Pusę nakties konspektavausi pirmą temą
Juk mohera ar plona vilnelė yra laaaabai plona, o medvilnė ir plona. Jei rinkčiaus tarkim tokius SIULAI jie šiekt tiek storesni nei maxi ir minkštesni...
Noriu pavasariui, vasaros vakarams... O gal storesnius O lino internetu galima gaut, tinkančio Niekur nepastebėjau. Ir liną įsivaizduoju tik kietą ir mažai spalvų Norisi kažko ryškaus
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 10:45)
Juk mohera ar plona vilnelė yra laaaabai plona, o medvilnė ir plona.
sunku patart nepaciupinejus siu siuliuku bet... bent jau foto jie atrodo per kieti skarai... bijau, kad skara gali nekristi graziai...
Turbut nera nei vienos paneles mezgusios is tokiu siulu - del to niekas negali patarti
Pabandyk.... tada mes zinosim, kaip sie siulai tinka siai skarai
Aha lengva pasakyt pabandyk Kai dar neįkertu aprašymo reik pabandyt gabaliuką, turiu juodų. Bet tada kokie kitokie tiktų
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 11:08)
Aha lengva pasakyt pabandyk Kai dar neįkertu aprašymo reik pabandyt gabaliuką, turiu juodų. Bet tada kokie kitokie tiktų
siaip... turbut is vilneles atrodo graziausiai gali siek tiek buti maisyta su acrilu...
as mezgiau ir Virgin vilnos - tai labai esu patenkinta
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 11:45)
Pusę nakties konspektavausi pirmą temą
Juk mohera ar plona vilnelė yra laaaabai plona, o medvilnė ir plona. Jei rinkčiaus tarkim tokius SIULAI jie šiekt tiek storesni nei maxi ir minkštesni...
Noriu pavasariui, vasaros vakarams... O gal storesnius O lino internetu galima gaut, tinkančio Niekur nepastebėjau. Ir liną įsivaizduoju tik kietą ir mažai spalvų Norisi kažko ryškaus
yra ir lino ryškaus ir internetu galima- auksaranke.net
aš pirkau 3 gijų raudoną ir žalią, mezgiau bandymuką- mano akiai neblogai gaunasi, bet kol kas atidėta, iki vasaros dar spėsiu
Olaiva mezgė iš lino skarą, gražuolė kaip tik vasaros vakarams, pas ją lyg 4 giju buvo
QUOTE(asta30a @ 2011 01 22, 11:11)
siaip... turbut is vilneles atrodo graziausiai gali siek tiek buti maisyta su acrilu...
Nemėgstu vilnos... Pūkelių ir t.t. jei jie liečias prie odos Labai jau mane graužia
QUOTE(-Radė @ 2011 01 22, 11:17)
yra ir lino ryškaus ir internetu galima- auksaranke.net
aš pirkau 3 gijų raudoną ir žalią, mezgiau bandymuką- mano akiai neblogai gaunasi, bet kol kas atidėta, iki vasaros dar spėsiu
Olaiva mezgė iš lino skarą, gražuolė kaip tik vasaros vakarams, pas ją lyg 4 giju buvo
Ačiū ačiū
ŠITAS tinkamas
O virbalai 2,5 nr tinka šiems siūlams Tarkim ŠIE.
Ta kad trumpesnių čia nėra O 2,5 nr tinkamas būtų šiems siūlams
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 22, 12:39)
Ta kad trumpesnių čia nėra O 2,5 nr tinkamas būtų šiems siūlams
del virbalu labai sunku ka patarti... priklauso nuo mezgimo laisvumo...
reiktu pabandyti megineli...
kas del 100 m... as tai mezgiau ant paprastu virbalu... ir mano siulas kur kas storesnis... tai jei megzit is tokiu plonu siuliuku - tikrai pilnai uztektu ir virbalu be valo tik... mezgant virbalais, kol nebaigsit darbuko, negalesit pamatyti bendro vaizdo
O virbalai 2,5 nr tinka šiems siūlams rolleyes.gif Tarkim ŠIE.
Turiu siuos virbalus nusipirkus specialiai skaroms,prasti jie man ,valas gan kietas,islyginti sunkiai sekas,palaikau kartais karstam vandeni tai lyg suminksteja ,bet po to vel tas pats.Pats virbalas geras,kid moheris juo gerai slysta,tik valas nekoks.Manau reiktu minktesnio ir kad nesiraitotu(cia mano nuomone)
Turiu siuos virbalus nusipirkus specialiai skaroms,prasti jie man ,valas gan kietas,islyginti sunkiai sekas,palaikau kartais karstam vandeni tai lyg suminksteja ,bet po to vel tas pats.Pats virbalas geras,kid moheris juo gerai slysta,tik valas nekoks.Manau reiktu minktesnio ir kad nesiraitotu(cia mano nuomone)
Sveikos Dar jus patrukdysiu iškilo neaiškumų su mezgimo ženklais gal kas pagelbės? Ką reiškia S2KP; sssk; sk2p?
Ačiū
Ačiū