mes ir ruošiamės krikštynoms, vis paksiatinėju ką rašot, pasisemiu minčių
dėl palinkėjimų, per dukrytės krikštynas rašėm į albumą, na nelabai kažkaip nori juos rašyti, ne visi surašė, gal ne laiku padaviau? Dukrytę krikštijom Rumšiškėse, labai visiems patiko... dabar galvojau galvojau kaip čia įdomaiu sūneliui sugalvoti, tad nusprendžiau krikštyti Vilniuje pas kunigą Doveiką (labai prie širdies man šis kunigas), mes beje iš kauno. Na o kadangi būsim Vilniuje tai manau užsakysiu ekskursiją gedimino pilyje, ten netoli bažnyčios. Darau jau pakvietimus - kelnytes, labai gražiai išėjo (bent man ir vyrui), parodysiu kada kai padarysiu jau tikrą, nes dar tik šabloniniai dabar gaminami, bandymai vyksta
na ir dėl pietų neapsisprendžiau, nežinau kiek žmonių norės dalyvauti, gal sakau ne visi norės į Vilnių važiuoti, jei nebus daug, tai gal namuose darysiu pietus. Šiaip kviečiamų žmonių os ne 30... na jei bus daug, tada kavinėje pietūs. Jei darysim namuose, tuomet galvoju pasamdyti autobusą, kad visi kartu važiuotumėm į Vilnių, ten užduotėlių pagalvoti... bet jei kavinėje, tai per daug jau mum išlaidų gaunasi. O be to kiek domėjausi, daug kur jau neturi tai dienai ką nuomoti. krikštynos gegužės 28d. Dar darysiu saldainius su vaiko foto, laikraštuką... o tų visų įsakymų, na net nežinau, man kžkaip nesinori viso to cirko... šiaip kanors gal pagalvosiu. Laiko nedaug, o sūnelis "rankinukas" tai vat pas jus vis semiuosi minčių.