Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

QUOTE(into*in @ 2011 04 10, 19:46)

o gros taip : 10 min. kol sueisim į koplyčią,tada ceremonijos metu ten kur reikia (ji žino kada ) ir 30 min lauke kol sveikins ir vaišinsim sveikintojus ,bet kadangi pas mus po santuokos bus krikštas,tai dar gros ir krikšto metu... ta prasme,kad mes visai valandai bažnyčią užimam (primarmulinau,bet gal suprasit  blush2.gif )

Nu smagiai sugalvojot thumbup.gif
O kokia kaina, jei ne paslaptis? blush2.gif Ir kokioj jus baznycioj, berods, sv. Bernardinuose krikstysit?
O ten su vargonais negroja? blush2.gif Mastau, ar mums reiktu to smuiko melodiju g.gif Nes jei bus spengianti tyla, tai reiketu muzikinio fono blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 04 10, 21:35)
O kokia kaina, jei ne paslaptis?  blush2.gif  Ir kokioj jus baznycioj, berods, sv. Bernardinuose krikstysit?
O ten su vargonais negroja?  blush2.gif Mastau, ar mums reiktu to smuiko melodiju  g.gif Nes jei bus spengianti tyla, tai reiketu muzikinio fono  blush2.gif

kainas ir kontaktus gal per až? mirksiukas.gif
taip Bernardinuose,bet ten tyla bus dėl remonto... ,na ne visai spengianti,nes mūsų ''chebra'' bus apie 30 vnt biggrin.gif
nežinau kaip viskas realiai gausis,bet viliuosi pasiteisins g.gif
Atsakyti

Aš visiškai pritariu išsakytai nuomonei apie tai, kad visiškai nesvarbu ką atneš dovanų..
Aš pamenu save .. Gavom pakvietimą o jame - "lai dovana būna lengvai konvertuojama" unsure.gif Na .. kažkaip, kai perki dovaną tai niekas gi nežino kiek ji kainavo, kai kurias dovanas svečiai ir patys gamina. Na PVZ: mes galvojome kad vyras pagamins medinį traukinuką o aš išsiuvinėsiu keletą rankšluosčių ir į tas dovanas įdėsim dalį savo laiko ir širdies, kas manau svarbiau nei pinigai .. O ir tuo metu pinigų "nefontanai" buvo unsure.gif O gauni tokį pareiškimą (gal aisku aš stipriai perdedu norėdama perteikti esmę ) kad mums nereikia, jog jūs dūšią į dovaną įdėtumėt (nebūtinai gaminant, perkant taip pat mastai apie vaikutį, galvoji ką išrinkti) o norim, kad pinigų atneštumėt.. Na .. 50 Lt turbūt nedėsi ... Visgi šeima pasiturinti ... O daugiau jau ir patiems skaudžiai ...

Na nežinau .. man kažkaip .. tegu ir dovanoja mamų nuomone "šūdą" o vaikui gal patiks ?

Aišku nekalbu apie tą atvejį kur nesiveši į užsienį dovanų, ten viskas Ok . bet šiaip .. Šita besišaknijanti tradicija .. man kažkaip nelabai blush2.gif

Čia mano nuomone 4u.gif

Išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 10 balandžio 2011 - 20:49
QUOTE(erikae @ 2011 04 10, 21:48)
Aš visiškai pritariu išsakytai nuomonei apie tai, kad visiškai nesvarbu ką atneš dovanų..
Aš pamenu save .. Gavom pakvietimą o jame - "lai dovana būna lengvai konvertuojama"  unsure.gif  Na .. kažkaip, kai perki dovaną tai niekas gi nežino kiek ji kainavo, kai kurias dovanas svečiai ir patys gamina. Na PVZ: mes galvojome kad vyras pagamins medinį traukinuką o aš išsiuvinėsiu keletą rankšluosčių ir į tas dovanas įdėsim dalį savo laiko ir širdies, kas manau svarbiau nei pinigai  .. O ir tuo metu pinigų "nefontanai" buvo  unsure.gif  O gauni tokį pareiškimą (gal aisku aš stipriai perdedu norėdama perteikti esmę ) kad mums nereikia, jog jūs dūšią į dovaną įdėtumėt (nebūtinai gaminant, perkant taip pat mastai apie vaikutį, galvoji ką išrinkti) o norim, kad pinigų atneštumėt.. Na .. 50 Lt turbūt nedėsi ... Visgi šeima pasiturinti ... O daugiau jau ir patiems skaudžiai ...

