Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 03 09, 02:57)
Sveikos mamos 4u.gif
mastom pradeti ruostis krikstynoms ir mes,tad prasau jusu konkreciu patarimu nuo ko pradeti? susiradom baznytele.Toliau seka kas?rubeliai,kazkoks scenarijus,dekoracijos,vieta sventimui...kas dar? visiskai zalia esu siam reikale,niekada ne neteko dalyvauti krikstynose,tad tikiuosi padesit man bendrais patarimais nuo ko pradeti organizuoti.
Busiu labai dekinga 4u.gif

Na stai susiadot baznytele, o ar uzsiraset?
1 uzsirasot baznycioje
2 susirandat krikstatevius ir ju paprasot jais tapti
3 ieskot drabuzeliu vaikuciui, zvakes batuku jei reikia
4 susirandat sventimo vieta
5 susidarot sveciu sarasa
6 darot pakvietimus ir visus pakvieciate (cia zinoma jei norit, nes galima ir tiesiog zodziu pakviesti)
7 jei darysit kavineje turetu jie papuosti sale, bet jei sodyboje tada jau teks tikriausiai patiems puostis
8 jei norite pasidarot scenariju su zaidimais ir uzduotimis
9 susirandate is kur ir sugalvojate kokio norite torto

Na net nezinau berodz viskas smile.gif

Zinoma apmastote pinigu suma kiek norite skirti sventei, o tada viskas dar lengviau einasi, nes galima mazdaug talpintis i tuos remus...pvz pas mus sventeje yra biudzetas ir trecdalis jo eina uz sventimo vieta ir maista...
Atsakyti
sweikutes.skaitau ir skaitau wiska apie krikstynas ir pagaliau prisiruosiau ir as isiterpti i planuojanciuju gretas sunglasses2.gif
esu baisiausiai "susiwelusi"ant tu profesiju,linkiu,pasizadu korteliu.noriu padaryti pati bet kazkodel man taip swieciasi kad ne mano nosiai tai.kaip jus mielosios darete?gal turit koki sablona ar ka?kiek maciau tai jos yra su emeilais kur kreiptis del uzsakymo,o as noriu kiek imano padaryti daugiau sawom rankom.
pakwietimus jau apmasciau ir pradejau bandomuosius darbus bet baigesi dazai mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(witi @ 2011 03 09, 11:47)
sweikutes.skaitau ir skaitau wiska apie krikstynas ir pagaliau prisiruosiau ir as isiterpti i planuojanciuju gretas  sunglasses2.gif
esu baisiausiai "susiwelusi"ant tu profesiju,linkiu,pasizadu korteliu.noriu padaryti pati bet kazkodel man taip swieciasi kad ne mano nosiai tai.kaip jus mielosios darete?gal turit koki sablona ar ka?kiek maciau tai jos yra su emeilais kur kreiptis del uzsakymo,o as noriu kiek imano padaryti daugiau sawom rankom.
pakwietimus jau apmasciau ir pradejau bandomuosius darbus bet baigesi dazai  mega_shok.gif

Na paprasciausia daryk su kompu padaryk lentele tokia ir surasyk atskirai kiekviena pasizadejima, tada sukarpai ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
aciukas. nu o kaip ten ta paweiksliuka ikelti,be fotoshopo?
Papildyta:
QUOTE(witi @ 2011 03 09, 12:13)

ar daryti kaip atwirutes tipo?
Atsakyti
QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2011 03 08, 19:55)
Jei Jums ne per toli, tai pabandykit nuvaziuot iki Kulautuvos baznyteles. Bet jei nedaug sveciu, nes daug ten netilptu smile.gif Ji tokia maza medine baznytele, jauki ir silta. Norejom ten savo vestuves daryti, bet deja, kunigelis ta diena negalejo sad.gif O ir svente musu ten vietoj buvo nuomojamoj sodybelej uz labai padoria kaina..bent tada smile.gif pasiziurinekit ten aplink, jei nroit vietoj svest.
Asmeniskai mes palnuojam mazoj kaimo baznytelej krikstyt, bet vaisems grizt i miesta, kas tie 20 km siais laikais smile.gif

nebuvusi Kulautuvos baznycioje, bet kacergines tikrai labai miela medine koplytele, krikstyja kunigas tik po viena vaika, tik visa beda kad rezervuojant laika jis pietu meta pasilieka laidotuvem jei kartais reiktu, o krikstynas i vakara tik raso. mums tiko, kitiems gal nelabai..
Atsakyti
QUOTE(witi @ 2011 03 09, 12:15)
Papildyta:
ar daryti kaip atwirutes tipo?

SUGALWOJAU!!!!!!tiesiog ant spalwoto popieriaus is rasmenu pardos atspausdinsiu ir wsio!!!!!! ok.gif victory.gif ploja.gif
aha o kur kaune yra nors wiena tokia?.... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(witi @ 2011 03 09, 12:15)

as per worda pasidariau paprastas peveiksliuka gali ikelt per insert picture nzn koks pas tave wordas pas mane 2007
Atsakyti
QUOTE(witi @ 2011 03 09, 12:27)
SUGALWOJAU!!!!!!tiesiog ant spalwoto popieriaus is rasmenu pardos atspausdinsiu ir wsio!!!!!! ok.gif  victory.gif  ploja.gif
aha o kur kaune yra nors wiena tokia?.... mastau.gif

centre, Copy 1,prie stoteles Kestucio g.
Atsakyti
Radau degtukų dėžutę, užsilikusią nuo sūnaus Krikštynų, tai rodau kaip atrodo smile.gif
Paveiksliukai spausdinti ant gelsvo blizgaus storesnio popieriaus. Angeliukai buvo visi skirtingi, bet iš tos pačios serijos.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveika,o kas daro šias degtuku dežutes?kur galeiau gauti informacijos?
Atsakyti
QUOTE(auguva @ 2011 03 10, 13:39)
Sveika,o kas daro šias degtuku dežutes?kur galeiau gauti informacijos?

Manau, kad kas daro įsakymus, pasižadėjimus, gali ir šituos šabloniukus padaryti smile.gif Bet gi čia ir pačioms nesunkiai galima susimeistrauti, tik internete reikia paveikslėlių pasirinkti smile.gif
Aš angeliukus gavau iš vienos mamytės, kuri savo sūnui darė, tai ir man, pakeitus vardelį ir datą atspausdino, todėl tikrai nežinau apie autorinių teisių suderinimą, čia prieš du metus vyko viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 10 kovo 2011 - 11:46
QUOTE(estetė @ 2011 03 10, 12:44)
Aš angeliukus gavau iš vienos mamytės, kuri savo sūnui darė, tai ir man, pakeitus vardelį ir datą atspausdino, todėl tikrai nežinau apie autorinių teisių suderinimą, čia prieš du metus vyko viskas smile.gif

biggrin.gif ale net su paveiksliukai is interneto reikia atsargiai elgtis, dar i teisma paduos biggrin.gif
Atsakyti