Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

QUOTE(estetė @ 2011 04 09, 21:54)
Man per daug vestuviški tie prašymai, sorry  rolleyes.gif Ir ar Krikštynos tikrai ta šventė, kur reikia kvietime akcentuoti dovaną? Man pvz. tas pats ką padovanos, nedrįsčiau prašyti voko... Kažin yra mano bendraminčių?  rolleyes.gif

Tikrai yra. Man labai "neskaniai" nuskambejo mamyciu postai su apmastymais kaip dovanoms prasyt pinigu ax.gif Man tai mazu maziausia nemandagu. Nes isties dovanos Krikstynoms nera butinos, o su tuo "vokeliu" tik ipareigoji, o gal net papiktini...
Nenoreciau gauti tokio kvietimo schmoll.gif
Atsakyti
Kas tie marškinukai? smile.gif
Man per daug vestuviški tie prašymai, sorry  rolleyes.gif Ir ar Krikštynos tikrai ta šventė, kur reikia kvietime akcentuoti dovaną? Man pvz. tas pats ką padovanos, nedrįsčiau prašyti voko... Kažin yra mano bendraminčių?  rolleyes.gif

as kvietime nerasiau nieko apie dovanas, tik paklause vieni tai pasakiau kad vokeli, o tada mes nupirksim ko reikes rolleyes.gif as net baznycios laiko nerasiau nes krikstynos bendros su kitais vaikais tai jei visi su savo sveciais tai gal balaganas g.gif na kas nores tas gales ateit, bet net mociuciu nebus, jos stala ruos blush2.gif
Papildyta:
mes gavom i krikstasunio krikstynas ir vestuves su tuo uzrasu apie voka, bet krikstasuniui dovanosim tradicines dovaneles, o jiems vokeli rolleyes.gif mes kai darem vestuves ir kvietimuos nieko tokio nerasem, bet kas paklause, tam pasakem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 04 09, 22:54)

blush2.gif nežinau kaip vadinasi... čia kur ant žvakės užsideda toks ''a la papuošimas'' iš tokio pat audinio kaip skraistė,
panašu kaip čia,tik pas mane toks minimalistinis variantas... tiesiog baltas,be didelių apdailų..
http://www.krikstyno...p?id_category=5

ta tema dėl vokelių,tai kai gavom kvietimus į vestuves prieš pora metų ,tai buvo parašyta,kad - Čainykų ir čecholų turim,o kadangi vyksim į kelionę,tai dovanas priimtume laisvai konvertuojama valiuta
(tiesa patys kvietimai buvo gana brangūs ir prabangūs,o va tas užrašas.... nežinau... schmoll.gif )
pas mus kažkaip tai patys žmonės klausia kaip geriau,tai tada ir pasako,kad pinigėliais,nes vaikas greitai auga,jau yra gavę smarkiai per mažų rūbelių ir pvz. buteliukų (kurių nenaudoja),o tėveliai geriau žino ko reikia ir nupirks patys
Papildyta:
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 04 09, 23:24)
nes krikstynos bendros su kitais vaikais tai jei visi su savo sveciais tai gal balaganas g.gif  na kas nores tas gales ateit,

Vincento bažnyčioj krikštysit? g.gif
na žinokit tikrai balaganas,nes dukra buvo giminaičio krikštamotė ir ten krikštino ''konvejeriu'' virš 10 vaikų doh.gif amžius įvairus,tai buvo riksmų,klyksmų ir lakstymo,masė sveikintojų ir šiaip žiūrovų ,o dar vidurvasarį.... pilnutėlė bažnyčia... kas kalbasi,kas fotografuoja šalia sėdinčią senelę ir pyškina blicu į akis... na ir t.t.
daugiau tokio varianto nenorėčiau,todėl ir rinkomės bažnyčią kur būsim vieni.... norisi šilto bendravimo (jau buvom ten ir labai patiko),tos geros auros wub.gif
Atsakyti
Ir ar Krikštynos tikrai ta šventė, kur reikia kvietime akcentuoti dovaną? Man pvz. tas pats ką padovanos, nedrįsčiau prašyti voko... Kažin yra mano bendraminčių?  rolleyes.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 04 09, 22:24)
as kvietime nerasiau nieko apie dovanas, tik paklause vieni tai pasakiau kad vokeli, o tada mes nupirksim ko reikes  rolleyes.gif  as net baznycios laiko nerasiau nes krikstynos bendros su kitais vaikais tai jei visi su savo sveciais tai gal balaganas g.gif  na kas nores tas gales ateit, bet net mociuciu nebus, jos stala ruos  blush2.gif

blink.gif blink.gif Manot, kad jei jus neatsivesit savo sveciu, tai balagano nebus g.gif Visi kiti tai su sveciais manau bus.
Man kaip tik, krikstynu visa esme, tai tas visas procesas baznycioj, o mociutes jus paliekat stala ruost blink.gif
Atsakyti
Tikrai ne  biggrin.gif  Tiesiog žinau kaip gali būti geriau, t.y. meniškiau, originaliau, šilčiau...  smile.gif

