Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 15:17)
Beje, iš kokių siūlų patartumėt megzti šią skarą, kad tiktų nešiot pavasarį? Puošnios nesinori kasdienai smile.gif

Išsirink patinkančios spalvos nepūkuotą siūlą. Yra skirtingų pavadinimų vilnonių. Jie plonyčiai, raštas gražiai matosi ir nešiojasi gerai, neapvelia drabužių.
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 13:17)

Beje, iš kokių siūlų patartumėt megzti šią skarą, kad tiktų nešiot pavasarį? Puošnios nesinori kasdienai smile.gif

Man patiko Roma siūliukas, kaip mokymuisi ne per brangus, svarbu gerai ardosi, minkštutis, gerai matosi ir raštas, ir, svarbiausia man blush2.gif , klaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 24, 15:20)
Išsirink patinkančios spalvos nepūkuotą siūlą. Yra skirtingų pavadinimų vilnonių. Jie plonyčiai, raštas gražiai matosi ir nešiojasi gerai, neapvelia drabužių.

O kid mohera apvels? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 16:54)
O kid mohera apvels? g.gif

Mano juodas paltas kenčia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 24, 15:59)
Mano juodas paltas kenčia  ax.gif

velnias blink.gif
ką reiškia sk2p?
Atsakyti
Ačiū už patarimus ir pamokymus, reikės pasidairyti tų siūliukų 4u.gif
Taip, kid moheris labai palieka pėdsaką ant paltų ir drabužių doh.gif iš šių siūlų turiu šalį nusimezgus, tai padėk dieve koks paltas būna po jo užsidėjimo doh.gif

sk2p - vieną akį nukelti kaip gerą, kitas akis sumegzti ir pertraukti per nukeltąją akį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuteeee: 24 sausio 2011 - 15:15
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 16:12)

*Taip, kid moheris labai palieka pėdsaką ant paltų ir drabužių  doh.gif  iš šių siūlų turiu šalį nusimezgus, tai padėk dieve koks paltas būna po jo užsidėjimo  doh.gif

**sk2p - vieną akį nukelti kaip gerą, kitas akis sumegzti ir pertraukti per nukeltąją akį smile.gif

*tai kokius siūlus pikti kitai skarai? O Angora2 apvelia?
**ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 16:17)
*tai kokius siūlus pikti kitai skarai? O Angora2 apvelia?
**ačiū 4u.gif

Angora2 apvelia minimaliai ir ne tokiu pūku kaip kidmocheris. praktiškai neapvelia smile.gif
Atsakyti
o mano mama jau organizuoja kalna lininiu siulu vasarinems skaroms thumbup.gif laukiu nesulaukiu sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2011 01 24, 16:30)
Angora2 apvelia minimaliai ir ne tokiu pūku kaip kidmocheris. praktiškai neapvelia smile.gif

tik gaila, kad Angoros2 nėra spalvų švelnių unsure.gif
Atsakyti
Dar norėjau pasitikslinti: transition chart schemoje kai reikės daryti tą gumbelį, tai blogojoje pusėje tas akis kiekvieną išmegzti atskirai kaip blogą ar visas kartu išmegzti kaip vieną blogą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 16:41)
Dar norėjau pasitikslinti: transition chart schemoje kai reikės daryti tą gumbelį, tai blogojoje pusėje tas akis kiekvieną išmegzti atskirai kaip blogą ar visas kartu išmegzti kaip vieną blogą?  smile.gif

ismegzti kaip viena bloga mirksiukas.gif
Atsakyti