Na nežinau .. man kažkaip .. tegu ir dovanoja mamų nuomone "šūdą" o vaikui gal patiks ?

Aišku nekalbu apie tą atvejį kur nesiveši į užsienį dovanų, ten viskas Ok . bet šiaip .. Šita besišaknijanti tradicija .. man kažkaip nelabai  blush2.gif

Čia mano nuomone  4u.gif

Išsiplėčiau  blush2.gif

Lai mane pasmerksit Jus ir dar kazkas, bet visiskai Jums nepritariu schmoll.gif Jei neturiu dovanai pinigu ir nedalyvauju sventei, taip pries keleta metu pasielgiau ir neidama i daruges vestuves (gerai padariau , nes jie jau issiskyre doh.gif ) bet esme ne ta, tiesiog neturejom galimybes viskam aukot tuo kartu 500lt, tad graziai idejom i vokeli 200 pasveikinom prie baznycios ir jauciausi visiskai patenkinta savimi, nu kaip nemegstu but skolinga, taip nemegstu ir uz dyka nei linksminstis , nei valgyt nei dar kazka... Ir tebunie tai krikstynos, bet visai nenoriu apsiverst zaislais, per kuriuos (kaip kazkuri mamyte sake) ir taip jau neimanoma praeit doh.gif ir taip, as uz tai , kad netaktiska kvietime rasyt apie pinigelius, bet pas mus ant tiek visi savi,kad vieni per kitus ir taip bus informuoti apie besitikima dovana 4u.gif
Ir manes niekada neuzgavo kvietime prasymas dovanas rinksimes patys ar kad jos tilptu i vokeli, nes siaii dienai tokia situacija, kad net ir nesielgciau kitaip, o tik ir dovanociau pinigelius, tad niekad nesureagavau kazkaip blogai, nors pati kaip sakiau to ir nepropaguoju.
Reziume toks, pati nemegstu beverciu dovanu, tad visada kitam stengiuosi dovanoti tai, ka noreciau gauti pati 4u.gif

nu ir prirasiau cia, dabar galit apmetyt mane pomidorais, o as toliau sau ruosiu svente grazia ir tokia kokios noriu ir manau jau reiketu baigt diskusija apie tuos pinigelius, kiek zmoniu tiek nuomoniu, o temukas tai planavimui ir grazioms mintims isreiksti, o ne pykciams del vieno ar kito zmogaus supratimo apie vienus ar kitus dalykus.

sorry uz klaidas, jau labai is inercijos cia viska surasiau doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar reikai pas kuniga atsiklausti del ceremonijos fotografavimo? Gal jiems nepriimtinas fotografu makalavimasis aplink? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2011 04 10, 22:06)
Gal kas zinot ar reikai pas kuniga atsiklausti del ceremonijos fotografavimo? Gal jiems nepriimtinas fotografu makalavimasis aplink?  unsure.gif

nemanau, bent man kiek teko but vestuviu, krikstynu tai visada budavo fotografai ir filmuotojai, manau tai yra jau kasdienybe ir iprasta 4u.gif
Atsakyti
Na taip tiesa, kiek zmoniu tiek nuomoniu... As svente grazia kuriu savo vaikui, o nes veciams. Ir jei zinociau, kad visi ateis be dovanu, svenmte nei kiek nebutu prastesne. Taip, padetis sunki. Bet nuo to as neketinu tapti salta materialiste. Ir dovanos pagaliau ne tevams, o vaikams dovanojamos...
Uz nuomone pykt negalima smile.gif Cia ne pykciai, o diskusijos smile.gif