mes apie dovanas nei vestuviu nei dabar kriktynu pakvietimuose nieko nerasysime,jei paklaus pasakyiu kad nerubeliu ir nebuteliuku nes mes ju turim o su dydziais sunku atitaikyti,siaip man patiktu ir dovaneles kad mazoji gautu bet manau sveciu patogumui jie jeigu kazka dovanos tai gal pinigeliais kazkaip as nesureiksmintu jei gausim pinigeliu bus mazosios fotosesija ir liks nuotraukos visam gyvenimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 04 09, 23:12)

Vincento bažnyčioj krikštysit?  g.gif
na žinokit tikrai balaganas,nes dukra buvo giminaičio krikštamotė ir ten krikštino ''konvejeriu'' virš 10 vaikų  doh.gif amžius įvairus,tai buvo riksmų,klyksmų ir lakstymo,masė sveikintojų ir šiaip žiūrovų ,o dar vidurvasarį.... pilnutėlė bažnyčia... kas kalbasi,kas fotografuoja šalia sėdinčią senelę ir pyškina blicu į akis... na ir t.t.
daugiau tokio varianto nenorėčiau,todėl ir rinkomės bažnyčią kur būsim vieni.... norisi šilto bendravimo (jau buvom ten ir labai patiko),tos geros auros wub.gif

aha, tenai, na Liudvinave ta diena negalejo, tai velniop, sakom bendrai tada su visais, tiksliau manes nieks nesuprato kodel noriu kad atskirai krikstytu doh.gif net su B del to susipykom, na bet ku dabar, kaip norejo taip ir gavo, bandysim nereaguot i kitus trukdzius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liuoga @ 2011 04 09, 23:23)

Man kaip tik, krikstynu visa esme, tai tas visas procesas baznycioj, o mociutes jus paliekat stala ruost  blink.gif

nu ne mes taip sugalvojom, o jos, nes sako kam ten ju, baznycioj tik kriksto tevu reik, na bet sakiau kas nores tegul ateina ax.gif nes po to realiai tik su kriksto tevais i fotoatelje vaziuosim, gal dar kur pasifotkint rolleyes.gif as kai buvus krikstynose tai ir baznycioj buvo tik jaunimas, tevai, tetos ruose stala ir lauke pargryztant visu rolleyes.gif kaip sakant nesamone ten but ir kazka leist i dangu kai kruva zmoniu, tai viska darysim jau vietoj, sodyboj savo blush2.gif
Atsakyti
nugi kaip gerai, kad užvirė ta diskusija apie pinigėlius... pamąsčiau, gal tikrai negražu rašyti? g.gif kadangi daug tokių pakvietimų buvau gavusi ir nesureikšminau to, tai ir nesusimąsčiau... manęs asmeniškai nei žeidė nei ką, tiesiog gal net geriau galvoju, nereiks kiekvienam aiškinti ko norime dovanų, nes dažnai to klausinėja prieš keikvieną rimtesnę šventę... bet gal tikrai būtų ir tokių, kuriems tai atrodys "neskanu", tad ačiū už diskusiją, nusprendžiau ir aš nerašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 04 09, 22:06)
Tikrai yra. Man labai "neskaniai" nuskambejo mamyciu postai su apmastymais kaip dovanoms prasyt pinigu  ax.gif  Man tai mazu maziausia nemandagu. Nes isties dovanos Krikstynoms nera butinos, o su tuo "vokeliu" tik ipareigoji, o gal net papiktini...
Nenoreciau gauti tokio kvietimo  schmoll.gif

DEL DOVANU SAKAU TAIP DELTO ,KAD MES GYVENAME UZSIENYJE,O ZMONES EIDAMI I TOKIA SVENTE VISTIEK VAIKUI KAZKA NES,DAUGIAUSIA MANAU ZAISLAI.JEI GYVENCIAU LT TIKRAI NET NEGALVOCIAU APIE TAS DOVANAS KAS KA PADOVANOS,ZMONES VISTIEK MOKES PINIGUS UZ KAZKOKIA DOVANA,KURI BUS PALIKTA LT GULETI.BUTU LABAI GAILA.O UZ TUOS PINIGELIUS UZSIEMYJE AS NUPIRKCIAU VAIKUI GERA ZAISLA,SU KURIUO JIS GALES ZAISTI.
Papildyta:
QUOTE(Tinnygirl @ 2011 04 09, 21:26)
"Savo siltus ir nuosirdzius palinkejimus atsineskite sirdyje, o dovanas siame voke.
Teko ganda girdeti, kad mazylis laukia nedužtanciu,nesunkiu, neaštriu, o telpanciu i voka dovanu"

"P.S. krikštynų dovanėles prašome pakuoti į vokelį."

