Kažkaip paskutiniais metai tapo madinga per Krikštynas visiems rengtis baltais rūbais. Gal ir tiesa, juk gimimas - balta, o mirtis - juoda spalva. Tik kad svečius reikia suorganizuoti, kad visi baltai rengtųsi. O gal kitas visai nedėvi tokios spalvos rūbo.
QUOTE(Linike77 @ 2011 02 19, 09:55)
Kažkaip paskutiniais metai tapo madinga per Krikštynas visiems rengtis baltais rūbais. Gal ir tiesa, juk gimimas - balta, o mirtis - juoda spalva. Tik kad svečius reikia suorganizuoti, kad visi baltai rengtųsi. O gal kitas visai nedėvi tokios spalvos rūbo.
Man musu su vyru o ypac sveciu rubai visai neaktualu Man svarbiausia kad sventes kaltininke butu graziai papuosta
panos,o jus duosite vaikiukams antra kriksto varda? manasis Rokas, ir taip sventas vardas, ir ar tesiybe, kad kriksto vardas duodamas is gimines ta prasme jei senelis buvo ar yra Juozapas, meciute Marija ir pan?
QUOTE(slitka @ 2011 02 19, 10:52)
panos,o jus duosite vaikiukams antra kriksto varda? manasis Rokas, ir taip sventas vardas, ir ar tesiybe, kad kriksto vardas duodamas is gimines ta prasme jei senelis buvo ar yra Juozapas, meciute Marija ir pan?
mes duosim promociutes varda
QUOTE(kuzyte @ 2011 02 19, 10:19)
Man musu su vyru o ypac sveciu rubai visai neaktualu Man svarbiausia kad sventes kaltininke butu graziai papuosta
as kazkaip irgi noriu kad mazoji butu pati paciausia as turiu suknele kuria reikia biski pataisyti nukirpti tai galvoju gal ja apsirengsiu bet ji melyna su baltu,vyras turi kostiuma na nebent dar pergalvosim kai gris dabar
musu Emilija irgi sventas o reikia tada dar vieno vardo vaikuciui?
Sveikos
jei vardas jau ir taip sventas tai ir nebereikia antro, bet jei ne tada reiktu apgalvoti antra varda ir tai nebutinai is seneliu vardu rinktis
Na susirasiau kitos savaites darbus kad nepamirsciau o tai pastebejau, kad skleroze valdo
jei vardas jau ir taip sventas tai ir nebereikia antro, bet jei ne tada reiktu apgalvoti antra varda ir tai nebutinai is seneliu vardu rinktis
Na susirasiau kitos savaites darbus kad nepamirsciau o tai pastebejau, kad skleroze valdo
QUOTE(Linike77 @ 2011 02 19, 09:55)
Man tai visai nesvarbu kuo sveciai bus apsirenge, nu treningu gal nesides o spalva tai tas pats ar juoda, ar balta ar kokia
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2011 02 19, 10:52)
na as i giminiu vardus neziuresiu renkuosi tarp 2, pagal gimimo data margarita, pagal kriksto marija
Papildyta:
QUOTE(juratux88 @ 2011 02 19, 12:17)
kiek zinau ne, as ir tik savo viena varda turiu, nu sutvirtinimo sakramento dar varda turiu, pati issirinkaus
Papildyta:
beja dekui uz ta gmail nuoroda, jau zinau [agal ka laikrastuka darysiu sunenui
nera uz ka juk tam ir esam kad dalintumemes beje ir as is ten darysiu pagal viena pvz tik manau kad kelis mums kad liktu mazylei atminimas kriksto teveliam ir seneliams gales ir kiti paskaityti,nes darysiu pati atspausdinsiu turbut copy 1 ir gal ten surisiu nzn dar del to
QUOTE(juratux88 @ 2011 02 19, 14:35)
nera uz ka juk tam ir esam kad dalintumemes beje ir as is ten darysiu pagal viena pvz tik manau kad kelis mums kad liktu mazylei atminimas kriksto teveliam ir seneliams gales ir kiti paskaityti,nes darysiu pati atspausdinsiu turbut copy 1 ir gal ten surisiu nzn dar del to
as tai darysiu visiems sveciams, norejau spalvotus variantus tik kelis padaryt, bet cia kadangi sunenui, o jie darys musiskei, tai jie darys visus spalvotus tai teks ir mums taip o siaip pvz musu vestuvinis laikrastukas buvo 1 spalvotas variantas, sveciams paprasti, nespalvoti
QUOTE(slitka @ 2011 02 19, 11:52)
Mūsų abiejų vaikų vardai šventi, tai aš nei pirmam daviau krikštijant, nei antram duosiu. Jau rinkdami vardą tik gimus galvojom, kad šventi būtų ir krikštijant nereikėtų dar vieno
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 02 19, 16:17)
as tai darysiu visiems sveciams, norejau spalvotus variantus tik kelis padaryt, bet cia kadangi sunenui, o jie darys musiskei, tai jie darys visus spalvotus tai teks ir mums taip o siaip pvz musu vestuvinis laikrastukas buvo 1 spalvotas variantas, sveciams paprasti, nespalvoti
musu vestuvems specialiai spaustuveje dare tai dideli tiraza ir brangiai kainavo
na as dar paskaiciuosiu kiek poru ir pagalvosiu kiek ju daryti
QUOTE(juratux88 @ 2011 02 19, 20:52)
musu vestuvems specialiai spaustuveje dare tai dideli tiraza ir brangiai kainavo
man tai grazu sveciams ir paprasti namuose atspausdinti nespalvotai, jei nespausdina spalvotai, lieka prisiminimas, o skilamusiu padarius skylutes kaspinuku graziai surist galima, na pigu ir atminimui lieka