Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Pusę nakties konspektavausi pirmą temą doh.gif
Juk mohera ar plona vilnelė yra laaaabai plona, o medvilnė ir plona. Jei rinkčiaus tarkim tokius SIULAI jie šiekt tiek storesni nei maxi ir minkštesni...
Noriu pavasariui, vasaros vakarams... O gal storesnius g.gif O lino internetu galima gaut, tinkančio g.gif Niekur nepastebėjau. Ir liną įsivaizduoju tik kietą ir mažai spalvų unsure.gif Norisi kažko ryškaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 10:45)
Juk mohera ar plona vilnelė yra laaaabai plona, o medvilnė ir plona.

sunku patart nepaciupinejus siu siuliuku rolleyes.gif bet... bent jau foto jie atrodo per kieti skarai... bijau, kad skara gali nekristi graziai...
Turbut nera nei vienos paneles mezgusios is tokiu siulu - del to niekas negali patarti unsure.gif
Pabandyk.... tada mes zinosim, kaip sie siulai tinka siai skarai tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha lengva pasakyt pabandyk lotuliukas.gif Kai dar neįkertu aprašymo lotuliukas.gif reik pabandyt gabaliuką, turiu juodų. Bet tada kokie kitokie tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 11:08)
Aha lengva pasakyt pabandyk  lotuliukas.gif Kai dar neįkertu aprašymo  lotuliukas.gif reik pabandyt gabaliuką, turiu juodų. Bet tada kokie kitokie tiktų  g.gif

siaip... turbut is vilneles atrodo graziausiai rolleyes.gif gali siek tiek buti maisyta su acrilu...
as mezgiau ir Virgin vilnos - tai labai esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 11:45)
Pusę nakties konspektavausi pirmą temą  doh.gif
Juk mohera ar plona vilnelė yra laaaabai plona, o medvilnė ir plona. Jei rinkčiaus tarkim tokius SIULAI jie šiekt tiek storesni nei maxi ir minkštesni...
Noriu pavasariui, vasaros vakarams...  O gal storesnius  g.gif O lino internetu galima gaut, tinkančio  g.gif Niekur nepastebėjau. Ir liną įsivaizduoju tik kietą ir mažai spalvų  unsure.gif Norisi kažko ryškaus  rolleyes.gif

yra ir lino ryškaus wink.gif ir internetu galima- auksaranke.net
aš pirkau 3 gijų raudoną ir žalią, mezgiau bandymuką- mano akiai neblogai gaunasi, bet kol kas atidėta, iki vasaros dar spėsiu rolleyes.gif
Olaiva mezgė iš lino skarą, gražuolė rolleyes.gif kaip tik vasaros vakarams, pas ją lyg 4 giju buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 22, 11:11)
siaip... turbut is vilneles atrodo graziausiai  rolleyes.gif  gali siek tiek buti maisyta su acrilu...
as mezgiau ir Virgin vilnos - tai labai esu patenkinta  smile.gif

Nemėgstu vilnos... Pūkelių ir t.t. jei jie liečias prie odos unsure.gif Labai jau mane graužia biggrin.gif

QUOTE(-Radė @ 2011 01 22, 11:17)
yra ir lino ryškaus wink.gif ir internetu galima- auksaranke.net
aš pirkau 3 gijų raudoną ir žalią, mezgiau bandymuką- mano akiai neblogai gaunasi, bet kol kas atidėta, iki vasaros dar spėsiu  rolleyes.gif
Olaiva mezgė iš lino skarą, gražuolė  rolleyes.gif  kaip tik vasaros vakarams, pas ją lyg 4 giju buvo  g.gif

Ačiū ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
ŠITAS tinkamas rolleyes.gif
O virbalai 2,5 nr tinka šiems siūlams rolleyes.gif Tarkim ŠIE.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 12:24)
Nemėgstu vilnos... Pūkelių ir t.t. jei jie liečias prie odos  unsure.gif Labai jau mane graužia  biggrin.gif
Ačiū ačiū  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ŠITAS tinkamas  rolleyes.gif

100 cm tai man perdaug ax.gif
Atsakyti
Ta kad trumpesnių čia nėra unsure.gif O 2,5 nr tinkamas būtų šiems siūlams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 12:39)
Ta kad trumpesnių čia nėra  unsure.gif O 2,5 nr tinkamas būtų šiems siūlams  rolleyes.gif

del virbalu labai sunku ka patarti... priklauso nuo mezgimo laisvumo...
reiktu pabandyti megineli...
kas del 100 m... as tai mezgiau ant paprastu virbalu... ir mano siulas kur kas storesnis... tai jei megzit is tokiu plonu siuliuku - tikrai pilnai uztektu ir virbalu be valo rolleyes.gif tik... mezgant virbalais, kol nebaigsit darbuko, negalesit pamatyti bendro vaizdo cool.gif
Atsakyti

Turiu siuos virbalus nusipirkus specialiai skaroms,prasti jie man ,valas gan kietas,islyginti sunkiai sekas,palaikau kartais karstam vandeni tai lyg suminksteja ,bet po to vel tas pats.Pats virbalas geras,kid moheris juo gerai slysta,tik valas nekoks.Manau reiktu minktesnio ir kad nesiraitotu(cia mano nuomone)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Dar jus patrukdysiu blush2.gif iškilo neaiškumų su mezgimo ženklais verysad.gif gal kas pagelbės? Ką reiškia S2KP; sssk; sk2p? blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
I-os temos pirmam puslapyje, yra visi zenklai isversti wink.gif
Atsakyti