Na as tai kai esiu kalbeti del krikstynu paklausiu kaip del fotografavimo (nors atsisakyt tikrai negali, bet jo juk neapsieina nei vienos krikstynos bei vestuves) ir del smuiko.
Kita savaite jau vaziuosiu i baznytele kalbeti thumbup.gif Man ji svarbiausia, nes pagal ja jau galesiu planuot ir sventimo vieta ir su fotografais tartis ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2011 04 10, 23:06)
Gal kas zinot ar reikai pas kuniga atsiklausti del ceremonijos fotografavimo? Gal jiems nepriimtinas fotografu makalavimasis aplink?  unsure.gif

mes fotorafavom,mus fotografavo ir dar fotografuos... tiesiog manau fotografas jau žino kada tą gali daryti ir niekam nekliudo,na ,o jeigu pultų kunigui prieš akis pyškint dauguma svečių savais aparatais,tada jau nepatiktų...
tiesa yra bažnyčių kur ant vartų kabo ženklas nefotografuoti,bet ir tokioj pats kunigas paklausė kodėl nefotografuojam bigsmile.gif (tiesiog manėm,kad bus negalima...),na tada jau fotkinom,o ir jis pats fotosesiją suorganizavo,pakvietė kažką ''iš savų'' pafotkint ,kad mes visi kadre būtume thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kuri issisaugoje turit kokia nuoroda ar ka, pasiskaityti kaip viskas vyksta pvz baznycioje (kad nereiketu daug ieskoti) einant i baznycia ir pan? Busim krikstateviai blush2.gif zinau tik tiek kad jei krikstijama mergaite tai laikyt turesiu as. O skraiste, uzdeda po kriksto ar nuima po kriksto, nu gal ir kvaili klausimai bet jei turit kokia nuoroda pasiskaitymui ar trumpai aprasykit, ka? 4u.gif Busiu lb dekinga.... wub.gif Ir zvake, kada paduoti vaikuciui, ar ja uzdega ir tt
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 11, 10:57)
Mamytes, gal kuri issisaugoje turit kokia nuoroda ar ka, pasiskaityti kaip viskas vyksta pvz baznycioje (kad nereiketu daug ieskoti) einant i baznycia ir pan? Busim krikstateviai blush2.gif  zinau tik tiek kad jei krikstijama mergaite tai laikyt turesiu as. O skraiste, uzdeda po kriksto ar nuima po kriksto, nu gal ir kvaili klausimai bet jei turit kokia nuoroda pasiskaitymui ar trumpai aprasykit, ka? 4u.gif  Busiu lb dekinga.... wub.gif  Ir zvake, kada paduoti vaikuciui, ar ja uzdega ir tt

Nuorodos neturiu,bet kai krikštijom vyresnėlį, tai Krikšto tėtis laikė vaiką, o Krikšto mama - skraistę ir žvakę. Ceremonijos vidury kunigas uždėjo skraistę ir jos nebenuėmė. O žvakę uždegė irgi tik ceremonijai įpusėjus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Pora klausimeliu iskilo:

1. Gal kas zinok kur graziai Kaune atvrukus uzrasineja? (be tu turgaus uzrasinetoju).

2. Ar darysi jus ta sirsiu medu? Kada jis valgomas? Gal kokiu zaidimu metu ar kaip? Nes galvoju, jei pas mus bus tk vakariene restorane, be jokiu zaidimu, tai kada mums ta medu laizyt???
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 04 11, 10:11)
Nuorodos neturiu,bet kai krikštijom vyresnėlį, tai Krikšto tėtis laikė vaiką, o Krikšto mama - skraistę ir žvakę. Ceremonijos vidury kunigas uždėjo skraistę ir jos nebenuėmė. O žvakę uždegė irgi tik ceremonijai įpusėjus  4u.gif

aha tai su laikymu bus atvirksciai nes mergyte pas mus, tai manau viska tada kunigas pasakys, kada ka daryt biggrin.gif
nu bus siek tiek maliavone nes ir vestuves ir krikstynos, tuo pat metu tai nzn kas kaip daug klausimu kyla o atsakymu nera doh.gif aisku po visko atrodys kad taip paprasta viskas buvo biggrin.gif
beje, kas daret, kokio dydzio mazdaug turetu buti dezele , krikstynu atributikai susideti ir laikyti? kur gauti ja?
Atsakyti