reikia pagalbos dėl skaros "Haruni" kažką ne taip supratau
"Schema B pradedama megzti po shemos A lyginio skaičiaus lapelių vienoje pusėje. "-čia aišku. O čia:
"Lapelis-tai viena geroji akis su užmetimais iš abiejų pusių". Vadinasi, reikia pabaigti schemą ne su 31 eilės raštu???????????
Tikriausiai būsiu klaidą padariusi su lapelių skaičiavimu-skaičiavau pilnai užbaigtus lapelius, kur 3 akys suimtos, o reikia neužbaigtus lapelius skaičiuoti, kur viena akis geroji, o iš abiejų šonų užmetimai (pusė lapelio
Ar gerai supratau?
Ar gerai supratau?
QUOTE(Januse @ 2011 07 26, 17:24)
Nuostabi skara Kokie čia siūliukai?
QUOTE(anny @ 2011 07 26, 19:23)
Nuostabi skara Kokie čia siūliukai?
ji iš pusvilnės
ačiū
QUOTE(diasaja @ 2011 07 25, 22:06)
Tikriausiai būsiu klaidą padariusi su lapelių skaičiavimu-skaičiavau pilnai užbaigtus lapelius, kur 3 akys suimtos, o reikia neužbaigtus lapelius skaičiuoti, kur viena akis geroji, o iš abiejų šonų užmetimai (pusė lapelio
Ar gerai supratau?
Ar gerai supratau?
Reikia skaičiuoti, prieš pradedant naują lapelį, t.y. ties plačiausia lapelio vieta. Nežinau, ar aiškiai aš čia parašiau
QUOTE(diasaja @ 2011 07 25, 20:54)
reikia pagalbos dėl skaros "Haruni" kažką ne taip supratau
"Schema B pradedama megzti po shemos A lyginio skaičiaus lapelių vienoje pusėje. "-čia aišku. O čia:
"Lapelis-tai viena geroji akis su užmetimais iš abiejų pusių". Vadinasi, reikia pabaigti schemą ne su 31 eilės raštu???????????
Aš irgi makalavausi su tais lapeliais Pasakysiu tiesiai šviesiai - Išmezgiau PILNŲ lapelių NElyginį skaičių. Jei pažiūrėsi į mano skarą - rasi 15 vnt. Nes kai išmezgiau lyginį skaičių, tiesiog "nėjo" B raštas.
Januse,labai labai daili skara
tik as dar timptelciau kampukus kai kuriuos
tik as dar timptelciau kampukus kai kuriuos
QUOTE(Rusmenė @ 2011 07 26, 22:19)
Pasakysiu tiesiai šviesiai - Išmezgiau PILNŲ lapelių NElyginį skaičių.
Tikra tiesa. Ačiū merginos už patarimus. jau pradėjau shemą B, tik niekaip neįkertu ką reiškia rombas ir kvadratas-trys akys suimtos kartu skirtingais būdais? O jeigu suimčiau visada vienodai?
QUOTE(diasaja @ 2011 07 27, 08:30)
Tikra tiesa. Ačiū merginos už patarimus. jau pradėjau shemą B, tik niekaip neįkertu ką reiškia rombas ir kvadratas-trys akys suimtos kartu skirtingais būdais? O jeigu suimčiau visada vienodai?
Aš taip pat nesupratau. šūkavau čia šūkavau, niekas nepadėjo. o kai priėjau prie tos vietos mezginy - viskas natūraliai išsisprendė 3 akys sumegztos į kairę ir 3 akys sumegztos į dešinę. plačiau nepaaiškinsiu - mažas ant rankų - vos raides sugrabalioju
stai dar viene puskare... is vienos matkutes "Roma" nunarpliojau dvi
QUOTE(son @ 2011 07 31, 21:02)
O, kokia fainuolė