Sveiko mezgėjėlės Noriu pagirti Jūsų fantastiškus darbelius nuostabu.. nepakartojama... ir užkrečiama prisižiūrėjusi Jūsų grožių, pati tokio užsimaniau... skaičiau skaičiau, bet vis tiek ne viską iki galo supratau kadangi tokių dalykų niekad gyvenime nemezgus, tai ir nežinau nuo ko pradėti Kilo klausimų begalės. Ji galima užduosiu kelis, gal kas man paaiškės Taigi, ši skara mezgama ratu (ta prasme aplikui turi būti surinktos akys ar nusipezu)? ir kitas klausimas kuria kryptimi mezgasi, nuo smailaus galo ar nuo to ilgojo?
Sorry už kvailus klausimus, bet man būtent tas ir neaišku
Ačiū
Ačiū
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:04)
Taigi, ši skara mezgama ratu (ta prasme aplikui turi būti surinktos akys ar nusipezu)? ir kitas klausimas kuria kryptimi mezgasi, nuo smailaus galo ar nuo to ilgojo?
Ačiū
Ačiū
Labas...kodėl manai kad ratu? Pirmyn atgal.
O pradžia plačiojo krašto centriukas
QUOTE(Capricorn @ 2011 01 21, 20:06)
Net nežinau kodėl tai pamaniau, turbūt susivaideno nes virbalai su valu akcentuojasi su mezgimu apvaliai bandysiu tada, gal kas gausis o virbalai turi būti daug storesni už siūlus ar ne? Tiesa, o blogoj pusėj išvirkščios akys ar pagal raštą? ech, kiek klausimų
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:12)
Net nežinau kodėl tai pamaniau, turbūt susivaideno nes virbalai su valu akcentuojasi su mezgimu apvaliai bandysiu tada, gal kas gausis o virbalai turi būti daug storesni už siūlus ar ne? Tiesa, o blogoj pusėj išvirkščios akys ar pagal raštą? ech, kiek klausimų
taip... virbalai turi buti daaaug storesni
blogojoje puseje rastas mezgamas pagal rasta... paprastai tai visada buna blogosios akys
QUOTE(asta30a @ 2011 01 21, 20:16)
taip... virbalai turi buti daaaug storesni
blogojoje puseje rastas mezgamas pagal rasta... paprastai tai visada buna blogosios akys
Ačiū Aš svarstau pabandyti megzti aeolian skarą tai joje kaip supratau blogoje pusėje blogom akim
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:19)
Ačiū Aš svarstau pabandyti megzti aeolian skarą tai joje kaip supratau blogoje pusėje blogom akim
cia gal tiksliau pasakytu kitos merginos... as jos nemezgiau
bet, megzk blogojoj pusej pagal rastuka - tikrai nesuklysi
Linute, aeolian blogoj-blogom.
QUOTE(Capricorn @ 2011 01 21, 20:34)
Linute, aeolian blogoj-blogom.
Ačiū Capricorn greitu laiku kibsiu į darbus tikiuosi pavyks, nes jau ir naktim sapnuoju kaip mezgu šį grožį, o po to ir nešioju
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 21, 19:43)
Ačiū Capricorn greitu laiku kibsiu į darbus tikiuosi pavyks, nes jau ir naktim sapnuoju kaip mezgu šį grožį, o po to ir nešioju
Ir man nuo sapnų prasidėjo Jau turiu savo pirmąją, tik reik dar kartą ištampyt, pirmas kartas nevykęs buvo
Labas vakaras
Ar kas mezgėt skarą iš medvilnės?
Ar kas mezgėt skarą iš medvilnės?
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 21, 22:18)
aš pabandymui mezgiau baktusą ( skarikė mažytė) su rašteliu iš marcerizuotos ( taip berods vadinas) medvilnės, tai skaros iš jų nemegsčiau, renkuosi liną normalaus dydžio skarai