Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

QUOTE(liuoga @ 2011 04 08, 15:34)
Nupirkau krikstateviams dovana- meiles elfa porcelianini.

Gal ir nieko, pasidės į sekciją biggrin.gif

Dėl palinkėjimų rašymo, tai aš dariau tokias korteles su Krikšto silbolika ir paskui jas į Krikštynų dėžutę sudėjau. Bet dabar į albumą rašysim, nes taip patogiau. O albumų, jei ne pirkti, galima SM pas mamytes užsisakyti, kad padarytų gražų proginį.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 04 08, 14:59)
O albumų, jei ne pirkti, galima SM pas mamytes užsisakyti, kad padarytų gražų proginį.

O gal galit pasufleruot kuri mamyte tuos albumus daro? smile.gif
Atsakyti
mes ir ruošiamės krikštynoms, vis paksiatinėju ką rašot, pasisemiu minčių smile.gif dėl palinkėjimų, per dukrytės krikštynas rašėm į albumą, na nelabai kažkaip nori juos rašyti, ne visi surašė, gal ne laiku padaviau? Dukrytę krikštijom Rumšiškėse, labai visiems patiko... dabar galvojau galvojau kaip čia įdomaiu sūneliui sugalvoti, tad nusprendžiau krikštyti Vilniuje pas kunigą Doveiką (labai prie širdies man šis kunigas), mes beje iš kauno. Na o kadangi būsim Vilniuje tai manau užsakysiu ekskursiją gedimino pilyje, ten netoli bažnyčios. Darau jau pakvietimus - kelnytes, labai gražiai išėjo (bent man ir vyrui), parodysiu kada kai padarysiu jau tikrą, nes dar tik šabloniniai dabar gaminami, bandymai vyksta smile.gif na ir dėl pietų neapsisprendžiau, nežinau kiek žmonių norės dalyvauti, gal sakau ne visi norės į Vilnių važiuoti, jei nebus daug, tai gal namuose darysiu pietus. Šiaip kviečiamų žmonių os ne 30... na jei bus daug, tada kavinėje pietūs. Jei darysim namuose, tuomet galvoju pasamdyti autobusą, kad visi kartu važiuotumėm į Vilnių, ten užduotėlių pagalvoti... bet jei kavinėje, tai per daug jau mum išlaidų gaunasi. O be to kiek domėjausi, daug kur jau neturi tai dienai ką nuomoti. krikštynos gegužės 28d. Dar darysiu saldainius su vaiko foto, laikraštuką... o tų visų įsakymų, na net nežinau, man kžkaip nesinori viso to cirko... šiaip kanors gal pagalvosiu. Laiko nedaug, o sūnelis "rankinukas" tai vat pas jus vis semiuosi minčių.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ir as jungiuosi prie jusu :)mano sunelio svente bus liepos 21d.tai dabar del visko suku suku galva,norisi kad viskas butu labai grazu smile.gif
dabar kuriu kvietimus,bet nzn kaip reikia graziai neizuliai parasyti,kad norime dovanu pinigeliais blush2.gif padekite,parasykite kokiu pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 04 08, 15:26)
sveikutes 4u.gif
ir as jungiuosi prie jusu :)mano sunelio svente bus liepos 21d.tai dabar del visko suku suku galva,norisi kad viskas butu labai grazu smile.gif
dabar kuriu kvietimus,bet nzn kaip reikia graziai neizuliai parasyti,kad norime dovanu pinigeliais blush2.gif  padekite,parasykite kokiu pavyzdziu smile.gif

