Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Mezgu, mezgu ir.....artėja rašto A pabaiga, reikęs megzti B dalį. Va čia ir bus stop !
Neturiu žalio supratimo, kaip kur ir ką reikės megzti. Tada naktimis vėl galvosiu. Be jūsų patarimų neišsiversiu, čia tai jau tikrai.
Klausimas iš anksto : reikės virbalų su valu? (kad nusipirkčiau )?Mezgu skarą HARUNI(BABUŠKA, MOČIUTĖ) Galvoju, kad daug kas ją mezgė. A-ūūū atsiliepkite, kaip sekėsi ?
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 01 23, 17:27)

Klausimas iš anksto : reikės virbalų su valu? (kad nusipirkčiau )?Mezgu skarą HARUNI(BABUŠKA, MOČIUTĖ) Galvoju, kad daug kas ją mezgė. A-ūūū atsiliepkite, kaip sekėsi ?

as issitekau ant virbalu... nereikejo man vieliniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet su vieli lotuliukas.gif niais daug patogiau- as pirma irgi mezgiau paprastais, tai lauziau rankas ojojoj, o antrajai nusipirkau valinius thumbup.gif , nors ir prastus, bet nepalyginsi mezgimo
Atsakyti
O as mezgiau viena skara,ji buvo didziule,dviems valineis virbalais bigsmile.gif .Uzdejau is vieno galo paralono gabaliukus ir akys nepabego. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atrodo ir aš pagavau kampą kaip megzti šį grožį smile.gif norėjau paklausti, ten tas juodas langelis reiškia, kad nėra akies, tai kaip suprast? visai nemegzti? smile.gif (žinau, kad kai skaitinėjau pirmą temą, buvau radus paaiškinimą, bet dabar kai dar kartą permečiau temą akim, jau nerandu sad.gif žiopla buvau, kad neužsirašiau)

Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 12:57)
norėjau paklausti, ten tas juodas langelis reiškia, kad nėra akies, tai kaip suprast? visai nemegzti? smile.gif

Kurios skaros? jeigu parašyta, kad nėra akies, tiesiog nekreipiat dėmesio, tą langelį praleidžiat ir mezgat toliau pagal schemą.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 13:03)
Kurios skaros? jeigu parašyta, kad nėra akies, tiesiog nekreipiat dėmesio, tą langelį praleidžiat ir mezgat toliau pagal schemą.

Aeolian shawl, schema Transition Chart smile.gif ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 13:13)
Aeolian shawl, schema Transition Chart smile.gif ačiū Jums  4u.gif

taip, pasižiūrėjau, nėra akies. aš ir šią skarą dabar pradėjau, bet dar tik kelios eilės numegztos. Iš kokių siūlų mezgat? Aš iš Kid moheros.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 13:27)
taip, pasižiūrėjau, nėra akies. aš ir šią skarą dabar pradėjau, bet dar tik kelios eilės numegztos. Iš kokių siūlų mezgat? Aš iš Kid moheros.

Aš kadangi bandomąjį variantą, tai iš sintetikos (100% poliakrilo) žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif jeigu pavyks, tada irgi megsiu iš moheros smile.gif kadangi nepatyrus mezgėja, tai galvojau iš karto negadinti gerų siūlų biggrin.gif

P.S. į mane galite drąsiai kreiptis "tu" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 12:45)
Aš kadangi bandomąjį variantą, tai iš sintetikos (100% poliakrilo) žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif jeigu pavyks, tada irgi megsiu iš moheros smile.gif kadangi nepatyrus mezgėja, tai galvojau iš karto negadinti gerų siūlų biggrin.gif

P.S. į mane galite drąsiai kreiptis "tu" wink.gif

is akrilo, manyciau, bus tik laiko gaisimas doh.gif neissitampys, nestoves taip, kaip reikia... nebent tik siaip nusimegsi kaip eksperimenta, paziurejimui, ar nesudetinga, bet grozio nebus tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 24, 14:11)
is akrilo, manyciau, bus tik laiko gaisimas  doh.gif  neissitampys, nestoves taip, kaip reikia... nebent tik siaip nusimegsi kaip eksperimenta, paziurejimui, ar nesudetinga, bet grozio nebus tikrai  schmoll.gif

Tai taip, pažiūrėjimui, manyčiau tampymui kasdien gal bus pats tas... Na bus matyt smile.gif
Beje, iš kokių siūlų patartumėt megzti šią skarą, kad tiktų nešiot pavasarį? Puošnios nesinori kasdienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 13:17)
Tai taip, pažiūrėjimui, manyčiau tampymui kasdien gal bus pats tas... Na bus matyt smile.gif
Beje, iš kokių siūlų patartumėt megzti šią skarą, kad tiktų nešiot pavasarį? Puošnios nesinori kasdienai smile.gif

as irgi pirma skara is sintetikos mezgiau, bet praktiskai nenesioju, nes nei silumos, nei grozio man schmoll.gif ypac kai pajauciau skirtuma tarp sintetines ir moherines arba Vilnones... nepalyginama schmoll.gif tiek groziu, tiek siluma... ax.gif
Atsakyti