QUOTE(asterra @ 2011 03 20, 00:45)
ir cia ne prie normalaus altoriaus
normaliai ten viskas mes buvom toj koplyčioj kur dešinėje pusėje bažnyčios,man labai patiko (krikštyjo brolis Astijus-super pamokslas buvo)
dėl foto ir aš buvau nusigandus,bet ten jau nuėjus į koplyčią iš karto sakė traukt fotikus ir pleškint (net klaust nereikėjo),o po ceremonijos visą fotosesiją padarėm ir jis pats mielai fotografavosi,o,kad mes visi kadre būtume pakvietė dar kažką (įtariu iš vienuolių) ir tada dar jis mūsų aparatais fotografavo... žodžiu įspūdžiai fantastiški...,nežinau kaip šį kartą viskas bus,bet tikiuosi geriausio...
aš irgi ieškau kažko grojančio,nes ir tuoksis ,ir krikštys-viskam valandą paskyrė,tai nežinau ką su tuo grojimu sugalvot,bet bent santuokai norėčiau-jausmingiau manau būtų? tik va nelabai randu... Kaune radau,bet jei važiuos tai labai kaina išauga...
jaučiu liks tik firma,na,bet bent žinau,kad padarys viską kaip sutarsim-pernai sveikinimą staigmeną pas juos užsakiau-po metrikacijos zagse grojo saksofonu ir puokštę didžiulę įteikė-staigmena buvo superinė,nes tik aš žinojau apie ją ,ašaras net vyrai šluostė,moterų neminėsiu -kaip Indų filme senais laikais