Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

na siandien jau susitariau del baznycios, paklausiau kokie reikalavimai kriksto tevams, atsake jokiu, svarbu, kad butu musu tikejimo ir viskas, ai pasake, kad butu gerai, kad butu prieje pirmos komunijos ir patys krikstyti ir daugiau nieko, jokios snektos kad k. tevai turi but susituoke ir pan, taip kad manau kad cia kiekviena baznycia savo taisykles nustato g.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 03 20, 22:08)

dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 03 21, 16:39)
na siandien jau susitariau del baznycios, paklausiau kokie reikalavimai kriksto tevams, atsake jokiu, svarbu, kad butu musu tikejimo ir viskas, ai pasake, kad butu gerai, kad butu prieje pirmos komunijos ir patys krikstyti ir daugiau nieko, jokios snektos kad k. tevai turi but susituoke ir pan, taip kad manau kad cia kiekviena baznycia savo taisykles nustato  g.gif

O kokioje baznycioje, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 03 21, 14:48)
asterra, rasti profesionala su 10metu ar dar didesne patirtim uz 200lt ir dar Vilniuje yra neitiketina, bent mano nuomone  4u.gif
Drauges kontaktus kur persiunciau ji tuom uzsiima apie 3 metus ir tai nera jos pagrindine veikla, bet uz panasia kaina manau susitartumet, tik gal Jums nepatiko, kiekvienas mes juk i skirtingas foto skirtingai ir ziurime  4u.gif  mirksiukas.gif

galeciau siek tiek gincytis. Vat kad ir paieskojau ir radau uz 150Lt, su gera iranga su blicu ir geru objektyvu. Ko negaleciau pasakyti apie ta jusu drauge kuri paprase 250Lt uz darba, nors ir neturi nei jokios normalios irangos, apart paparasto fotiko. Taip kad sakyti kad neitiketina yra labai neteisinga schmoll.gif
Aisku kiekvieno zmogaus skonis ir poreikiai skirtingi, bet visitiek aciu mirksiukas.gif

Jei kazkam dar reikia nebrangiu foto paslaugu galiu kontaktais pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 03 21, 19:38)
O kokioje baznycioje, jei ne paslaptis?

Silainiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 03 20, 22:14)
Sveikos, mergytės,
Kątik parlėkiau iš Utenos. Šiandien rezervavom šventės vietą su nuostabiu vaizdu į ežerą  wub.gif Dar liko nuvažiuot į bažnyčią ir galima pradėti ruoštis  thumbup.gif

Labutis 4u.gif

O kokia tai vieta jei ne paslaptis? As irgi ieskau sventei vietos Utenoje ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt biudžetą pasiskaičiuot ? Kas mėnesį po kažkiek atsidedant kažin prieš kiek laiko reiktu planuotis viską pradėt g.gif
Mastau kaip čia mažiau skausmingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2011 03 21, 21:38)
Jei kazkam dar reikia nebrangiu foto paslaugu galiu kontaktais pasidalinti  smile.gif

Man reikėtų smile.gif
QUOTE(luknytee @ 2011 03 21, 22:31)
Labutis  4u.gif

O kokia tai vieta jei ne paslaptis? As irgi ieskau sventei vietos Utenoje  ax.gif

"Pas Loretą", prie ežero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 03 21, 21:38)
Gal kas bandėt biudžetą pasiskaičiuot ? Kas mėnesį po kažkiek atsidedant kažin prieš kiek laiko reiktu planuotis viską pradėt  g.gif
Mastau kaip čia mažiau skausmingai  blush2.gif

As neplanavau, (na nebandziau skaiciuot ir deliot), bet nenoreciau virsyti 4000 lt.
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2011 03 21, 20:38)
galeciau siek tiek gincytis. Vat kad ir paieskojau ir radau uz 150Lt, su gera iranga su blicu ir geru objektyvu. Ko negaleciau pasakyti apie ta jusu drauge kuri paprase 250Lt uz darba, nors ir neturi nei jokios normalios irangos, apart paparasto fotiko. Taip kad sakyti kad neitiketina yra labai neteisinga  schmoll.gif 
Aisku kiekvieno zmogaus skonis ir poreikiai skirtingi, bet visitiek aciu  mirksiukas.gif

Jei kazkam dar reikia nebrangiu foto paslaugu galiu kontaktais pasidalinti  smile.gif

as esu sokyruota tuo ka Jus dabar parasete blink.gif
1. pas ja fotikas nera paprastas
2. ji turi blica
3. turi profesionalias lempas

O ka Jus renkates ir kokios kokybes nuotraukas Jus gausite tai cia Jusu pasirinkimas, bet darai zmogui paslauga megindamas padet, o jis pakalbejas 5 min su zmogum (jei tiek buvo kalbeta) apdrebia purvais doh.gif

Atsakyti
O kiek žmonių kviečiate į tokį biudžetą?
Atsiprašau jeigu praleidau blush2.gif
Aš kuo toliau tuo labiau noriu apsiriboti kuo siauresniu svečių būriu.. Bet norisi kviesti ir tuos kurie turi vaikų... Kad mažiui linksmiau būtų ..

Dėl fotografavimo ir aš norėčiau įsiterpti 4u.gif
Jūs visiškai be reikalo ginčijatės. g.gif Argi fotografą renkasi ne pagal nuotraukas o pagal įrangą ? Nuo kada čia taip blink.gif ? Aš imčiau fotografą kad ir su "Čaika" jeigu jis moka ją išnaudoti ir išgauti geras nuotraukas.

Tai ir mes renkamės pagal fotografo darytas nuotraukas .. Tik vat neišsirenkam stiliaus ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 21 kovo 2011 - 22:04
QUOTE(erikae @ 2011 03 21, 23:02)
O kiek žmonių kviečiate į tokį biudžetą?
Atsiprašau jeigu praleidau  blush2.gif
Aš kuo toliau tuo labiau noriu apsiriboti kuo siauresniu svečių būriu.. Bet norisi kviesti ir tuos kurie turi vaikų... Kad mažiui linksmiau būtų ..

Dėl fotografavimo ir aš norėčiau įsiterpti  4u.gif 
Jūs visiškai be reikalo ginčijatės.   g.gif  Argi fotografą renkasi ne pagal nuotraukas o ne pagal įrangą ? Aš imčiau fotografą kad ir su "Čaika" jeigu jis moka ją išnaudoti ir išgauti geras nuotraukas.

Tai ir mes renkamės pagal fotografo darytas nuotraukas .. Tik vat neišsirenkam stiliaus ...  g.gif

va cia tai aukso zodziai wub.gif thumbup.gif labai Jums pritariu drinks_cheers.gif

beja mes irgi planuojam itilpti i 4000, svente bus su nakvyne, kaimo turizmo sodyboje, sveciu suaugusiu apie 25 ir vaikai 6 turetu but (kurie nelabai skaiciuojasi i islaidas) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 21 kovo 2011 - 22:05