Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

user posted image,tikiuosi,kad kliente bus patenkinta
Atsakyti
Sveiko mezgėjėlės smile.gif Noriu pagirti Jūsų fantastiškus darbelius smile.gif nuostabu.. nepakartojama... ir užkrečiama blush2.gif prisižiūrėjusi Jūsų grožių, pati tokio užsimaniau... blush2.gif skaičiau skaičiau, bet vis tiek ne viską iki galo supratau verysad.gif kadangi tokių dalykų niekad gyvenime nemezgus, tai ir nežinau nuo ko pradėti verysad.gif Kilo klausimų begalės. Ji galima užduosiu kelis, gal kas man paaiškės smile.gif Taigi, ši skara mezgama ratu (ta prasme aplikui turi būti surinktos akys ar nusipezu)? ir kitas klausimas kuria kryptimi mezgasi, nuo smailaus galo ar nuo to ilgojo? smile.gif

Sorry už kvailus klausimus, bet man būtent tas ir neaišku sad.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:04)
Taigi, ši skara mezgama ratu (ta prasme aplikui turi būti surinktos akys ar nusipezu)? ir kitas klausimas kuria kryptimi mezgasi, nuo smailaus galo ar nuo to ilgojo? smile.gif

Sorry už kvailus klausimus, bet man būtent tas ir neaišku sad.gif

Ačiū smile.gif

Labas...kodėl manai kad ratu? blink.gif biggrin.gif Pirmyn atgal.
O pradžia plačiojo krašto centriukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2011 01 21, 20:06)
Labas...kodėl manai kad ratu? blink.gif  biggrin.gif Pirmyn atgal.
O pradžia plačiojo krašto centriukas mirksiukas.gif

Net nežinau kodėl tai pamaniau, turbūt susivaideno biggrin.gif nes virbalai su valu akcentuojasi su mezgimu apvaliai biggrin.gif bandysiu tada, gal kas gausis smile.gif o virbalai turi būti daug storesni už siūlus ar ne? smile.gif Tiesa, o blogoj pusėj išvirkščios akys ar pagal raštą?smile.gif ech, kiek klausimų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:12)
Net nežinau kodėl tai pamaniau, turbūt susivaideno biggrin.gif nes virbalai su valu akcentuojasi su mezgimu apvaliai biggrin.gif bandysiu tada, gal kas gausis smile.gif o virbalai turi būti daug storesni už siūlus ar ne? smile.gif Tiesa, o blogoj pusėj išvirkščios akys ar pagal raštą?smile.gif ech, kiek klausimų sad.gif

taip... virbalai turi buti daaaug storesni mirksiukas.gif
blogojoje puseje rastas mezgamas pagal rasta... paprastai tai visada buna blogosios akys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 21, 20:16)
taip... virbalai turi buti daaaug storesni  mirksiukas.gif
blogojoje puseje rastas mezgamas pagal rasta... paprastai tai visada buna blogosios akys  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Aš svarstau pabandyti megzti aeolian skarą smile.gif tai joje kaip supratau blogoje pusėje blogom akim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:19)
Ačiū  4u.gif Aš svarstau pabandyti megzti aeolian skarą smile.gif tai joje kaip supratau blogoje pusėje blogom akim smile.gif

cia gal tiksliau pasakytu kitos merginos... as jos nemezgiau ax.gif
bet, megzk blogojoj pusej pagal rastuka - tikrai nesuklysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Linute, aeolian blogoj-blogom.
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2011 01 21, 20:34)
Linute, aeolian blogoj-blogom.

Ačiū Capricorn 4u.gif greitu laiku kibsiu į darbus smile.gif tikiuosi pavyks, nes jau ir naktim sapnuoju kaip mezgu šį grožį, o po to ir nešioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:43)
Ačiū Capricorn  4u.gif greitu laiku kibsiu į darbus smile.gif tikiuosi pavyks, nes jau ir naktim sapnuoju kaip mezgu šį grožį, o po to ir nešioju biggrin.gif

Ir man nuo sapnų prasidėjo mirksiukas.gif Jau turiu savo pirmąją, tik reik dar kartą ištampyt, pirmas kartas nevykęs buvo blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ar kas mezgėt skarą iš medvilnės?
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 21, 22:18)
Labas vakaras  4u.gif
Ar kas mezgėt skarą iš medvilnės?

aš pabandymui mezgiau baktusą ( skarikė mažytė) su rašteliu iš marcerizuotos ( taip berods vadinas) medvilnės, tai skaros iš jų nemegsčiau, renkuosi liną normalaus dydžio skarai rolleyes.gif
Atsakyti