Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

QUOTE(Esha @ 2011 03 31, 21:33)
Ir pas mus sventeje nebus jokio pasizadejimu ir jokiu isakymu. Nebus ir diplomu. Krikstateviai keliaujantys, mokosi sveiose salyse, dar ir patys nezino kur ateity apsistos, tad jiems papildomas bagazas (kurio isties net ir nesitemptu) tikrai nereikalingas. tad suksiu galva ka cia padovabnot originalaus "suvartojamo".

pačios geriausios dovanos yra suvartojamos mirksiukas.gif , lieka pamaloninti ir visiškai neįpareigojantys
QUOTE(estetė @ 2011 03 31, 21:58)
Kalbėjau šiandien su savo mama ir toks klausimas mums iškilo...Ar reikėtų pakviesti ir pirmojo sūnelio Krikšto tėvelius į antrojo Krikštynas svečiais?
Man atrodo, kad ne, o mama sako, kad negražu nepakviest, tai dabar pasimečiau, nes neplanavau kviesti  unsure.gif

na jei nesigiminiaujat labai, ar nedarot krikštynų platesnių nei ,kad šeimos ratas , tai žinoma, kad nebūtina 4u.gif oi tos mūsų mamos biggrin.gif ...

.nu kaip čia dabar jei onutę kviečiam tai ir petrutę reik biggrin.gif , o jei dangutės nepakviesim ir žinos, kad buvo onutė su petrute tai visai bus blogai , jei Jūs manot ,kad nereik tai vadinasi ir nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 03 31, 22:58)
Kalbėjau šiandien su savo mama ir toks klausimas mums iškilo...Ar reikėtų pakviesti ir pirmojo sūnelio Krikšto tėvelius į antrojo Krikštynas svečiais?
Man atrodo, kad ne, o mama sako, kad negražu nepakviest, tai dabar pasimečiau, nes neplanavau kviesti  unsure.gif

manau nėra jokios būtinybės schmoll.gif nebent ir šiaip kartu švenčiat...,o jei ne,tai kam apsikrauti? pas mus irgi žento tėvai reikalauja,kad būtų onutė,o tada ir petrutė,o jei jau jos bus tai reikia ir magdutės ,ir tėvo brolio uošvės doh.gif va taip iš ramaus mažo pasisėdėjimo pora valandų-gavosi balius ''su fanfarom'' doh.gif tetulyčių ''Kam per 60 '' šokiai ..., nepatinka man tokie ''reikia,nes negražu'' ,bet pyktis nesinori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 31, 23:39)
nu kaip čia dabar jei onutę kviečiam tai ir petrutę reik  biggrin.gif , o jei dangutės nepakviesim ir žinos, kad buvo onutė su petrute tai visai bus blogai , jei Jūs manot ,kad nereik tai vadinasi ir nereik  mirksiukas.gif

Taikliai pasakyta. Mano mamai labai svarbu, kad jei bus Dangutė, tai būtinai ir Onutė su Petrute smile.gif

QUOTE(into*in @ 2011 04 01, 00:35)
manau nėra jokios būtinybės  schmoll.gif nebent ir šiaip kartu švenčiat...

Na mes bendraujam dažnai. Gal ir pakviesčiau, jei būtų Kaune šventė, bet dabar važiuoti 130km su nakvyne, net vietos nakvoti nelabai yra.

Ačiū, kad padėjote apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
mes gavom irgi dovanu graziai papuosta brendzio butely. Kada pamaciau pirma karta buvo labai super. ateje y svecius visi paklausia kokia proga gavot tai prisimeni ta svente. bet va, jau tos baltos gelytes papilkejo, jau nebetokis grazus. verysad.gif ir vis is vienos vietos y kita perkeliu...
Atsakyti
Na del onucio ir petruciu tai turbut cia visu musu mamos tokio poziurio biggrin.gif bet as manau kad grazu butu pirmo vaikelio krikstatevius pakviest jei graziai bendraujat 4u.gif

