Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

Into*in aciu uz issamu aprasyma 4u.gif
o ta zidinuka visos turesit? kazkaip nebuvau girdejus anksciau, kad krikstynoms buna g.gif
Nupirkau vakar dezele, deje ne tokia didele kaip norejau, na sampes butelaitis jau netilps, taciau kitos smulkmeneles, manau turetu.... Kai papuosiu, parodysiu ax.gif Taip pat saukstus mociutems medinius (o ka tokiu atveju nebrangaus smagaus seneliui iteikt), pasiuvau maiselius nedidukus, sveciams prisiminimui apie svente, desim i ten po degtuku dezute, ir saldaini ( kol kas sugalvota taip gal ka pertarsim) taip pat padarysiu po kaspiniuka isisegti sveciams prie kriutines biggrin.gif ai, dar sampano bonkos etiketes pakeisti prase. Nu kaip ir viskas gal. Dar gal isakymus jei laiko liks, kokius padarysiu.
ziuriu apsiemiau nemazai kazin per menesi spesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 04 12, 23:06)

o aš šiandien radau (Vln.) ir daaug pigiau (54 lt) ,ir visi trys įrankiai (šaukštelis,šakutė ir peiliuka

bet cia speju tik pasidabruota? nes tokiom kainom ir pas mus yra
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 13, 09:02)
o ta zidinuka visos turesit? kazkaip nebuvau girdejus anksciau, kad krikstynoms buna g.gif

kazin ar jis reiklaingas g.gif irgi pirmakart isgirdau apie toki
Atsakyti
Into*in-gal galima kontaktus kur radai tokiu visokiu geriu 4u.gif

As kriksto tevams galvoju padaryti pasizadejimus deliones forma, kad butu idomiau pradziai sudeti ir perskaityti.

Aciu uz recepta sirsiu medaus-Erikae 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.saulute: 13 balandžio 2011 - 09:30
as va cia ydomybiu krikstynoms radau. www.graziosvestuves.lt ir stalo papuosimai man grazus ir ydomus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 04 13, 05:19)
O kaip jie atrodo? Nes aš irgi ieškau kaip stalą papuošti, batukai labai miela būtų smile.gif

nu tokie mazyciai zydri plastamsiniai berniukiski batukai, pirkau airijooj, ne lietuvoj.

o kaip papuosite prie stalo vaikucio kedute?
Atsakyti
angeliukai ant lekstes
user posted image

dezutes sablonas
user posted image

angeliukus kaip susiverti
http://www.make-stuf...ead_angels.html

o musu taip stalas atrodys
user posted image

o cia pati viska pasidariau su wordu
user posted image
user posted image
na va atrodo pasidalinau viskuo ka padariau ir kas ko ieskojo :)tik necituokit foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratux88: 13 balandžio 2011 - 11:44
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 13, 10:02)
pasiuvau maiselius nedidukus, sveciams prisiminimui apie svente, desim i ten po degtuku dezute, ir saldaini

nėra už ką-nekainuoja mirksiukas.gif
aš į mažus maišiukus dėsiu po saldainį ir graikinį riešutą (ant jo lazeriu išdeginta po žodį-palinkėjimą: laimės,meilės,sveikatos ir t.t.),buvau jau anksčiau juos nusižiūrėjus,o dabar dar ir pigiai radau,nes tiesiai iš gaminančio,tai visai gerai blush2.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 04 13, 10:40)
bet cia speju tik pasidabruota? nes tokiom  kainom ir pas mus yra

aga... ir dydis tinkamas vaikui valgyti... pas mus dovana pagrindinė ne šitas rinkinys,o kaip priedas tai tiks cool.gif ,nes pamatė pati mama ir užsinorėjo ,o aš nenoriu sakyt ką dovanų gaus,tai pritariau,kad gražu ir nupirksiu ,bet jie iš tikro gražūs thumbup.gif

QUOTE(s.saulute @ 2011 04 13, 11:29)
Into*in-gal galima kontaktus kur radai tokiu visokiu geriu 4u.gif

internete -vestuviukrautuve.lt ,ir parduotuvė yra netoli sereikiškių parko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 04 13, 22:50)
nėra už ką-nekainuoja  mirksiukas.gif
aš į mažus maišiukus dėsiu po saldainį ir graikinį riešutą (ant jo lazeriu išdeginta po žodį-palinkėjimą: laimės,meilės,sveikatos ir t.t.),buvau jau anksčiau juos nusižiūrėjus,o dabar dar ir pigiai radau,nes tiesiai iš gaminančio,tai visai gerai  blush2.gif

Galima pačioms nusipirkti riešutų ir užrašyti, kad ir koregtoriumi ar markeriu smile.gif Sena, bet gera mintis su tais riešutais. Padarysiu ir padalinsiu visiems svečiams po riešutą su skirtingais palinkėjimais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir aš į jūsų būrį.
Vaikinuką krikštysim 06-04, tai pradedu ifo ieškot. Kiek čia grožybių radau wub.gif
QUOTE(Linasad @ 2011 04 13, 15:16)
juratux88, kaip grazu viskas  wub.gif aciu uz dezutes sablona  aciuks.gif bandysiu pati gamintis, nes jau gerokai virsijau sventes biudzeta  blush2.gif

QUOTE(juratux88 @ 2011 04 13, 15:48)
aciu 4u.gif tai zinoma daug ka galima pacioms pasidaryti mirksiukas.gif

O kaip ant tų šablonų atspausdinti ką nors? g.gif Pvz. Krikštynų dėžutė ir datą
Atsakyti
Sveikos

fantastisku ideju cia pas jus radau. Planuojamoms jauneles dukrytes krikstynoms, dar visai nedaug ka padariau. Didziausias galvos skausmas - kvietimai. doh.gif Kokius daryti? kokius jus darot?

Vyresneles krikstynoms darem kvietimus- sokoladus. Antra karta tokius pat daryti nesinori.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 14 balandžio 2011 - 13:13
Merginos planuojam ir mes krikstynas geguze-birzeli. Dar nieko nezinau nei kas nei kur, bet pas jus karts nuo karto apsilankau, labai graziu ideju pametat. deja kadangi vyro seima beveik visi rusai, o as ir kriksto mama \lt...visokiu atrakciju bus mazai, nes nemoku rusiskai..norejau paklausti, kas dedama i tas dezutes, kur ant stalo prie lekstuciu ir tauriu stovi??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linasad @ 2011 04 13, 11:09)
Laba diena,
jungiuos ir as prie planuojanciu  4u.gif . Geguzes 14 krikstysim mazaja dukryte, o vyresnioji eis pirmosios komunijos. Todel suku galva kaip sujungti dvi sventes i viena ir nei vienos nenuskriausti  g.gif
Euforija, labai grazios jusu dovaneles sveciams  wub.gif . Ar tas dezutes saketes kur, ar pati gaminote? Gal turite sablona?
Stengiuosi perskaityti viska nuo pradziu, kelias saunias idejas pasiskolinau is jusu forumo, labai jums aciu  aciuks.gif

Dezutes sablonas ax.gif
user posted image
Atsakyti