QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 03 09, 02:57)
Sveikos mamos
mastom pradeti ruostis krikstynoms ir mes,tad prasau jusu konkreciu patarimu nuo ko pradeti? susiradom baznytele.Toliau seka kas?rubeliai,kazkoks scenarijus,dekoracijos,vieta sventimui...kas dar? visiskai zalia esu siam reikale,niekada ne neteko dalyvauti krikstynose,tad tikiuosi padesit man bendrais patarimais nuo ko pradeti organizuoti.
Busiu labai dekinga
mastom pradeti ruostis krikstynoms ir mes,tad prasau jusu konkreciu patarimu nuo ko pradeti? susiradom baznytele.Toliau seka kas?rubeliai,kazkoks scenarijus,dekoracijos,vieta sventimui...kas dar? visiskai zalia esu siam reikale,niekada ne neteko dalyvauti krikstynose,tad tikiuosi padesit man bendrais patarimais nuo ko pradeti organizuoti.
Busiu labai dekinga
Na stai susiadot baznytele, o ar uzsiraset?
1 uzsirasot baznycioje
2 susirandat krikstatevius ir ju paprasot jais tapti
3 ieskot drabuzeliu vaikuciui, zvakes batuku jei reikia
4 susirandat sventimo vieta
5 susidarot sveciu sarasa
6 darot pakvietimus ir visus pakvieciate (cia zinoma jei norit, nes galima ir tiesiog zodziu pakviesti)
7 jei darysit kavineje turetu jie papuosti sale, bet jei sodyboje tada jau teks tikriausiai patiems puostis
8 jei norite pasidarot scenariju su zaidimais ir uzduotimis
9 susirandate is kur ir sugalvojate kokio norite torto
Na net nezinau berodz viskas
Zinoma apmastote pinigu suma kiek norite skirti sventei, o tada viskas dar lengviau einasi, nes galima mazdaug talpintis i tuos remus...pvz pas mus sventeje yra biudzetas ir trecdalis jo eina uz sventimo vieta ir maista...