Mezgu, mezgu ir.....artėja rašto A pabaiga, reikęs megzti B dalį. Va čia ir bus stop !
Neturiu žalio supratimo, kaip kur ir ką reikės megzti. Tada naktimis vėl galvosiu. Be jūsų patarimų neišsiversiu, čia tai jau tikrai.
Klausimas iš anksto : reikės virbalų su valu? (kad nusipirkčiau )?Mezgu skarą HARUNI(BABUŠKA, MOČIUTĖ) Galvoju, kad daug kas ją mezgė. A-ūūū atsiliepkite, kaip sekėsi ?
QUOTE(serbentėlė @ 2011 01 23, 17:27)
Klausimas iš anksto : reikės virbalų su valu? (kad nusipirkčiau )?Mezgu skarą HARUNI(BABUŠKA, MOČIUTĖ) Galvoju, kad daug kas ją mezgė. A-ūūū atsiliepkite, kaip sekėsi ?
as issitekau ant virbalu... nereikejo man vieliniu
Bet su vieli niais daug patogiau- as pirma irgi mezgiau paprastais, tai lauziau rankas ojojoj, o antrajai nusipirkau valinius , nors ir prastus, bet nepalyginsi mezgimo
O as mezgiau viena skara,ji buvo didziule,dviems valineis virbalais .Uzdejau is vieno galo paralono gabaliukus ir akys nepabego.
Sveikos atrodo ir aš pagavau kampą kaip megzti šį grožį norėjau paklausti, ten tas juodas langelis reiškia, kad nėra akies, tai kaip suprast? visai nemegzti? (žinau, kad kai skaitinėjau pirmą temą, buvau radus paaiškinimą, bet dabar kai dar kartą permečiau temą akim, jau nerandu žiopla buvau, kad neužsirašiau)
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 12:57)
norėjau paklausti, ten tas juodas langelis reiškia, kad nėra akies, tai kaip suprast? visai nemegzti?
Kurios skaros? jeigu parašyta, kad nėra akies, tiesiog nekreipiat dėmesio, tą langelį praleidžiat ir mezgat toliau pagal schemą.
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 13:03)
Kurios skaros? jeigu parašyta, kad nėra akies, tiesiog nekreipiat dėmesio, tą langelį praleidžiat ir mezgat toliau pagal schemą.
Aeolian shawl, schema Transition Chart ačiū Jums
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 13:13)
Aeolian shawl, schema Transition Chart ačiū Jums
taip, pasižiūrėjau, nėra akies. aš ir šią skarą dabar pradėjau, bet dar tik kelios eilės numegztos. Iš kokių siūlų mezgat? Aš iš Kid moheros.
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 13:27)
taip, pasižiūrėjau, nėra akies. aš ir šią skarą dabar pradėjau, bet dar tik kelios eilės numegztos. Iš kokių siūlų mezgat? Aš iš Kid moheros.
Aš kadangi bandomąjį variantą, tai iš sintetikos (100% poliakrilo) žiūrėsiu kas gausis jeigu pavyks, tada irgi megsiu iš moheros kadangi nepatyrus mezgėja, tai galvojau iš karto negadinti gerų siūlų
P.S. į mane galite drąsiai kreiptis "tu"
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 12:45)
Aš kadangi bandomąjį variantą, tai iš sintetikos (100% poliakrilo) žiūrėsiu kas gausis jeigu pavyks, tada irgi megsiu iš moheros kadangi nepatyrus mezgėja, tai galvojau iš karto negadinti gerų siūlų
is akrilo, manyciau, bus tik laiko gaisimas neissitampys, nestoves taip, kaip reikia... nebent tik siaip nusimegsi kaip eksperimenta, paziurejimui, ar nesudetinga, bet grozio nebus tikrai
QUOTE(Amade @ 2011 01 24, 14:11)
is akrilo, manyciau, bus tik laiko gaisimas neissitampys, nestoves taip, kaip reikia... nebent tik siaip nusimegsi kaip eksperimenta, paziurejimui, ar nesudetinga, bet grozio nebus tikrai
Tai taip, pažiūrėjimui, manyčiau tampymui kasdien gal bus pats tas... Na bus matyt
Beje, iš kokių siūlų patartumėt megzti šią skarą, kad tiktų nešiot pavasarį? Puošnios nesinori kasdienai
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 13:17)
Tai taip, pažiūrėjimui, manyčiau tampymui kasdien gal bus pats tas... Na bus matyt
Beje, iš kokių siūlų patartumėt megzti šią skarą, kad tiktų nešiot pavasarį? Puošnios nesinori kasdienai
as irgi pirma skara is sintetikos mezgiau, bet praktiskai nenesioju, nes nei silumos, nei grozio man ypac kai pajauciau skirtuma tarp sintetines ir moherines arba Vilnones... nepalyginama tiek groziu, tiek siluma...