O kas del tauriu tai visiskai pritariu kad nenoreciau pati tokios dovanos 4u.gif
Atsakyti
As vis suku galva kiek as noriu isleisti maistui vienam asmeniui g.gif Man vis siulo 80 lt. Bet logiskai mastant- nesamone! Pas mane bus tik sventine vakariene, tai per pora, na tris valandas dar reik sugebet tiek pravalgyt (jokio alkoholio).
Ar cia normali kaina 80lt?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 04 01, 23:24)
As vis suku galva kiek as noriu isleisti maistui vienam asmeniui  g.gif  Man vis siulo 80 lt. Bet logiskai mastant- nesamone! Pas mane bus tik sventine vakariene, tai per pora, na tris valandas dar reik sugebet tiek pravalgyt (jokio alkoholio).

Man atrodo daugoka...Mes Utenoje žmogui 45Lt mokėsim be alkoholio ir saldumynų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 01 balandžio 2011 - 21:34
QUOTE(Esha @ 2011 04 01, 22:24)
As vis suku galva kiek as noriu isleisti maistui vienam asmeniui  g.gif  Man vis siulo 80 lt. Bet logiskai mastant- nesamone! Pas mane bus tik sventine vakariene, tai per pora, na tris valandas dar reik sugebet tiek pravalgyt (jokio alkoholio).

manau labai daug ax.gif , o gal darot vip vakarėlį g.gif ,

tokiu brangiu atveju tuomet papietauti užsukti daug pigiau biggrin.gif , užsisakai karštą , užkandėlių iš meniu, ir bus pigiau , bet tai kur krizė gal galit man pasakyti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(estetė @ 2011 04 01, 22:33)
Man atrodo daugoka...Mes Utenoje žmogui 45Lt mokėsim be alkoholio ir saldumynų.

bet Jūs visam vakarui čia g.gif
Atsakyti
Na va, baznycia uzsakyta. Taigi zinom krikstynu data ir laika thumbup.gif . Galima pradet rimtai kipti i visus paruosiamuosius darbus.
---
Beje kelinta valanda darot krikstynas? g.gif
Atsakyti

Man Vilniuje pasiule zmogui 108 Lt be alkoholio, saldumynu ir vaisiu blink.gif Ju tortas tik .. O norejom imt sventine vakariene 3-4 valandom 15 suaugusiu + 4 vaikai .. As irgi pagalvojau, kur po galais, ta krize, jeigu kainos kaip kokiais 2007-2008 m. g.gif
Aisku, galejom deretis, siulyt savo variantus ir t.t. Bet nemanau, kad labai butume numuse kaina, na, maksimum iki 70-80 Lt ...
Man ir tas 80 Lt nelogiska suma zmogui su saltu+karstu ... Tada jau tikrai uzsakyt tik stala ir imt is meniu ar kazkaip kitaip g.gif Nes paprastai karstas apie 20-25 Lt kainuoja ir saltas apie 10-15 Lt .. As maksimum skirciau apie 50 Lt zmogui su saltu ir karstu patiekalu ax.gif
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 04 01, 23:58)
Na va, baznycia uzsakyta. Taigi zinom krikstynu data ir laika thumbup.gif . Galima pradet rimtai kipti i visus paruosiamuosius darbus.
---

Super thumbup.gif
---
Mes norejom 15 val. Bet jau buvo uzimta, buvo like tai dienai tik 11 ir 16 val. Pasirinkom 16 val. ax.gif
Atsakyti

Na, kai uzsakinejau, sake sutilpsim daugmaz i 50 lt zmogui. Sventine vakariene ir keli buteliai vyno.

16 val., nes krikstateviams ir kunigui is kito miesto reiks atvaziuot. Beje, kai uzsakinejau baznycia, tai tik sitas laikas ir buvo likes doh.gif
Atsakyti
---

17...zinau velu, na bet guodziu kad vasara, velai temsta biggrin.gif
Atsakyti