"dovanas ketiname išsirinkti patys-taip sumažinsime rūpesčių Jums "

DEKUI thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2011 04 10, 11:27)
nugi kaip gerai, kad užvirė ta diskusija apie pinigėlius... pamąsčiau, gal tikrai negražu rašyti?  g.gif kadangi daug tokių pakvietimų buvau gavusi ir nesureikšminau to, tai ir nesusimąsčiau... manęs asmeniškai nei žeidė nei ką, tiesiog gal net geriau galvoju, nereiks kiekvienam aiškinti ko norime dovanų, nes dažnai to klausinėja prieš keikvieną rimtesnę šventę... bet gal tikrai būtų ir tokių, kuriems tai atrodys "neskanu", tad ačiū už diskusiją, nusprendžiau ir aš nerašyti  4u.gif

JO JO,AS TAIP PAT SUSIMASCIAU blush2.gif BET NERA kur dingti,na as taip pat esu gavusi kvietimu su tokiais parasymais tai visikai nieko blogo nepagalvojau smile.gif na o beto draugu ratas senas senas smile.gif visi gerai sutariameo jei protingas zmogus ytikrai neturetu supykti.pasikartosiu,tikrai jei buciau LT net nesukciau galvos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 04 10, 14:45)
DEL DOVANU SAKAU TAIP DELTO ,KAD MES GYVENAME UZSIENYJE

Tokiu atveju aš taip parašyčiau: "Kadangi bagažas brangus, o dovanas norime pasiimti su savimi, gerai būtų, kad jos svertų ne daugiau, nei vokas" biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes...
planuojam ir mes savo svente geguzes pabaigoj. noreciau, kad pasidalintu tos mamos patirtim ar mintim, kurios planuoja baznycioj pasamdyt groti smuiku..sakykit kaip tai turetu but, kada pagrotu, ka pagrotu ir t.t. isivaizduoju kad turetu but lb grazu smuikelio muzika, bet kaip tai turetu viskas butu neissivaizduoju. patarkit mamos, gal ir kitom bus naudinga mamytem...aciu!!!
Atsakyti
na paskaiciau cia jusu ekliu postus apie dovanojamus pinigelius...visokiu nuomoniu yra, bet savo irgi turiu ax.gif
nevisi draugai ar net giminaciai kartais turi geru dovanu ideju ir buna tikrai apmaudu kai padovanoja na visiskai nereikalinga daikta nei vaikui, nei teveliams, kuris stovi lentynoje arba dar blogiau siukslyne unsure.gif o kas geriau zino, ko reik ju vaikui, jeigu ne patys tevai. Gal jie nusiziurejo brangesni zaisla ar kakzoki daikta ir dovanojami pinigai tikrai igyvendintu ju ideja, todel nieko blogo prasyti pinigu nematau. Mes visada taip darome, paklausiame ir issiaiskinam ko reikia. Ir tikrai buna taip, kad papraso pinigeliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 04 10, 11:18)
aha, tenai, na Liudvinave ta diena negalejo,

na aišku,tada palinkėsiu kantrybės biggrin.gif gal pasiseks ir nebus tą dieną ''kamščių'' g.gif
man į Liudvinavą reikia doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Sakira @ 2011 04 10, 16:06)
svente geguzes pabaigoj. noreciau, kad pasidalintu tos mamos patirtim ar mintim, kurios planuoja baznycioj pasamdyt groti smuiku..sakykit kaip tai turetu but, kada pagrotu, ka pagrotu ir t.t. isivaizduoju kad turetu but lb grazu smuikelio muzika, bet kaip tai turetu viskas butu neissivaizduoju.

neturiu patirties,bet pasidalinsiu tuo ką žinau,o tuo kaip tai vyko galėsiu pasidalint gegužės pabaigoj mirksiukas.gif
Aš kai radau smuikininkę tai sakė,kad perspėt kunigą,jog gros smuikas,o visa kita ji jau pati susitvarkys kaip reikės,nes ne pirmą kartą tą daro,tai tik apsikeitėm idėjom ir viskas (ji aranžuos smuikui mano norimą kūrinį,nes neturi jo savo repertuare),atsiuntė sąrašą tų kūrinių kuriuos paprastai bažnyčioje atlieka,tai pasidomėjus atsirinkau truputį linksmesnius,nes kai kurios melodijos pasirodė liūdnos...,na bent jau mano ausiai ax.gif
o gros taip : 10 min. kol sueisim į koplyčią,tada ceremonijos metu ten kur reikia (ji žino kada ) ir 30 min lauke kol sveikins ir vaišinsim sveikintojus ,bet kadangi pas mus po santuokos bus krikštas,tai dar gros ir krikšto metu... ta prasme,kad mes visai valandai bažnyčią užimam (primarmulinau,bet gal suprasit blush2.gif )
Atsakyti