Into*in aciu uz issamu aprasyma
o ta zidinuka visos turesit? kazkaip nebuvau girdejus anksciau, kad krikstynoms buna
Nupirkau vakar dezele, deje ne tokia didele kaip norejau, na sampes butelaitis jau netilps, taciau kitos smulkmeneles, manau turetu.... Kai papuosiu, parodysiu Taip pat saukstus mociutems medinius (o ka tokiu atveju nebrangaus smagaus seneliui iteikt), pasiuvau maiselius nedidukus, sveciams prisiminimui apie svente, desim i ten po degtuku dezute, ir saldaini ( kol kas sugalvota taip gal ka pertarsim) taip pat padarysiu po kaspiniuka isisegti sveciams prie kriutines ai, dar sampano bonkos etiketes pakeisti prase. Nu kaip ir viskas gal. Dar gal isakymus jei laiko liks, kokius padarysiu.
ziuriu apsiemiau nemazai kazin per menesi spesiu
QUOTE(into*in @ 2011 04 12, 23:06)
o aš šiandien radau (Vln.) ir daaug pigiau (54 lt) ,ir visi trys įrankiai (šaukštelis,šakutė ir peiliuka
bet cia speju tik pasidabruota? nes tokiom kainom ir pas mus yra
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 13, 09:02)
o ta zidinuka visos turesit? kazkaip nebuvau girdejus anksciau, kad krikstynoms buna
kazin ar jis reiklaingas irgi pirmakart isgirdau apie toki
Into*in-gal galima kontaktus kur radai tokiu visokiu geriu
As kriksto tevams galvoju padaryti pasizadejimus deliones forma, kad butu idomiau pradziai sudeti ir perskaityti.
Aciu uz recepta sirsiu medaus-Erikae
As kriksto tevams galvoju padaryti pasizadejimus deliones forma, kad butu idomiau pradziai sudeti ir perskaityti.
Aciu uz recepta sirsiu medaus-Erikae
QUOTE(estetė @ 2011 04 13, 05:19)
O kaip jie atrodo? Nes aš irgi ieškau kaip stalą papuošti, batukai labai miela būtų
nu tokie mazyciai zydri plastamsiniai berniukiski batukai, pirkau airijooj, ne lietuvoj.
o kaip papuosite prie stalo vaikucio kedute?
angeliukai ant lekstes
dezutes sablonas
angeliukus kaip susiverti
http://www.make-stuf...ead_angels.html
o musu taip stalas atrodys
o cia pati viska pasidariau su wordu
na va atrodo pasidalinau viskuo ka padariau ir kas ko ieskojo :)tik necituokit foto
dezutes sablonas
angeliukus kaip susiverti
http://www.make-stuf...ead_angels.html
o musu taip stalas atrodys
o cia pati viska pasidariau su wordu
na va atrodo pasidalinau viskuo ka padariau ir kas ko ieskojo :)tik necituokit foto
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 13, 10:02)
pasiuvau maiselius nedidukus, sveciams prisiminimui apie svente, desim i ten po degtuku dezute, ir saldaini
pasiuvau maiselius nedidukus, sveciams prisiminimui apie svente, desim i ten po degtuku dezute, ir saldaini
nėra už ką-nekainuoja
aš į mažus maišiukus dėsiu po saldainį ir graikinį riešutą (ant jo lazeriu išdeginta po žodį-palinkėjimą: laimės,meilės,sveikatos ir t.t.),buvau jau anksčiau juos nusižiūrėjus,o dabar dar ir pigiai radau,nes tiesiai iš gaminančio,tai visai gerai
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 04 13, 10:40)
bet cia speju tik pasidabruota? nes tokiom kainom ir pas mus yra
aga... ir dydis tinkamas vaikui valgyti... pas mus dovana pagrindinė ne šitas rinkinys,o kaip priedas tai tiks ,nes pamatė pati mama ir užsinorėjo ,o aš nenoriu sakyt ką dovanų gaus,tai pritariau,kad gražu ir nupirksiu ,bet jie iš tikro gražūs
QUOTE(s.saulute @ 2011 04 13, 11:29)
internete -vestuviukrautuve.lt ,ir parduotuvė yra netoli sereikiškių parko
QUOTE(into*in @ 2011 04 13, 22:50)
nėra už ką-nekainuoja
aš į mažus maišiukus dėsiu po saldainį ir graikinį riešutą (ant jo lazeriu išdeginta po žodį-palinkėjimą: laimės,meilės,sveikatos ir t.t.),buvau jau anksčiau juos nusižiūrėjus,o dabar dar ir pigiai radau,nes tiesiai iš gaminančio,tai visai gerai
Galima pačioms nusipirkti riešutų ir užrašyti, kad ir koregtoriumi ar markeriu Sena, bet gera mintis su tais riešutais. Padarysiu ir padalinsiu visiems svečiams po riešutą su skirtingais palinkėjimais
Sveikos, jungiuos ir aš į jūsų būrį.
Vaikinuką krikštysim 06-04, tai pradedu ifo ieškot. Kiek čia grožybių radau
O kaip ant tų šablonų atspausdinti ką nors? Pvz. Krikštynų dėžutė ir datą
Vaikinuką krikštysim 06-04, tai pradedu ifo ieškot. Kiek čia grožybių radau
QUOTE(Linasad @ 2011 04 13, 15:16)
juratux88, kaip grazu viskas aciu uz dezutes sablona bandysiu pati gamintis, nes jau gerokai virsijau sventes biudzeta
QUOTE(juratux88 @ 2011 04 13, 15:48)
aciu tai zinoma daug ka galima pacioms pasidaryti
O kaip ant tų šablonų atspausdinti ką nors? Pvz. Krikštynų dėžutė ir datą
Merginos planuojam ir mes krikstynas geguze-birzeli. Dar nieko nezinau nei kas nei kur, bet pas jus karts nuo karto apsilankau, labai graziu ideju pametat. deja kadangi vyro seima beveik visi rusai, o as ir kriksto mama \lt...visokiu atrakciju bus mazai, nes nemoku rusiskai..norejau paklausti, kas dedama i tas dezutes, kur ant stalo prie lekstuciu ir tauriu stovi??
QUOTE(Linasad @ 2011 04 13, 11:09)
Laba diena,
jungiuos ir as prie planuojanciu . Geguzes 14 krikstysim mazaja dukryte, o vyresnioji eis pirmosios komunijos. Todel suku galva kaip sujungti dvi sventes i viena ir nei vienos nenuskriausti
Euforija, labai grazios jusu dovaneles sveciams . Ar tas dezutes saketes kur, ar pati gaminote? Gal turite sablona?
Stengiuosi perskaityti viska nuo pradziu, kelias saunias idejas pasiskolinau is jusu forumo, labai jums aciu
jungiuos ir as prie planuojanciu . Geguzes 14 krikstysim mazaja dukryte, o vyresnioji eis pirmosios komunijos. Todel suku galva kaip sujungti dvi sventes i viena ir nei vienos nenuskriausti
Euforija, labai grazios jusu dovaneles sveciams . Ar tas dezutes saketes kur, ar pati gaminote? Gal turite sablona?
Stengiuosi perskaityti viska nuo pradziu, kelias saunias idejas pasiskolinau is jusu forumo, labai jums aciu
Dezutes sablonas