QUOTE(Lady-G* @ 2011 03 19, 15:20)
siaip tai manau tikrai normaliai 800lt, sakyciau netgi visai nedaug. gaunasi po 40lt zmogui, o siaip tai zmogui tikrai daug daugiau buna, apie 80-120lt. o kur cia taip darot? nereikia uz nuoma atskirai moketi? cia kavinej gal kokioj?
Fotografam isleisti pasiruose tikrai normalia kaina, manau rasit tikrai, tik kad sestadieni darot krikstynas, tai bus sudetingiau, nes visi nori geriau i vestuves
Siaip tikrai fainas fotografas kuris musu vestuves fotkino tai Donatas Matusevicius. Tiek foto labai grazios, tiek jis pats labai fainas, viska pasako kaip sustoti, toks prie baerio, pralinksmina visus
labai nuotaika gera su juo buvo mum
nea nieko nereikia daugiau moketi uz nieka, nu tik alu is ju imsim ir kava
bet tai cia jeigu bus poreikis is sveciu.
O restoranas tai
ACHTAMAR kazkoks kaukazietiskas
a la "po blatu" nu bet kiek cia realaus to blato tai net nezinau
tik pazistu kai ka is kolektyvo ir tiek
vis tik pagalvojau kad tik 200Lt skirti galiu. Bet pasizvalgiau forume, tai nieko gero uz ta kaina nerandu... visi ohohohooo kokiom kainom... prasideda nuo 500... o gal cia mano poreikiai labai dideli
Nu bet nesinori moket pinigu uz nekokybiskas nuotraukas, jau pasimokiau per vestuves
Gal jeigu turit kontaktu kas nors pasidalinkit?
Nes forumo temoje tik blevyzgos kas "moka" ir kas "nemoka" fotografuoti...
Bet matusevicius kaune, o man vilniuje reikia...
QUOTE(into*in @ 2011 03 19, 21:30)
Bernardinuose dabar remontas,tai iš karto perspėjo,kad ir santuoka, ir krikštas bus vienoje iš dviejų koplytėlių,o ne pačioje bažnyčioje... ,bet tos koplytėlės man labai jaukios (vienoje sūnų prieš 4 metus krikštijom) .Ir dar sakė,kad jei norim muzikinio fono tai tartis reikia iš anksto,nes bus tylu ...(dėl to pačio remonto)
Už maistą kaina gera manau
,mes pagal meniu mokėsim,nes dar neaptarėm,bet sakė bus apie 30-40 lt. žmogui. Saldus stalas mūsų,gėrimų mažai,nes vartojančių vos keli -tai vyno pora butelių vietoje paimsim,nes ten vyninė.
Fotografą turim iš svečių tarpo-tai foto bus kaip dovana (atsisakė pinigų)
Kol kas viskas vyksta pagal planą-tik va dar orą gerą užsakyt ir liuks būtų
ir cia ne prie normalaus altoriaus
nesiseka cia man su tom baznyciom
nu reikes nueiti tu koplyciu paziureti, gal ne taip ir blogai. O kaip ten su fotkinimusi, nes siandien ejau ir ten ant vartu skelbimas kad vestuviu ir krikstynu fotografavimui kazkokiu leidim reikia
Tai tada smuika reikia samdytis, nes tyloj kazkaip nieko gero
vel islaidos