Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 12:39)
Ta kad trumpesnių čia nėra  unsure.gif O 2,5 nr tinkamas būtų šiems siūlams  rolleyes.gif

Addi virbaliukai-patys geriausi thumbup.gif
Komfortas megzt su geros firmos virbaliukais ir dydžių yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 22 sausio 2011 - 16:31
Ačiū už atsakymus. Bet tų virbaliukų nėra auksarankėj. Siūlus vienur sakytis, virbalus kitur doh.gif

Ir nerandu Olaivos lininės gražuolės blush2.gif Nors dar tik įpusėjau antrą temą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 16:46)
Ačiū už atsakymus. Bet tų virbaliukų nėra auksarankėj. Siūlus vienur sakytis, virbalus kitur  doh.gif

Ir nerandu Olaivos lininės gražuolės  blush2.gif Nors dar tik įpusėjau antrą temą  doh.gif

http://www.supermama...?...2713&st=408 mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif Kaip tik ir pati priėjau šį psl biggrin.gif Na grožis neišpasakytas wub.gif Apsisprendžiau jau dėl siūliukų thumbup.gif Bet echo flower man per mažai lietuviškų aprašymų, paaiškinimų - nesugebėsiu , su schemų skaitymu ir dar bėda doh.gif
Sulauks šis darbas savo eilės greitu laiku thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, S-O-S !
Mezgu pavyzdėlį "babuškos" skaros. Lyg ir gavosi, kol nesusidūriau su ženklais
1) VARNELĖ APVERSTA ^
2) VARNELĖ APVERSTA IR DAR STATMENAI BRŪKŠNELIS PER VIDURĮ.

Skaitau vis rusiškai , (angliškai sunkiau), nes "ankstesnio sukirpimo" esu.ir nelabai suprantu. Ar paaiškintumėte(jei supratote klausimą)? Iėškosiu toliau, gal rasiu servetėlių knygoje su virbalais.
O gal Jūs padėtumėte man, tai atsilikėlei, labai prašau ! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 01 22, 19:04)
Merginos, S-O-S !
Mezgu pavyzdėlį "babuškos" skaros. Lyg ir gavosi, kol nesusidūriau su ženklais 
1) VARNELĖ APVERSTA ^
2) VARNELĖ APVERSTA IR DAR STATMENAI BRŪKŠNELIS PER VIDURĮ.

Skaitau vis rusiškai , (angliškai sunkiau), nes "ankstesnio sukirpimo" esu.ir nelabai suprantu. Ar paaiškintumėte(jei supratote klausimą)? Iėškosiu toliau, gal rasiu servetėlių knygoje su virbalais.
O gal Jūs padėtumėte man, tai atsilikėlei, labai prašau ! blush2.gif

itariu, kad tai - dvi kartu sumegztos akys... o su bruksneliu statmenai - trys sumegztos akis kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 11:24)
O virbalai 2,5 nr tinka šiems siūlams rolleyes.gif Tarkim ŠIE.

Na priklauso ar kietai mezgat ar ne. Jei laisvai, tai tiks, bet jei kietai mezgat, geriau imt storesnius 4u.gif Vilnelę esu mezgus 3 nr virbalais, o va mocherą 4 arba 5 nr. Man gražiau kai retesnė skara blush2.gif

I rpritariu Capricorn dėl Addi virbalų drinks_cheers.gif thumbup.gif Jų galiukai pasmailinti, tai lengviau megzt ploną siūlą. O va tie nurodyti virbalai iš auksarankės, man nelabai doh.gif Valas kietas, raitosi, o ir akys ne taip gerai slankioja. Na tik pamezgus Addi virbalais pamėgau valinukus, anksčiau jie tik kai kuriom mezginio detalėm būdavo naudojami, ir tai privengdavau ax.gif

Dar neblogi virbalai būna neprisimenu tiksliai pavadinimo (mėlynam popieriuke meška nupiešta) bet bambukiniai su valu, tik tas valas toks storokas, tad irgi sunkiai stumdyti akis išeina, bet įpratus viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 22, 21:31)
itariu, kad tai - dvi kartu sumegztos akys... o su bruksneliu statmenai - trys sumegztos akis kartu  mirksiukas.gif

Ačiū, taip ir yra. Kai priėjau prie tų akių išmezgimo, tapo aišku,o tik pažiūrėjus "baimės akys buvo didelės".
Dabar kita problema:kažin ar mokėsiu kraštus megzti, "vidurys" jau aiškus...Manau, kad dar pasikreipsiu ne vieną kartą... Dabar taip užsikabinau, kad dar vis blūdiju tokiu laiku.Norisi per išeigines kuo daugiau numegzti,o kai eisiu į darbą.....vėl atidėta bus iki išeiginių...
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 01 23, 03:26)
Ačiū, taip ir yra. Kai priėjau prie tų akių išmezgimo, tapo aišku,o tik pažiūrėjus "baimės akys buvo didelės".
Dabar kita problema:kažin ar mokėsiu kraštus megzti, "vidurys" jau aiškus...Manau, kad dar pasikreipsiu ne vieną kartą... Dabar taip užsikabinau, kad dar vis blūdiju tokiu laiku.Norisi per išeigines kuo daugiau numegzti,o kai eisiu į darbą.....vėl atidėta bus iki išeiginių...

Pagarba mezgimo liaudžiai biggrin.gif Tokiu laiku megzt...uf...nebent devintam sapne teišeit man lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl skaros mezgimo išsikrausčiau iš proto, gelbėkit !!!!!!
Atsakyti
Galiu tik už rankos palaikyt ir kartu eit tuo keliu beprotystės lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
paskutinės eilės doh.gif doh.gif doh.gif
mezgi mezgi sad.gif mezgi mezgi unsure.gif ir cik vienų eilį va taip doh.gif
o kur dar setpynios blink.gif
Atsakyti