Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

QUOTE(vilmux0520 @ 2011 04 03, 20:50)
Jauciu, kad griuva musu planai
Mastau krikstynas atkelt is sestadienio i ketvirtadieni.

Nesugrius -darykit kada patogiau-koks skirtumas? svarbu ,kad svečiams diena patogi būtų,nereikėtų darbų atidėlioti.. ,yra kas ir tuokiasi vidurį savaitės mirksiukas.gif
aš labiau bijau blogo oro,nes planuojam dalį dienos lauke praleisti ...

QUOTE(Kirila @ 2011 04 03, 22:07)
Jungiuosi į jūsų būrį, jei priimsit  ax.gif
Daugiau oreintuojuos į žaidimus, pramogas.

Junkitės mirksiukas.gif
gal apie žaidimus plačiau galima? ypač lauke žaisti tinkamus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 04 03, 19:50)

Beje ka rasot kvietimu viduje g.gif ? Ir kaip siulytumet rasyt kvietima Krikstamotei ir jos draugui (kriksto tetis kitas)?

o as tai rasiau viduje , maloniai kvieciame pasidziaugti kartu su mumus Zirniuko krikstynu svente ta ir ta diena, val ir kurioje baznycioje.sventinis vakarelis vyks ten ir te. jp pradzia 18 val. pasiraso teveliai.

ai dar paprasiau kad apie dalyvavima pranestu iki tam tikros dienos pacioje pabaigoje.

o mano mergina savo krikstotevu antrasias puses vadina kristoTETA ir kristoDEDE. smile.gif
Atsakyti
As kvietimus rasiau dukrytes vardu: "tada ir tada kvieciu katu su manimi pasidziaugti mano krikstynu svente. Svenes pradzia tada ir tada, toj ir toj baznycioj. Krikstynu torta valgysime ten ir ten".
Krikstateviams tik truputi kitoki rasiau ax.gif
Atsakyti
mergaites, gal kas galit pasiulyti gera ir nebrangu fotografa? blush2.gif
aciu
4u.gif
Atsakyti
Mergaitems kaunietems, buvau siandien Kanto g. parduotuvelej, kur viskas krikstynoms. Tai sake i balandzio antra puse tures labai graziu italisku kriksto zvakiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 04 04, 13:11)
Mergaitems kaunietems, buvau siandien Kanto g. parduotuvelej, kur viskas krikstynoms. Tai sake i balandzio antra puse tures labai graziu italisku kriksto zvakiu  4u.gif

ACIUUU! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bugniukas @ 2011 04 04, 08:42)
mergaites, gal kas galit pasiulyti gera ir nebrangu fotografa?  blush2.gif
aciu
4u.gif

Mes susitarem si mergina is sito psl http://sviesos.uzrasai.lt/

Ir FB jie yra kaip sviesos uzrasai smile.gif Man labai patiko nuotraukos. Mokesim 300 lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 04 04, 16:11)
Mergaitems kaunietems, buvau siandien Kanto g. parduotuvelej, kur viskas krikstynoms. Tai sake i balandzio antra puse tures labai graziu italisku kriksto zvakiu  4u.gif

Kažin jos nebus didelės labai? Nes tos superpuošnios man per daug didelės, norisi subtilesnių, aš pvz. pirksiu bažnyčioj šventintą paprastą baltą kuklutę smile.gif
Atsakyti
O kur Kanto gatvėje tiksliau yra ta parduotuvė krikšto ???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2011 04 05, 13:22)
O kur Kanto gatvėje tiksliau yra ta parduotuvė krikšto ???? blush2.gif

Niu jei stovesit nugara i centrini pasta, tai bus po kaire puse. Pamatysit ant duru uzrasas lyg, kad siuvame krikstynoms ir pirmai komunijai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuoga: 05 balandžio 2011 - 15:54
Sveikos, permeciau temuke, nes reikalas pribrendo, mat krikstateviais busim su MB, tiesa pirma karta.
Ta pat diena bus ir krikstadukros teveliu tuoktuves, abi sventes sake bus kuklios.
Tad klausimas jums, butu toks. Ka man, kaip krikstamotei ir MB reiki pasiruosti?
Sakiau zvake, apsiausteli, o visus tuos grozius gal jei nori tai teveliai jau rupinasi vaikucio? Omeny turiu visokius diplomus, isakymus, saldainius, butelaiti koki, palinkejimu knygele...Na daug groziu visokiu yra taciau negi man dabar klaust paciu teveliu, ko jie noretu ar noretu ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 06, 21:51)
Sveikos, permeciau temuke, nes reikalas pribrendo, mat krikstateviais busim su MB, tiesa pirma karta.
Ta pat diena bus ir krikstadukros teveliu tuoktuves, abi sventes sake bus kuklios.
Tad klausimas jums, butu toks. Ka man, kaip krikstamotei ir MB reiki pasiruosti?
Sakiau zvake, apsiausteli, o visus tuos grozius gal jei nori tai teveliai jau rupinasi vaikucio? Omeny turiu visokius diplomus, isakymus, saldainius, butelaiti koki, palinkejimu knygele...Na daug groziu visokiu yra taciau negi man dabar klaust paciu teveliu, ko jie noretu ar noretu ir pan?

musu krikstotevai rupinasi aprengimu, zaidimu pasizadu, scenariju ziuris kuri manau kartu paderinsim, daryt norejo diplomus, padekas, bet sakiau saviems tevams mes daryt turim, na pasisnekam vis ka kas daro rolleyes.gif
Atsakyti
na kada mes buvom kriksto tevais tai irgi ruosemes viska patys su vyru. tik va teveliai buvo gave suknute is draugu tai mamyte paprase bent jau artimiausius drabuzelius prie kunelio nupirkti, sako taip turi buti, zvake ir skraiste pirkome mes. o zaidimais, ysakymais, laikrasciu, medelio sodinimu rupinomes mes.

o dabar kazkaip labai ramiai laukiu savo kumos su scenarijumi, o pati rupinuosi tik sveciais ir vieta, ir visomis kitomis smulkmenomis smile.gif
Atsakyti