šiaip g.gif

Juk galima tikrai rasti kas nebrangiai bet kokybiškai nufotografuos, nei po to nukišti ir bijoti ištraukti tokios dienos fotografijas verysad.gif

Nu nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 04 17, 17:54)
Na mums pasisekė per pirmojo sūnaus Krikštynas. Buvo geras dėlė, besidomintis fotografija, tai pafotografavo ir padovanojo mums nuotraukas. Gražios išėjo, tikrai smile.gif
Šiose Krikštynos irgi bus kitas dėdė labai gerai valdantis šitą daiktą, tai dar ne visiškai žlugęs reikalas. Reikia pradėti su juo šnekėtis, manau, nes vyras nepalaimins -300Lt iš biudžeto fotografui  doh.gif

O man neatrodo didele suma uz kokybiska foto per krikstynas ... blush2.gif
Va visokie niekuciai, atributika daug kainuoja, tai ju stengiuos kuo maziau ....
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 04 17, 19:11)
Tik už fotografą, arba draugą kuris tame "raukia".
Ten visas mokslas šiaip  g.gif

Juk galima tikrai rasti kas nebrangiai bet kokybiškai nufotografuos, nei po to nukišti ir bijoti ištraukti tokios dienos  fotografijas  verysad.gif

Nu nežinau  unsure.gif

PRITARIU!!! Nesupykit, kas manot kitaip, taciau as nesuprantu tu, kas rengia Krikstynu svente, graziai aprengia vaikucius, pasipuosia patys, isnuomoja gera restorana ir... patys fotografuoja svente... g.gif Taigi siaubas, nejaugi po ti nenoresite tureti sios vieninteles vaikucio gyvenime sventes prisiminimo??? rolleyes.gif Pas mane net mergvakari fotografavo fotografas, gerai paieskojusios drauges rado uz 100 lt!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif Reikia tik paieskoti ir rasite! Musu dukrytes krikstynoms mes ir operatoriu pasisamdem... Daug kas pries vestuves sake kad kam mums tas operatorius vestuviu, juk ta filma paziuresi 1 karta ir pamirsi. Bet mes ji pora kartu i metus paziurim ir buna taip gera, prisiminus ta nuostabia diena... wub.gif Tai va ir krikstynoms geriau pataupysiu kazkam kitam, bet turesiu gera dukrytes krikstynu prisiminima smile.gif

Cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as is pradziu alvojau filmuoti svente. Bet as nedarysiu visokiu zaidimu, kalbu ir kitu oficialumu, kurie man visai nereikalingi schmoll.gif Tai aparat mano grazaus vaikucio nelabai bus ka ir filmuoti
Atsakyti
Na viskas, mergaitės, rimtai ieškau fotografo, jau mane sąžinė pradėjo graužt nuo tokių svarių Jūsų argumentų biggrin.gif
Atsakyti
Per s8nelio krikštynas ir turėjome fotografe .Esu patenkinta kad sugalvojome taip. Nes dar padaraiu foto knyga didele labai super prisiminimas wub.gif . Aš ir tik už fotografus. na su operatorium tai ne visiems tinka nes šiaip pasivaikščiojma filmuoti unsure.gif . O kas daro didele svente su visokiais zaidimais iskalbomis tai kodel gi ir nea. O apie vestuves kalbant mano nuomone nera net šnekos reikalingi jie ar nea. Juk tos ipatingos dienos norisi prisiminti visas dziuges akimirkas. wub.gif . Ach kaip gražu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal, mamos, zinot, kas velia "sijonukus" ant medaus-uogienes stiklaineliu su bitutem? Tokius kaip mociutem dovanoja?
Atsakyti