QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 06, 21:51)
Sveikos, permeciau temuke, nes reikalas pribrendo, mat krikstateviais busim su MB, tiesa pirma karta.
Ta pat diena bus ir krikstadukros teveliu tuoktuves, abi sventes sake bus kuklios.
Tad klausimas jums, butu toks. Ka man, kaip krikstamotei ir MB reiki pasiruosti?
Sakiau zvake, apsiausteli, o visus tuos grozius gal jei nori tai teveliai jau rupinasi vaikucio? Omeny turiu visokius diplomus, isakymus, saldainius, butelaiti koki, palinkejimu knygele...Na daug groziu visokiu yra taciau negi man dabar klaust paciu teveliu, ko jie noretu ar noretu ir pan?
Ta pat diena bus ir krikstadukros teveliu tuoktuves, abi sventes sake bus kuklios.
Tad klausimas jums, butu toks. Ka man, kaip krikstamotei ir MB reiki pasiruosti?
Sakiau zvake, apsiausteli, o visus tuos grozius gal jei nori tai teveliai jau rupinasi vaikucio? Omeny turiu visokius diplomus, isakymus, saldainius, butelaiti koki, palinkejimu knygele...Na daug groziu visokiu yra taciau negi man dabar klaust paciu teveliu, ko jie noretu ar noretu ir pan?
as pernai buvau krikstomama, tai ruosiau diploma - kriksto liudijima, uzsakiau medine krikstadeze i kuria sudejau siutus medziaginius maisiukus su uzrasais , kurie simbolizuoja, cukru , kruopas, laime ir pan. tada pirkom sidabrini sauksteli, ji isgraviravom, pirkom vyno buteli , pakeitem etikete, dejom su vaikucio foto, uzrasem ,akd tai jo krikstynu vynas ir saugot tevai tures kol sueis 18 m. dar padarem palinkejimu knygele su 18 puslapiu, kad kas met butu galima kazka svarbaus irasyti, pirma puslapi uzpildziau as . prie baznycios leidom balionus i dangu su palinkejimais. uzsakinejau kumos torta.
o va dabar mano sunaus krikstynos, sese atsisake krikstyti surado labai daug nereiksmingu priezasciu ir apsipykom smarkiai, nors jos suneliui cia viska ruosiau. radom kitus krikstotevus jie ne pora is atskiru pusiu, tai nemanau, kad kazka panasaus ruos.
pati pasidariau pasizadejimu korteles ir profesijos.