aš ir apie tai galvoju... gal rašysiu, kad norim, jog dovana tilptų į vokelį blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kriksto rupintojeles biggrin.gif Seku jusu tema jau ilgai ilgai bet vis neparasau blush2.gif O dabar stipriai klausimas prispyre tai turiu listi is krumu rolleyes.gif Taigi,musu mazosios krikstynos uz savaites. Norisi grazios sventes tik kad kai nori daug - baisu kad snipstas neiseitu. Turejau tik menesi laiko organizaciniams reikalams,nes data pritaikem prie kriksto teveliu atostogu. Baznycia uzsakyta (vakar buvau paskaitelej),tortas uzsakytas,vieta svesti irgi jau laukia. O sukneles jau nekantraudama rytoj atvykstant laukiu. Uzsakiau is moheros siuliuku megzta. Nu bet grisiu prie klausimelio. Tos mamytes kurios ruosiates zymeti svecius - kaip darote uzsegima? T.y koki uzsegima ir kaip ji tvirtinate prie pvz. kaspinelio?
Atsakyti
As palinkejimus duosiu sveciam rasyti i mazylio dienorasti"Penkeri mano gyvenimo metai" - tokia grazia knyga su dar grazesniais paveiksleliais
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2011 04 08, 21:19)
kodel?as susigundziau bet dar pagalvosiu smile.gif

Pilka, piešinėliai primityvūs, nėra vaizdo.
Jau geriau tada tikrai į knygą duoti palinkėjimus rašyti. Aš užsisakysiu, kad man rankdarbietė mažą albumuką tam tikslui sumeistrautų, bus originalu ir turės išliekamąją vertę. Dar galvoju į tą albumuką ir Krikštynų nuotraukų keletą įklijuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2011 04 08, 11:15)
KOkioj formoj darot palinkejimu rasyma?  bigsmile.gif ar i albuma rasot, ar dar kazkaip kitaip?  blush2.gif

Aš vienam Krikštuko laikraštyje įsegsiu daugiau lapų (dekoruotų) ir ten surašys,nes jį padėsim į dėžutę pačiai krikštinamajai ...,nes gražų albumą jau turi,knygą irgi pildo,tai dar kažką atskirą daryt nėra reikalo,lai būna kur krikšto reikalai -ten ir linkėjimai ta proga biggrin.gif
Šiandien nupirkau batukus, megztinuką,nes gali tas oras visoks būti ,ir krikšto žvakę su ''marškinukais'' - tai kaip ir viskas kas mažei reikalinga jau yra thumbup.gif
dar liko nuvažiuot nupirkt vandens žibintai ...
Atsakyti
"Savo siltus ir nuosirdzius palinkejimus atsineskite sirdyje, o dovanas siame voke.
Teko ganda girdeti, kad mazylis laukia nedužtanciu,nesunkiu, neaštriu, o telpanciu i voka dovanu"

"P.S. krikštynų dovanėles prašome pakuoti į vokelį."

"dovanas ketiname išsirinkti patys-taip sumažinsime rūpesčių Jums "

Atsakyti
estete, mes nerasysim, pas mus tai nepriimtina, bet mamos zino, o sveciau visi kiti broliai seses tai jau informavom kalbedami apie svente, kad noretume pinigeliais gaut dovana, niekas nesureagavo kazkaip nekaip, gal del to kad tai patys artimiausi zmones 4u.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuosi i jusu buri ir as ruosiuosi buti kristamote birzelio men. Kadangi krisktasunio busimo mayte mano sesuo tai teks daug padeti besiruosiant.
Kolkas nieko dar neturime. Daug ka zadu darytis pati.
Kalbant apie ta kriksto knyga ar kaip ji vadinasi ir amn pasirode nelabai verat didelio demesio. Na labai jau tokio g.gif net neiznua kaip issireiskus. Na bet juk keikviena su savo nuomone ir skoniu. As mastau gal pirkti ar uzsakineti koki grazu albuma ten rasyti palinkejimus galbut iklijuoti profesines korteles na kad viskas butu vienoje vietoje ir kad dar tilptu graziausios akimirkos nuotraukose. Na bet cia tik pamastymai.
Del pinigu vokeliuose. Na as gal sutikciau su estete kazkaip akcentuoti tai kvietime unsure.gif. Teisingai kaip minejo LILGEt as sesei broliui pasakyciau nes zinau kad sesuo tikrai pasiteirautu ko norime ir panasiai. Tad ta problema butu isspresta ir nereiektu to rasyti kvietime kas man atrodo nelabai ax.gif . NA bet vel pasikartosiu tai yra tik mano nuomone. ax.gif 4u.gif
Atsakyti