cia viena bemezgu skaras, ech patiko jos man, naikinu siulus tai va kas gavosi... idomi man
Nauja tema sukurta?
sveikos, skaru virusas siauteja stai mano pirmas darbas - elfiuke
Uploaded with ImageShack.us
mezgiau is medvilnes su sintetika, todel speju kad nusegus praras forma, kaip manot, ar kampuciu nereiktu dar daugiau istempt? prizadu pasitaisyti, ir kita skara megzti is moheros
Uploaded with ImageShack.us
mezgiau is medvilnes su sintetika, todel speju kad nusegus praras forma, kaip manot, ar kampuciu nereiktu dar daugiau istempt? prizadu pasitaisyti, ir kita skara megzti is moheros
Almantaite,as tai dar labiau juos istempciau na bent jau as ir is silkmocherio,kuriuo mezgant veliau kampuciai neatsistoja,vis tiek labiau istampau kampucius
aciu Olaiva dar nesu nieko tempusi smeigtuku pagalba, todel neismanau kiek reikia juos tempti einu dar sudrekinsiu ir daugiau istempsiu, gal sakau dar kampuciu bandyt pastandint purskiamo krakmolo pagalba
Maniškė megsta močiutei dovanot gimtadienio proga Echo flower
Tikresnė spalva pirmose foto
Tikresnė spalva pirmose foto
Gražios skaros. Žiūriu, Haruni geriau megzt ne iš pūkuotų siūlų Labai labai gražu. O aš turiu Angora 2 vieną matkutį ir reik skaros irgi dovanai, tai galvoju, gal tą Echo flower megzt Kur greitai schemą galėčiau gaut? Ir dar kas man patinka, kad visa skara pagal vieną schemą. Taip lengvai iki galo siūlus eina sumegzt. Ar aš klystu?
QUOTE(naiste777 @ 2011 08 14, 14:29)
Gražios skaros. Žiūriu, Haruni geriau megzt ne iš pūkuotų siūlų Labai labai gražu. O aš turiu Angora 2 vieną matkutį ir reik skaros irgi dovanai, tai galvoju, gal tą Echo flower megzt Kur greitai schemą galėčiau gaut? Ir dar kas man patinka, kad visa skara pagal vieną schemą. Taip lengvai iki galo siūlus eina sumegzt. Ar aš klystu?
šiaip, tai tikroji echo flower turi kitokią pabaigą Bet maniškė užbaigta tiesiog keliom eilėm gerų/išvirkščių akių
QUOTE(naiste777 @ 2011 08 14, 14:29)
Taip lengvai iki galo siūlus eina sumegzt. Ar aš klystu?
haruni taip pat lengva siūlus apskaičiuoti. Pagrindinė dalis 1/2, baigiamoji dalis1/2 siūlų.